Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Utrecht of directe omgeving.

8116 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Utrecht:

Trappen schilderen

Het betreft het schilderen van 2 open trappen en 1 dichte trap in een nieuwbouw woning dat in 2021 wordt opgeleverd.

Ik wil graag woning laten schilderen en behagen

Ik wil mijn woning laten schilderen en behangen Het gaat om 63m2 wanden, 27 m2 plafond . Behangen 14 m2 met glasvezel behang. De keuken plafond 5 m2 is afgebladderd , ook schilderen.

8 deuren en kozijnen schilderen en muren sausen

8 deuren en kozijnen schilderen,en sausen van muren en plafonds! het huis is ongeveer 80m2.. Alvast bedankt!

Schilderen van de buitenmuur

Buitenmuur 2e verdieping, 3 zijden verven. De afmetingen per kant is 2.5 x 5 meter, dus aan drie zijden. Het is een muur die met pleisterwerk is afgwerkt. Aan 1 kant is er onder vochtdoorslag. Plat dak. De muur zal eerst moeten worden schoon gemaakt. en daarna verven, eventueel extra impregneren? Op 1e verdieping kun je staan op plat dak. Eventueel ook 2 kozijnen in de muur verven. Huis is 17 jaar oud.

Zoldertrap schilderen

Ik wil graag dat de trap naar de zolder netjes wordt geschuurd en geschilderd. Het betreft een trap in een (nieuwbouw)huis van 20 jaar oud. Tevens iets van schilder werk op overloop.

Houtrot verhelpen en buitenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 8 kozijnen, 5 deuren en de schuur. Dit gaat om houten ondergronden.

Binnenschilderwerk

Wil me hele huis van binnen laten opknappen het gaat om schilderwerk het is 85m2. Dan hebben we het over deuren kozijnen muren plafon en radiatoren.

Painting wooden window frames

We need to paint 2 wooden window frames from outside using the same colors (as on the photo). Below the apartment there is Albert Heijn, so probably smth has to be arranged to put a ladder. The measurments are approximately 2,5 x 1,5 meter.

Spoedklus: Binnenmuren schilderen van appartement

Wij krijgen morgen de sleutel van ons huurappartement. Wij willen een aantal wanden (ongeveer 50 m2) een kleur geven en afhankelijk van de staat van de overige wanden deze indien nodig wit schilderen. Wij zouden graag willen weten wat dit kost (per m2) en op welke termijn dit kan. Onze voorkeur gaat uit naar volgende week.

Buiten schilderwerk

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van 3 deuren en 6 houten kozijnen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Voor en zijgevel kaleien

Onze voor- en zijgevel (totaal 220 m2) moeten voorzien worden van een nieuwe kalei-laag. Er is schade geweest aan een hoek en daar is een nieuw deel ingemetseld. Daarom moeten beide gevels opnieuw worden ge kaleid (dunne laag, om kleurverschil met het herstelde deel op te heffen).

Buitenwerk hout schilderen

Boven: achter 4 ramen, voor 2 kleinere ramen Beneden: achter 1 groot raam, tuindeur, schuurdeur, voor 1 raam, voordeur en plaat onder het raam. Zelf haal ik de werf, deze mogen geschilderd worden, eventueel schuren, dit weet ik niet zeker.

Deel van muur herstellen en opnieuw verven

Goedemiddag, bij het schroeven zijn er 2 spijkers door het muurtje gegaan,waardoor de muur beschadigd is. Het betreft en muurtje van een lengte 2.42 cm en breedte 39. Het betreft de schade aan de muur repareren en dan weer opnieuw verven. Ik heb hier foto's van.

Schilderen van kozijnen

De kozijnen van de begane grond en van de eerste etage (een hoekwoning) wil ik laten schilderen, de afmetingen van de kozijnen zijn uiteraard verschillend, het gaat om 7 kozijnen gemiddeld h 1.90 x b 3 m

2 trappen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor twee trappen te schuren en schilderen. Beide trappen hebben 15 treden, 1 trap is open en 1 trap is dicht. Indien mogelijk ook antislip ingevreezde strips. Het betreft een nieuwbouwwoning in Utrecht.

Buitenschilderwerk 6 kozijnen

6 kozijnen opnieuw schilderen (alleen buitenkant)

Binnenmuren schilderen

Aantal plekken waarbij lekkage is schilderen. Gaat om een kamer van 8 m2 waarvan 3 wanden gedaan moeten worden.

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen, buitenwerk. Het gaat om op begane grond: voordeur en kozijn, 2 raamkozijnen aan voorkant, openslaande deuren achterkant, raamkozijn achterkant en achterdeur. Op eerste verdieping: 3 raamkozijnen met elk 2 openslaande ramen en kantelraam en 1 raam met 1 openslaand raam.

Buiten schilderen van ong 60 m2

Ik wil mijn vrijstaande woning laten verven, het gaat om een aantal buiten deuren en buiten kozijnen, de totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2.

Beton verflaag aanbrengen op vloer in woonkamer

Gaat om het opnieuw aanbrengen van beton verflaag in de woonkamer. Benedenwoning uit 1900 gelijkvloers plusminus 120 m2. Door veelvuldig lopen is er slijtage opgetreden. Dit moet hersteld worden met een nieuwe laag.

Binnenwerk schilderen: muren, plafond, deuren en kozijnen

Het gaat om: de woonkamer en hal muren sauzen inclusief plafond, deuren schilderen en kozijnen van de deuren. De woonkamer is ongeveer 11 m bij 3 m en 1 wand daarvan hoeft niet, de hal is ongeveer 3 m bij 3 m. Het zou gaan om 5 deuren, waarvan de binnen- en buitenkant geschilderd dienen te worden en ook de kozijnen van de deuren. De hoogte is ongeveer 3 m en breedte is ongeveer 1,2 m. Het kan direct geschilderd worden, behalve op 1 deur waar 1 plekje eerst geschuurd moet worden. Met de muren kan direct gestart worden met schilderen. Graag de materiaalkosten apart benoemen op de offerte. Er hangen een paar lampen, zou u deze eraf kunnen halen en later weer monteren? Is het voldoende als ik wat meubels van de muren afhaal, of moeten alle meubels uit de ruimte? Ergens in april wil ik beginnen.

Kozijnen en dakrand schilderen gehele pand

Schilderen van kozijnen voor- en achter van een woning van 3 verdiepingen hoog. Op elke verdieping zowel aan voor en achterkant twee ramen. Begane vloer heeft een uitbouw, waardoor kozijnen hier groter zijn.

Muren schilderen

Ik wil graag een gang van 10 m2 schilderen. Ruimte is klaar om te beginnen.

Binnentrap schilderen

Het betreft het herstellen van kleine onregelmatigheden en vervolgens het schilderen van onze binnentrap. Graag al het materiaal apart weergeven in de offerte. Hartelijk dank alvast.

Alle muren binnen verven

Het gaat om een GGZ instelling met 7 behandelkamers, een wachtruimte, receptie, keuken en kantine verdeeld over drie verdiepingen. Het zou fijn zijn als jullie langs kunnen komen, of in ieder geval telefonisch contact kunnen opnemen over deze klus. We hopen dat het op een zaterdag kan in 1 dag. Zodat we onze clienten zoveel mogelijk kunnen blijven zien.