Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Montfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Montfoort heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Montfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Montfoort of directe omgeving.

130 klanten uit Montfoort bevelen een bij Casius in Montfoort aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Montfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Montfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Montfoort:

Muur schilderen, plafond witten

Na (kleine) waterschade van de buren wil ik graag de zijmuur opnieuw wit laten sauzen en het plafond laten witten. De muur is globaal 10 m2, 4 x 2,5 meter, het plafond 28,5 m2 , 2 rechthoeken van ongeveer 14 m2 en 14,5 m2. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Aanbrengen van glasvezelbehang

Ik wil mijn muren met glasvezelbehang laten behangen. Het gaat om ongeveer 140 m2 muur. Voor het materiaal is gezorgd.

Nieuwe woning spuiten

Vanwege een verhuizing zou ik de wanden in mijn nieuwe woning graag willen laten spuiten op 26, 27 of 28 augustus. De totale oppervlakte van de wanden op de begane grond en de eerste etage is 48 m2.

Binnenschilderwerk

Hal: Behandeling van 5 deuren en kozijnen aan twee kanten Behandeling van 1 deur en kozijn aan een kant Bijkeuken: Behandeling van achterdeur en raam en kozijn sauzen van plafond en wand. Badkamer: Sauzen van plafond

Binnenschilderwerk

Gezocht: schilder voor alle schilderklussen binnen op uurbasis. Het hele huis, deuren en kozijnen en balken. Het is een woonboerderij, meer dan 100 m2 vloeroppervlak.

Ik wil graag mijn huis aan de buitenkant ...

Ik wil graag mijn huis aan de buitenkant volledig laten schilderen. Het huis is nu bijna 5 jaar oud en moet voor het eerst sinds de bouw worden geschilderd. Het gaat om de voor- en achterkant en 1 raam aan de zijkant. Eerste verdieping voor- en achterkant. En 1 dakkapel aan de voorkant. Omdat het een hoekhuis betreft is er ook een daklijst die geverfd moet worden. Ik hoor graag van u wie hier voor een offerte wil maken. Met vriendelijke groeten, Jelle

Mijn buiten schilderwerk moet gedaan ...

Mijn buiten schilderwerk moet gedaan worden. Ik zoek een goede vakman, die kwaliteit kan leveren maar ook tegen een scherpe prijs! Betreft voornamelijk kozijnen en wat huis houtwerk: dueren en banden schuur. Graag een scherpe offerte of een voorstel om iets te regelen.

Schuren/plamuren/verven van erker en 2 ...

Schuren/plamuren/verven van erker en 2 inpandige kasten. Verf is aanwezig.