Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Nieuwegein of directe omgeving.

1649 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Nieuwegein:

Spachtelputz muren in andere kleur spuiten

Ik wil graag mijn muren een andere kleur laten verven. Het liefst spuiten. De kleur is nu beige, ik wil graag de muren in het wit laten spuiten. De muren zijn van spachtelputz die al heel oud zijn. Het gaat om in totaal 70 m2 binnenwanden. Het is op de begane grond.

Schilderwerkzaamheden buiten

3 Slaapkamer ramen buitenkant schilderen. Woonkamer 2 ramen buitenkant schilderen. Voordeur buiten en binnen schilderen, heeft extra aandacht nodig. Openslaande tuindeur buiten en binnen schilderen.

Kunststof kozijnen en schuifpui binnen verven

Ik wil de kunststof kozijnen binnen laten verven binnen. Het gaat om 3 verdiepingen en 1 schuifpui.

Het sauzen van behangen wanden

Ik zoek een schilder die een aantal wanden in mijn woning kan sauzen. Het gaat om 70 m2 met een werkhoogte van 260 cm. Ik bespreek graag met de schilder welke kleuren het best tot zijn recht komen.

Plafond schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die 50 m2 plafond wit kan schilderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Witten en sauzen van een woning

het gaat om het sauzen van de woning. Dit bestaat uit een plafond (45m2), deze willen wij witten. Daarnaast is er een muur (25m2) die wij willen sauzen in kleur en rest muur (van 28m2) wit sauzen.

Schilderwerk binnen

Ik zoek iemand voor het schilderen van vier slaapkamers(oppervlaktes van 24 22 20 en 12 m2), trappengat (bg tot en met 2e verdieping). Daarnaast 2 kunststof raamkozijnen afwerken Woonkamer en keuken komen later aan de beurt. Hier komen nog andere kunststof kozijnen voor later dit jaar. We kunnen via whatsapp al met foto’s het werk verduidelijken.

Complete binnenboel schilderen

Ik zoek een schilder die de complete binnenboel kan schilderen, zoals wanden en plafonds. Alles is schilder klaar. De woning heeft een oppervlakte van 80 m2.

2 muren behangen

Ik wil in mijn huis 2 muren van 6 meter breed en 2,70 meter hoog laten behangen met glaswefselbehang. Graag ben ik benieuwd wat de kosten ongeveer zullen zijn? Ook ben ik benieuwd wat de kosten zijn wat de kosten zijn als de muren gestript worden door de vakmensen?

Plafond sauzen of schilderen

Ik wil graag 2 plafonds laten sauzen of schilderen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Keuken en woonkamer. Ik hoor graag wat dit kost. Bij voorbaat dank.

Deur en kozijnen schilderen

Ik wil 1 deur en 4 kozijnen binnenshuis laten schilderen. Alles staat in de grondverf en is nieuw. De kozijnen zijn 150-170 bij 120 cm en het zijn steekramen.

Trappen schilderen in Ral 9010

Nieuwbouw woning: twee trappen (16 treden) met bijhorende balustrades en aftimmering schilderen in RAL9010. Alles staat vanuit de bouw uit in de grondverf. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping is voorzien van geoliede eiken treden, die niet gedaan hoeven te worden.

Muren spuiten in kleur

Wanden Vierkante meter: 155 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Slaapkamers behangen

Ik wil twee slaapkamers behangen met gewoon behang. 14 vierkante meter en 26 vierkante meter. Het behang vrij maken van muren doen we zelf.

Slaapkamer behangen en schilderen

Een aantal klussen in de slaapkamer. Graag zou ik de slaapkamer willen behangen van 2.5 meter met jullie leuke behang. Schilderen slaapkamer, kozijnen en plafond (oppervlakte is ronde de 20 m2), en de rails van de slaapkamer kast die ik ongeveer 7 jaar geleden heb gekocht bij Praxis is de stuk aan de onderkant, deze moet vervangen worden.

Woonkamer wit spuiten

Het betreft het geheel spuiten van de wanden en plafonds in 1 kleur wit. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond sauzen

Het gaat hier om een plafond van 40 m2 Er zitten gele vlekken op

Wanden en plafond latexen

Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren en plafonds schilderen

In het hele huis plafonds en muren schilderen. Ongeveer 120 m2.

Deuren, kozijnen, ombouw kachel en lambrisering schilderen

Binnenhuis schilderen, schatting tussen de 45 a 55 m2. Het gaat om verschillende onderdelen: deuren, kozijnen, ombouw kachel en lambrisering schilderen.

Plafond en muur sauzen of spuiten

Binnen het plafond en muur sausen of spuiten, ongeveer 40 m2.

Renovlies aanbrengen en met latex afspuiten

Op 23 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar 100 m² binnenwanden laten voorzien van renovliesbehang en daarna laten afspuiten met latex. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Woonkamer spuiten of sauzen

Het gaat om 50 m2 plafond en 52 m2 muren in de woonkamer en 22 m2 in de gang. Van de 52 m2 muren woonkamer een gedeelte van 8 m2 grijs.

Binnenhuis schilderen

Het betreft het schilderen van de woning op de begane grond, in het najaar/winter van 2018. De muren zijn 100 m2, plafonds 65 m2, 3 kozijnen en de voordeur aan de binnenzijde. Deel van de muren en bij de rand van plafond in de aanbouw zijn gescheurd, deze moeten gerepareerd worden. Aanbouw staat inmiddels 10 jaar. De huidige muren hebben spachtelputz, alleen de kleur moet anders. Het plafond is glad gestuukt en van latex voorzien.

Slaapkamermuur schilderen

Door lekkage heb ik nu vlekken op mijn slaapkamermuur. Ik wil daarom mijn slaapkamer opnieuw schilderen. De muur moet wit worden en ik zal zo een mail sturen met de afmetingen.