Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor spachtelputz muren in andere kleur spuiten:

Spachtelputz muren in andere kleur spuiten

Ik wil graag mijn muren een andere kleur laten verven. Het liefst spuiten. De kleur is nu beige, ik wil graag de muren in het wit laten spuiten. De muren zijn van spachtelputz die al heel oud zijn. Het gaat om in totaal 70 m2 binnenwanden. Het is op de begane grond.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spachtelputz muren in andere kleur spuiten uit heel Nederland:

bestaande woning renoveren / stucen

we hebben een bestaande woning van 1990 gekocht. er zit nu behang op de muren, de plafonds zijn spacgespoten. we willen de muren gespact of gestuct. wanden Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden glad maken

Muren zijn nu voorzien van gespoten spachtelputz 3 mm en wij willen het graag glad afgewerkt hebben om het te kunnen behangen en/of texen.

Uitbouw realiseren

Wij hebben een woning gekocht waar wij waarschijnlijk per 1 oktober 2020 in kunnen. Graag zouden wij een uitbouw complete realiseren aan de achterzijde van de woning. Beide buren hebben al een uitbouw, dus wellicht kan er gebruik worden gemaakt van de bestaande muren. We willen de huidige pui behouden. De uitbouw moet zo'n 5 meter breed worden en 2 meter diep. In de woonkamer ligt een eikenhouten vloer die verlengd moet worden in de uitbouw. Hetzelfde geldt voor de spachtelputz op de wanden. Graag materiaalkosten en arbeidskosten apart offreren.

Herstellen muren en plafons na een renovatie

Wij hebben binnenkort een renovatie. Hierdoor ontstaan scheuren en beschadigingen. Dit moet weer herstelt worden. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade gekregen aan mijn plafonds en aantal muren. Ik zoek een specialist die hier een rapport voor kan opstellen over totale schade en het renoveren hiervan. Ik zou dit opnieuw gestuct hebben en laten voorzien van spachtelputz. Ik vind het lastig om aan te geven hoeveel m2 het is.

Benedenverdieping woonhuis stucen

Wij hebben een huis gekocht en willen op de benedenverdieping alle wanden laten stucen. Op het moment zit er overal spachtelputz op en we willen dit graag weer glad hebben zodat we de muren een kleur kunnen geven.

van spachtelputz naar betonlook

Ik heb 3 muren die ik een betonlook wil geven, 2 verschillende kleuren. Ik heb momenteel nog een spachtelputz muur. wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Werkzaamheden: uitbouw realiseren, vloerverwarming en tegelvloer leggen en stucwerk

Graag laat ik meerdere werkzaamheden uitvoeren: - Uitbouw: het liefste van 1.80 m diep bij 4.80 m breed, met een lichtpunt in het midden aangesloten op het bestaande lichtnet. Aan weerszijde een dubbele wandcontactdoos in muren. Buitenkraantje verleggen. Dubbele deuren met hor en daarnaast glas tot op de grond. Vloerverwarming en stucen van plafond en wanden. Er is denk ik geen vergunning nodig is, maar ben hiervan niet geheel zeker. Wij hebben veengrond, dus er moeten heipalen komen. De buitenkant van metselwerk. Kozijnen het liefste van kunststof. - Vloerverwarming (43 m2, met uitbouw 50 m2). Bedoeling als hoofdverwarming. Wij hebben een zand cement ondervloer. - Nieuwe vloer (tegelvloer met houtlook, 43 m2, met uitbouw 50 m2) - Plafond stucen (dit gaat om 40 m2) er zit nu spachtelputz op, dit moet glad worden. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet.

Tuinmuren stucen

Ga de tuin vernieuwen. Wil hierbij ook de muren in de tuin gedaan hebben. Het gaat om het afwerken met spachtelputz van de eerste verdieping. Het is ongeveer 30m2, hierbij graag ook de tegels van het terras afplakken.

Bestaande woning stucen, plafond en muren en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwe woning gekocht, waar we graag de wanden (ongeveer 100 m2) in de woonkamer, hal en overloop willen stucen en eventueel willen laten afwerken met latex. De plafonds (ongeveer 100 m2) willen wij wit laten spuiten met latex. De m2 zijn een schatting. momenteel zit er iets van spackspuitwerk of spachtelputz, wij weten niet 100% zeker wat het is, maar wij gaan er binnenkort heen om het te checken. Op het plafond zit waarschijnlijk spackspuitwerk. Vanaf 2 juni zouden wij willen starten.

Partners

Partners van Casius