Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenschilderwerk van een complete appartement:

Binnenschilderwerk van een complete appartement

Hierbij een verzoek voor een offerte voor binnenschilderwerk betreft ons gehele appartement in Rhenen. Het houtwerk en de wanden zijn al wit en in zeer goede staat. Alles moet opnieuw in wit geschilderd worden. Het appartement is pas 6 jaar oud. Het gaat om het opnieuw sauzen van 320 m2 glad stucwerk waarvan 140 m2 plafond is. Daarnaast het opnieuw sauzen van 174 m2 glasvliesbehang. Het schilderen van 5 binnendeurkozijnen van 2.70 hoog x 90 en 2 binnendeurkozijnen van 2.11 hoog x 90. 4 draaiende balkondeuren (met glas) met kozijn 2.31,5 hoog. 3 kozijnen met draai/kiep raam van 2.50 hoog x 80 breed. 5 kozijnen met draai/kiep raam van 1.45 x 1.05, 1 raam met kozijn, 2.40 x 75. Binnenkant voordeur met kozijn 2.31 x 97, 1 kozijn 2.31 x 55. Verder hebben we een hoge glaspui met 2 raamkozijnen van 1.00 x 2.31 en 1 van 90 x 2.31. daarboven zitten 3 hoekige raamkozijnen die we schatten op ongeveer 20 strekkende meter x 10 cm. Als laatste een witte stalen balk die ongeveer 2.06 m2 schilderwerk zal bevatten en een witte stalen h balk wat 5,25 m2 zal zijn in totaal. De balken zijn al wit. Graag uw offerte. Uitvoering ongeveer week 7/8 van 2020.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenschilderwerk van een complete appartement uit heel Nederland:

Binnenschilderwerk verrichten

Binnenschilderwerk 7 kamers (in zijn geheel), gang en keuken, eventueel nog 4 kozijnen en een deur. Bij elkaar rond de 400 m2 (schatting). Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Binnenschilderwerk in een tussenwoning

Het gaat om het binnenschilderwerk van een tussenwoning. Bij elkaar gaat het om 2 grote kozijnen en 2 deuren op de benedenverdieping. Boven 4 slaapkamers x 6 kleine kozijnen. De zolder met in totaal 6 dakramen en nog 2 trappen die deels bekleed zijn met tapijt. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Complete verbouwing

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: huiskamer plafond verlagen en voorzien van spotjes, verbouwen badkamer, strippen oude en plaatsen nieuwe badkamer incl. tegelen en ook een verlaagd plafond in de badkamer, toilet begane grond strippen en opnieuw tegelen en nieuw toilet plaatsen. Hele huis verfen incl. kozijnen en deuren, allemaal binnenschilderwerk. Wand plaatsen, voordeur verplaatsen. Het is een rijtjeswoning van ongeveer 116 m2. Sanitair en tegels voor badkamer en toilet kopen we zelf. 9 maart krijgen we de sleutel dus daarna kunnen bedrijven komen kijken. Daarna willen we snel starten met de verbouwing.