Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen van open trappen:

Schilderen van open trappen

Schilderen open trap. Het betreft twee open trappen in huis van twee jaar oud.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen van open trappen uit heel Nederland:

Houten open trap schilderen

Wij willen graag een open houten trap wit laten schilderen.

Hele woning spuiten en trappen en deuren schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning die plotseling volgende week wordt opgeleverd en zoeken snel iemand die onze woning kan spuiten en schilderen. Het gaat om een vrijstaande woning met ongeveer 400 a 500m2 wanden en plafonds die sausklaar zijn afgewerkt en die we graag willen laten spuiten. Daarnaast hebben we 2 open trappen (gegrond) en 13 vlakke deuren met deurkozijnen (ook gegrond) die geschilderd moeten worden. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk of u wat voor ons kan betekenen?

Open trap schilderen

Ik wil mijn open trap laten schilderen. Graag totaalprijs en aantal uren.

Schilderen van een open trap

Schilderen van een open trap met 17 treden. een aantal treden vertonen een kale plek. Graag 2 offertes. Een voor de werkzaamheden van het herstellen, schuren in de grondverf zetten en aflakken van de trap. En een offerte voor enkel het aflakken.

Trappen opknappen met schilderwerk

Ik wil een open en een dichte trap met elk 15 treden laten schilderen in kleur RAL 9001. Ook de zijkant (trapplint) moet worden geschilderd. De verf op de trappen is lelijk geworden, het hout zelf is in prima staat. Het huis is uit 2012. Ik ontvang graag offertes voor het schuren en schilderen.

Open grindvloer schilderen

Ik wil graag een open grindvloer in een andere kleur laten schilderen. Het gaat om een stuk van ongeveer 40 m2.

Schilderen twee trappen nieuwbouwwoning

De trappen van onze nieuwbouwwoning hebben gedurende de bouw wat te verduren gehad. Ze zijn wel gespoten door de aannemer, maar toch beschadigd en we willen ze graag laten schilderen. Het gaat om een open en een dichte trap. Ik ben benieuwd naar de prijs en de duur van het karwei. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,

Appartement schilderen voor de verkoop

Ik ben eigenaar van een appartement van 70 m², gelegen op de 3e en 4e verdieping in een portiekflat. Ik ga de woning verkopen en wil de binnenkant eerst nog netjes laten schilderen in RAL 9010. Het gaat mij voornamelijk om de wanden en plafonds, maar mogelijk adviseert u mij om ook de kozijnen, deuren en ramen te schilderen. Dat moet nog even worden beoordeeld, ik sta open voor uw advies daarin. Er staat wat meubilair dat tijdens de klus afgedekt moet worden. Verder wil ik het interne trappenhuis laten schilderen. Dat valt onder de verantwoording van de VvE, maar ik vraag daar nu ook gelijk maar een offerte voor aan. Mijn makelaar bezit de sleutels. Ik zal het contact met hem tot stand brengen als u mij even belt. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Open grindvloer schilderen

Mijn nieuwe woning heeft een open grindvloer welke enorm vergeeld is (waarschijnlijk door de zon). Vloer is al grondig gereinigd met schrob/zuigmachine en ontvettend schoonmaakmiddel. Ik wil deze vloer wit met zwarte spikkels laten verven. Vloer is ongeveer 40 m2.

Twee open trappen schilderen

Twee open trappen met beide een bocht in een woning uit 2010. Trappen zijn nooit geschilderd na oplevering. Elke trap heeft 13 treden en dient compleet geschilderd te worden inclusief het plaatsn van anti slipprofielen(frezen).

Partners

Partners van Casius