Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Utrecht of directe omgeving.

8098 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Utrecht:

Spoedklus: Binnenmuren schilderen van appartement

Wij krijgen morgen de sleutel van ons huurappartement. Wij willen een aantal wanden (ongeveer 50 m2) een kleur geven en afhankelijk van de staat van de overige wanden deze indien nodig wit schilderen. Wij zouden graag willen weten wat dit kost (per m2) en op welke termijn dit kan. Onze voorkeur gaat uit naar volgende week.

Buiten schilderwerk

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van 3 deuren en 6 houten kozijnen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Voor en zijgevel kaleien

Onze voor- en zijgevel (totaal 220 m2) moeten voorzien worden van een nieuwe kalei-laag. Er is schade geweest aan een hoek en daar is een nieuw deel ingemetseld. Daarom moeten beide gevels opnieuw worden ge kaleid (dunne laag, om kleurverschil met het herstelde deel op te heffen).

Buitenwerk hout schilderen

Boven: achter 4 ramen, voor 2 kleinere ramen Beneden: achter 1 groot raam, tuindeur, schuurdeur, voor 1 raam, voordeur en plaat onder het raam. Zelf haal ik de werf, deze mogen geschilderd worden, eventueel schuren, dit weet ik niet zeker.

Deel van muur herstellen en opnieuw verven

Goedemiddag, bij het schroeven zijn er 2 spijkers door het muurtje gegaan,waardoor de muur beschadigd is. Het betreft en muurtje van een lengte 2.42 cm en breedte 39. Het betreft de schade aan de muur repareren en dan weer opnieuw verven. Ik heb hier foto's van.

Schilderen van kozijnen

De kozijnen van de begane grond en van de eerste etage (een hoekwoning) wil ik laten schilderen, de afmetingen van de kozijnen zijn uiteraard verschillend, het gaat om 7 kozijnen gemiddeld h 1.90 x b 3 m

2 trappen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor twee trappen te schuren en schilderen. Beide trappen hebben 15 treden, 1 trap is open en 1 trap is dicht. Indien mogelijk ook antislip ingevreezde strips. Het betreft een nieuwbouwwoning in Utrecht.

Buitenschilderwerk 6 kozijnen

6 kozijnen opnieuw schilderen (alleen buitenkant)

Binnenmuren schilderen

Aantal plekken waarbij lekkage is schilderen. Gaat om een kamer van 8 m2 waarvan 3 wanden gedaan moeten worden.

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen, buitenwerk. Het gaat om op begane grond: voordeur en kozijn, 2 raamkozijnen aan voorkant, openslaande deuren achterkant, raamkozijn achterkant en achterdeur. Op eerste verdieping: 3 raamkozijnen met elk 2 openslaande ramen en kantelraam en 1 raam met 1 openslaand raam.

Buiten schilderen van ong 60 m2

Ik wil mijn vrijstaande woning laten verven, het gaat om een aantal buiten deuren en buiten kozijnen, de totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2.

Beton verflaag aanbrengen op vloer in woonkamer

Gaat om het opnieuw aanbrengen van beton verflaag in de woonkamer. Benedenwoning uit 1900 gelijkvloers plusminus 120 m2. Door veelvuldig lopen is er slijtage opgetreden. Dit moet hersteld worden met een nieuwe laag.

Binnenwerk schilderen: muren, plafond, deuren en kozijnen

Het gaat om: de woonkamer en hal muren sauzen inclusief plafond, deuren schilderen en kozijnen van de deuren. De woonkamer is ongeveer 11 m bij 3 m en 1 wand daarvan hoeft niet, de hal is ongeveer 3 m bij 3 m. Het zou gaan om 5 deuren, waarvan de binnen- en buitenkant geschilderd dienen te worden en ook de kozijnen van de deuren. De hoogte is ongeveer 3 m en breedte is ongeveer 1,2 m. Het kan direct geschilderd worden, behalve op 1 deur waar 1 plekje eerst geschuurd moet worden. Met de muren kan direct gestart worden met schilderen. Graag de materiaalkosten apart benoemen op de offerte. Er hangen een paar lampen, zou u deze eraf kunnen halen en later weer monteren? Is het voldoende als ik wat meubels van de muren afhaal, of moeten alle meubels uit de ruimte? Ergens in april wil ik beginnen.

