Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Maarssen of directe omgeving.

844 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten, benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen, muren stucen danwel schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Maarssen:

Trappen schilderen

Graag wil ik binnen 2 trappen laten schilderen. De trappen zijn reeds geschilderd maar zijn toe aan een opknapbeurt. Het zijn 2 dichte trappen.

Binnen- en buitenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder die binnen- en buitenschilderwerk kan uitvoeren. Het gaat om een tussenwoning die bestaat uit 2 woonlagen. Het gaat om de schuur, de regenpijp en de deuren. Binnen moeten waarschijnlijk alle wanden en plafonds geschilderd worden. Dit werk moet gebeuren in verband met verkoop van het pand.

Plafond en muren woonkamer schilderen

Ik graag mijn hele woonkamer laten schilderen (plafond en de muren). Eventueel apart de trap erbij, afhankelijk van het kostenplaatje. Ik woon in een maisonnette van 90m2 over twee verdiepingen. Graag ontvang een prijsindicatie of dat jullie iemand stuurt om een offerte op te maken.

Behangen van muur

Ik wil op een behangklare binnenmuur van ongeveer 20 m2 behang aan laten aanbrengen. Al het materiaal heb ik reeds in bezit.

Deuren schilderen of spuiten

5 dichte eiken deuren en 1 deur met glaswerk overspuiten naar wit, eventueel ook de kozijnen van de deuren.

Alle muren, plafonds, 7 deuren en 2 trappen schilderen

Ik zoek een schilder die alle wanden en plafonds in mijn woning van latexspuitwerk kan voorzien. Het gaat om 250 m2. De ondergrond bestaat uit recent stucwerk. Daarnaast dienen er 7 deuren en twee trappen die zijdeglans wit geverfd kunnen worden.

Kunststof deur schilderen

Het gaat om 1 kunststof buitendeur die ik van binnen en buiten geschilderd wil hebben. Van buiten in een antraciet kleur en van binnen wit. De deur is nu donkerblauw.

Deuren met deurposten spuiten

Het gaat om 3 deuren op de 1e etage die van donker eiken overgespoten moeten worden naar witte deuren met witte deurposten. Het zijn binnendeuren. Tijdsindicatie: half juni 2019

Plafond schilderen

Het gaat om het schilderen van het plafond van ongeveer 45 m². Ik wil graag een offerte hiervoor. Eventueel inclusief het afplakken.

Twee boekenkasten schilderen

Het gaat om het wit schilderen van twee boekenkasten. De kasten zijn 210 bij 35 bij 60 cm.

Raamkozijnen en deuren schilderen

Het betreft 7 raamkozijnen en 2 deuren (voordeur en tuindeur) van alleen aan binnenzijde en op de begane vloer. Conditie is reeds geschilderd. Hier en daar mogelijk wat standaard opschuurwerk, geen oude verf die eraf hoeft.

Buitenschilderwerk en reparatie deurkozijn

De volgende gegevens heb ik opgegeven voor de offerte van de Vereniging Eigen Huis. Daarnaast is het deurkozijn van de voordeur aan de onderklant verrot. Laatst geschilderd: Langer dan 10 jaar geleden Aantal kleuren: 2 kleuren Zelfde kleuren als huidig schilderwerk: Ja Schilderwerk Voorgevel . 9x Middel raam dat niet open kan . 2x Groot raam dat niet open kan . 2x Middel raam dat open kan . 1x Groot raam dat open kan . 2x Normale deur . 1x Klein geveldeel Schilderwerk Achtergevel . 3x Middel raam dat niet open kan . 5x Groot raam dat niet open kan . 3x Middel raam dat open kan . 3x Klein geveldeel Schilderwerk Zijgevel . 1x Groot raam dat niet open kan

Latex spuiten in een woonhuis

Ik wil graag latex spuiten in een woonhuis beneden en boven. Uitgaan van 300 m2.

Trap, deur en kozijn schilderen

Wij hebben droog apparatuur in onze woning gehad in verband met lekkage. Hierdoor zijn er scheuren ontstaan. De voordeur aan de binnenkant heeft scheuren. Deze zouden we willen laten repareren en schilderen. Ook onze trappen hebben scheuren. Trap beneden is een dichte trap, de trap boven is een open trap, 13 treden. Daarnaast 2 kleine Velux dakramen, niet de kozijnen, hout erom heen is gescheurd, en 1 grote Velux raam, daar geldt ook alleen het hout erom heen.

Spuiten van latex

Een nieuw plafond van gestucte platen graag latex spuiten. Het gaat om 35 m2 en eventueel de wanden in dezelfde kleur spuiten.

Wanden spuiten met latex

Wanden met latex spuiten in nieuwbouw appartement 3kamers en hal ong. 100 vierkante meter Ondergrond is wit en stucwerk wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouw wanden spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houten stoelen schilderen

4 houten stoelen schilderen in matte verf

Buiten- deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van de achterkant van ons huis en de schuur, alleen het buitenwerk. Op de foto staat de achterkant van ons huis. Aanvullend willen we 2 schuurdeuren laten schilderen, binnen en buitenkant. Wat nu rood is willen we graag donkerblauw en wat nu wit is weer wit.

Witten van plafond

Plafond in woonkamer met open keuken, gang en toilet witten. Totale oppervlakte 72 m2.

Latex van GAMMA laten aanbrengen

Ik wil gebruik maken van de actie van de dag; aanbrengen van professional superlatex door een vakman van €5,- per m2. Minimale afname 25 m2. De totale oppervlakte is van ons plafond is +_ 36 m2. In verband met een fout op de site kon ik volgens de medewerker van de Gamma het op deze wijze aanvragen.

Schilderen aan de buitenkant van het huis

•Het wassen, schuren, repareren, kitten, bijgronden, voor en aflakken van: • Voorgevel: dakgoot • gevelkozijn vast 1e verdieping • gevelkozijn met draairaam 1e verdieping • gevelkozijn + klapraam 1e verdieping boven entree • Achtergevel: deur dakterras 2e verdieping • 2 st. Deuren begane grond • 1 st. Gevelkozijn vast smal • gevelkozijn met draairaam • gevelkozijn met draairaam + vast raam

Buitenzijde kozijnen en deuren schilderen

Alle kozijnen en deuren aan de buiten zijde wil ik graag laten schilderen. We hebben een groot uitgevallen 2 onder 1 kap woning. Het gaat om 10 kozijnen in verschillende maten. Het is bijna allemaal hout, we hebben alleen een schuifpui van aluminium. Verder hebben we nog 4 deuren.

VvE-schilderwerk aan gallerijwoningen

Galerij met 7 woningen aan de voorzijde schilderen. De woningen hebben in de pui een kozijn met raam tot boven aan toe, voordeur met raam erboven, raam ernaast met klein raam erboven (net zo groot als boven de deur) en een groot raam tot boven aan toe. Het sluit allemaal aan elkaar aan. En beneden de trapopgang bij de centrale hal aan de buitenzijde schilderen. Alles is geverfd in donkergroen. Er zijn meerdere foto's beschikbaar om een beeld te vormen maar bij voorkeur ontvang ik een belletje om een afspraak te maken.

Plafond wit spuiten met latex

Het spuiten van het plafond van 30 m2, vanwege een vlek op het plafond. Ik zou graag een totaalprijs willen weten inclusief het afdekken en het afplakken. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 30 m2