Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenhuis schilderen:

Binnenhuis schilderen

Het betreft het schilderen van de woning op de begane grond, in het najaar/winter van 2018. De muren zijn 100 m2, plafonds 65 m2, 3 kozijnen en de voordeur aan de binnenzijde. Deel van de muren en bij de rand van plafond in de aanbouw zijn gescheurd, deze moeten gerepareerd worden. Aanbouw staat inmiddels 10 jaar. De huidige muren hebben spachtelputz, alleen de kleur moet anders. Het plafond is glad gestuukt en van latex voorzien.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenhuis schilderen uit heel Nederland:

Deuren, kozijnen, ombouw kachel en lambrisering schilderen

Binnenhuis schilderen, schatting tussen de 45 a 55 m2. Het gaat om verschillende onderdelen: deuren, kozijnen, ombouw kachel en lambrisering schilderen.

Schilderen binnenhuis en behangen

Graag de aanbouw en de keuken schilderen (12 vierkante meter ongeveer) en tevens het behangen van de woonkamer ongeveer 15 vierkante meter.

Schilderwerk binnenhuis laten doen

Het hele huis inclusief houten beschilderde kozijnen en deuren schilderen (enkel binnenkant van de woning). De oppervlakte van de woning is circa 140 m2 en bestaat uit 3 slaapkamers een keuken en een woonkamer. Ik krijg volgende week de sleutels en er zou al per ingang van volgende week met de klus begonnen kunnen worden.

Houten trappen schilderen

Ik wil graag twee houten binnenhuis trappen laten schuren en schilderen. Op dit moment zit jachtlak op de trap, dit moet verwijdert/geschuurd worden. Wellicht is het ook mogelijk om wat antislip in de verf aan te brengen? Ik heb geen haast met deze klus, in onderling overleg kan er gestart worden.

Verven van houtwerk, plinten, kozijnen en deurpost

Ik wil binnenhuis de plinten en de deurposten laten schilderen. Oppervlakte van de woning is 70 m2. Betreft een flat met 7 deurposten, plinten door woonkamer 24 m2 en 2 slaapkamers.

Klussen in badkamer en rest van het huis

- Wand- en vloertegels vervangen in badkamer ( eerste verdieping ) - Vloertegels vervangen in 2 wc's ( begane grond en eerste verdieping ) - Ikea pax kast inbouwen in muur ( inclusief uitzagen muur ) ( eerste verdieping ) - Fontein en bijbehorende leiding en afvoer plaatsen in wc waar nu geen fontein is geplaatst ( eerste verdieping ) - Verwijderen binnenhuis structuurverf en opnieuw schilderen muren ( begane grond ) Graag per onderdeel en/of per totaal offreren. Klus moet in februari 2017 beginnen en in zelfde maand afgerond zijn. Zie bijlagen voor plattegronden.

Schiderklus binnenhuis

Het betreft het laten schilderen van onze praktijk; de algemene ruimte en 2 behandelkamers. Het gaat om schilderwerk aan de deurposten, raamkozijnen en muren. Graag voorafgaand aan de offerte de ruimte opnemen qua oppervlak en tijdsduur klus, eventueel is er een mogelijkheid om in het weekend te werken.

Schilderwerk binnenhuis

Alles van binnens huis schildere plafonds sauzen 1 woonkamer deuren schilderen 18 stuks de trap plafonds 3 slaapkaemr kozijnen 6 stuks

Binnenhuis schilderen

I would like to have my apartment painted. I have calculated about 60 m² the surface of wall that need to be painted, the walls have just recently been painted and there is no preparation work needed. Just 2 layers of color as they are currently white.

Binnenhuis schilderen

Eengezinswoning binnenzijde schilderen. Het volgende moet geschilderd worden: Gang: 3 deurkozijnen, plinten, achterwandje, radiator Huiskamer/keuken: granolmuren ongeveer 25 vierkante meter, 3 deurkozijnen, 2 raamkozijnen, 2 radiatoren Bijkeuken: 3 deurkozijnen, 2 raamkozijnen, 1 radiator Schuurtje: 2 deurkozijnen, 1 raamkozijn, plafond, muren Graag in maart uitvoeren.