Kozijnen en dakrand schilderen gehele pand

Schilderen van kozijnen voor- en achter van een woning van 3 verdiepingen hoog. Op elke verdieping zowel aan voor en achterkant twee ramen. Begane vloer heeft een uitbouw, waardoor kozijnen hier groter zijn.

Muren schilderen

Ik wil graag een gang van 10 m2 schilderen. Ruimte is klaar om te beginnen.

Binnentrap schilderen

Het betreft het herstellen van kleine onregelmatigheden en vervolgens het schilderen van onze binnentrap. Graag al het materiaal apart weergeven in de offerte. Hartelijk dank alvast.

Alle muren binnen verven

Het gaat om een GGZ instelling met 7 behandelkamers, een wachtruimte, receptie, keuken en kantine verdeeld over drie verdiepingen. Het zou fijn zijn als jullie langs kunnen komen, of in ieder geval telefonisch contact kunnen opnemen over deze klus. We hopen dat het op een zaterdag kan in 1 dag. Zodat we onze clienten zoveel mogelijk kunnen blijven zien.

Slaapkamer schilderen

De slaapkamer heeft 3 hoge muren. Die lopen schuin op tot 5 meter. Vloeroppervlak is 22 m2 ter indicatie. We willen het plafond, en de muren in totaal in 3 verschillende kleuren. Daarnaast de muren in de trapopgang. Er zitten 2 houten deurposten in. Verf mag worden aangeboden door de vakman.

Waterschade herstellen aan plafond

Er is waterschade aan het plafond op de 1e etage. Lekkage is inmiddels verholpen. De volgende schade is ontstaan: - een scheur in lengterichting van circa 3 m. => de scheur moet netjes verbreed worden en opnieuw opvullen met bijvoorbeeld bouwscheurvuller totdat de scheur niet meer zichtbaar is. - Er zijn lokale vochtvlekken. Hierdoor zou opnieuw het hele plafond van de hal geverfd moeten worden (circa 3 x 3 m). => Vlek isolerende voorstrijk toepassen en daarna 2 x witten met RAL 9010.

Buitenschilderwerk voorzijde woning

Het gaat om buitenschilderwerk, begane grond 1 groot kozijn en een voordeur. Eerste verdieping 1 dakkapel. Kleuren: wit en wat er nu op zit. Verf mee aanbieden. Details over de kleur. Graag op korte termijn aangezien we het huis willen gaan verkopen.

Muren schilderen

Muren schilderen woonkamer, eetkamer, hoofdslaapkamer. Totaal 130m2 Afwerking muren heel goed. Kamers die niet zwart zijn gemaakt, moeten worden geschilderd, zie foto.

Muren en kozijnen van keuken, badkamer en toilet schilderen

Het gaat om het schilderen van de keuken, deze is 5 bij 5 meter, hier moeten de muren en het plafond worden geschilderd. De badkamer van 3 bij 3 meter en het toilet 2 x 2 meter. De ondergrond is geverfd, maar verouderd en ziet er niet meer uit

Buitenwerk, kozijnen, houten goten, houten gevelwerk.

Het gaat om alle kozijnen boven en beneden 10 stuks en ongeveer 30 vierkante meter houtwerk op gevel, ook 1 deur. Het gaat om een 7 meter hoge woning.

Keukenkastjes lakken met matte, blanke en krasvaste lak

Onze zwarte MDF keukenkastjes zijn onbehandeld en wij willen deze graag mat gelakt hebben met krasvaste, blanke lak. Ik wil dit graag gespoten hebben, als dit mogelijk is. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Behangen woonkamer

Deel woonkamer ca. 6 m breed en 2,40 hoog. Behang willen we bij u uitzoeken.