Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen van open trappen:

Schilderen van open trappen

Schilderen open trap. Het betreft twee open trappen in huis van twee jaar oud.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen van open trappen uit heel Nederland:

Woonkamer spuiten

Ik wil de woonkamer wanden en plafond schilderen/spuiten. De afmetingen van de woonkamer 9,88 x 4,55 meter. Plafondhoogte is regulier, maximaal 2,50 meter. Er is een open keuken, deze dient afgeplakt te worden, net als de vloer en ramen. Wij zullen zelf de wandcontactdozen en dergelijken verwijderen. Het betreft vers stukwerk, er wordt namelijk volgende week gestukt.

Trap schilderen in de nieuwe woning

Trap van een opgeleverde nieuwe woning schilderen. Stukwerk is al klaar. Gedeelte van de trap is met open treden en die moeten worden geschuurd en geplamuurd worden. En daarna voorzien van een schilderlaag. Het andere gedeelte, met gesloten treden, moet ook geschuurd en geplamuurd worden en voorzien van een nieuwe laag verf. Het hek op zolder en de spaanplaten langs trap moeten op ook zo behandeld worden.

Twee open trappen schilderen

Wij willen graag 2 trappen laten schilderen. Het betreft 2 open trappen met ieder een draai van 180 graden en 14 treden. De trap staat in de grondverf, nieuwbouwhuis, maar moet nogmaals geschuurd worden, wat resten van de bouw, en dan goed in de verf gezet worden.

Bestaande discotheek ombouwen tot nachtclub

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen of u beschikbaar bent in de eerste 2 weken van januari 2018 om de volgende werkzaamheden uit te voeren. Wij schatten dat de werkzaamheden binnen circa 1 week met 2 a 3 personen gereed moeten kunnen zijn. De club is de hele maand januari gesloten en is gevestigd in het centrum van Utrecht en goed bereikbaar met de auto. Rond 1 februari moet de club weer open zijn voor publiek. De club moet een chique moderne uitstraling gaan krijgen. De te gebruiken materialen moeten hierop aansluiten. Dit zijn de uit te voeren werkzaamheden die wij per rubriek aangeven - Entree: De grootte van de entree is ca 30 m2 met garderobe met balie. Deze moeten geschilderd worden ook plafond/muren en twee deuren. Verlagen van het plafond met integreren van led spotjes als u dat kunt. - Begane grond/dansvloer: totaal ca. 150 m2 Hier moeten het plafond en de muren geschilderd worden en er moeten spiegels van de wand gehaald worden. Mogelijk moeten dan de wanden geëgaliseerd/gestuukt worden. Ook 5 steunpilaren moeten ook geschilderd/bewerkt worden. - links voor de bar bevindt zich een rookruimte. Deze rookruimte 4 palen en glaswerk moet in zijn geheel verwijderd worden. De ontstane leemte op de grond/plafond moet worden opgevuld en geseald (grond). Ook hier moeten de muren geëgaliseerd/gestuukt worden. - achter de bar moet geverfd worden (en er moet betere verlichting aangebracht worden en stellages voor de drankflessen, als u dat kunt) Van de bar zelf moet het blad worden voorzien van een nieuwe coating, en de onderzijde/voorzijde van de bar moet mooi worden gemaakt. Zodanig dat het uitnodigt als u deze werkzaamheden aankan. - DJ booth 3m2 Is nu dicht en moet open gemaakt worden en uitgediept zodat het wat groter wordt. Hier dus wat timmerwerk. Als u dat kan. - toiletten: ca 8m2. Schilderen plafond en muren, een paar muurtjes/hoekjes egaliseren en de klapdeurtjes opknappen en beter sluitend maken. Een tussenschot plaatsen bij de mannen urino

Vaste kast ombouwen tot open nis voor boeken

Een vaste kast die momenteel ingeklemd is tussen een schouw en een muurtje, wil ik graag laten uitbreken. Het moet een nis worden met planken. De kast is ongeveer 50 cm diep en moet tot het plafond worden open gebroken. Vervolgens de ontstane mis mooi afwerken (stuken, schilderen, planken plaatsen et cetera). Graag ontvang ik een offerte.

Trappen schilderen of spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Wij zitten er over na te denken om onze 2 trappen te laten schilderenof spuiten. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Het gaat om een gesloten beneden trap en een open zoldertrap met een hek met spijlen.

Open trap schilderen

Schilderen open trap in nieuwbouw huis

Trappen schilderen in wit en antraciet

Ik wil graag onze trappen wit laten schilderen de treden grijs/antraciet of helemaal wit. De trap naar de 1e verdieping heeft 13 dichte treden, de trap naar de zolder heeft 12 open treden. Daarbij hebben wij ook nog 2 keer trap spijlen en deze willen we graag wit. Goed om te weten de trappen en spijlen zijn allemaal donkerbruin.

Trappen schilderen

Ons nieuwbouwhuis heeft beneden een open trap en boven een dichte trap. Beide trappen hebben nog deuken en andere beschadigingen van de bouw en moeten toonbaar gemaakt worden en geschilderd worden. Wat zou zou zoiets kosten? De onderkant van de boventrap, de delen die tegen de muur zitten en de traphekjes zijn wel al netjes afgeschilderd. Wat zou het ongeveer kosten om dit nog te voorzien van een andere kleur verf?

Trappenhuis renoveren in VVE complex

Namens de VVE waar ik onderdeel van ben vraag ik graag een offerte op voor de renovatie van ons trappenhuis in Amsterdam. Het betreft als volgt: - Nieuwe trapbedekking op 63 treden waarvan op 15 treden een extra dempingslaag (trap van BG naar 1 hoog) - Schilderen houtwerk (railing + houtwerk wat tegen de muur aan zit) - Schilderen muren in het trappenhuis - Vervangen tapijt op de etages (+/- 30m2 oppervlakte) in het trappenhuis - Optioneel: bedrading en installatie van bel voor woningen op 1, 2 en 3 hoog, graag optie voor video en open doen vanaf woning. Specificaties van de trappen (foto's bijgevoegd) Trap 1: recht omhoog 15 treden + geluidsdemping Trap 2: rechts draaiend 16 treden Trap 3: rechts draaiend 16 treden Trap 4 rechts draaiend 16 treden Graag zou ik van u een totaalprijs ontvangen obv het aantal uren en de eerste mogelijke datum dat het werk ingepland kan worden. Met vriendelijke groet, Martijn Husmann

Partners

Partners van Casius