Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Maarssen of directe omgeving.

844 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevels vrijstaande woning kaleien, 380 m2 tegelvloer schilderen, deuren en kozijnen schilderen aan de buitenkant, keimen van gehele huis totaal ongeveer 120 m2, het behangen van wanden in een woning, keimen van gevel 144m2, 120 m2 betonvloer schilderen, muren witten, nieuwbouwwoning behangen, gevel laten kaleien, buitenkant woning schilderen, muren schilderen en plafond stucen, woning voorzien van binnen schilderwerk, muren (vliesbehang) schilderen, betonvloer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Maarssen:

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil graag de buitenkozijnen (buitenkant van het huis) geverfd hebben. Het betreft 4 kozijnen van de voorkant van het huis. Daarnaast wil ik de buitenkant van de voordeur van het huis geverfd hebben. Ik wil ook 6 buitenkozijnen van de achterkant van het huis geverfd hebben. Daarnaast wil ik ook de buitenkant van de achterdeur van het huis geverfd hebben.

Deuren met deurposten spuiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het spuiten van 10 gladde stompe binnendeuren. Daarnaast graag ook de prijsopgave voor het spuiten van de bijbehorende kozijnen.

Vernissen van open vuren trap

Ik heb net een nieuwe open vuren trap laten plaatsen. En zoek nu iemand om het af te werken. Voornamelijk vernissen. De trap bestaat uit 13 tredes. En een buitenleuning dat ook gedaan moet worden. Graag zou ik de prijs ervan willen weten.

Zolder muren + plafond verven/sausen

Vullen/repareren gaten in betonnen muur 1 x betonnen muur (oppervlakte 12 m2) sausen 2 x houten muur (bruin - oppervlakte muur 12 m2) verven plafond (oopervlakte 32 m2) over gehele zolder + balken verven/sausen Muur met ramen (oppervlakte zonder ramen ongeveer 8 m2) sausen Opmerking: ik verwijder (daar waar mogelijk) alle bedradingen, pijpjes, schakelaar, stopkontakten e.d..

Wanden behangen en schilderen

1 wand en klein halletje laten Behangen Vijf wanden laten schilderen

Trappen schilderen

Graag wil ik binnen 2 trappen laten schilderen. De trappen zijn reeds geschilderd maar zijn toe aan een opknapbeurt. Het zijn 2 dichte trappen.

Binnen- en buitenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder die binnen- en buitenschilderwerk kan uitvoeren. Het gaat om een tussenwoning die bestaat uit 2 woonlagen. Het gaat om de schuur, de regenpijp en de deuren. Binnen moeten waarschijnlijk alle wanden en plafonds geschilderd worden. Dit werk moet gebeuren in verband met verkoop van het pand.

Plafond en muren woonkamer schilderen

Ik graag mijn hele woonkamer laten schilderen (plafond en de muren). Eventueel apart de trap erbij, afhankelijk van het kostenplaatje. Ik woon in een maisonnette van 90m2 over twee verdiepingen. Graag ontvang een prijsindicatie of dat jullie iemand stuurt om een offerte op te maken.

Behangen van muur

Ik wil op een behangklare binnenmuur van ongeveer 20 m2 behang aan laten aanbrengen. Al het materiaal heb ik reeds in bezit.

Deuren schilderen of spuiten

5 dichte eiken deuren en 1 deur met glaswerk overspuiten naar wit, eventueel ook de kozijnen van de deuren.

Alle muren, plafonds, 7 deuren en 2 trappen schilderen

Ik zoek een schilder die alle wanden en plafonds in mijn woning van latexspuitwerk kan voorzien. Het gaat om 250 m2. De ondergrond bestaat uit recent stucwerk. Daarnaast dienen er 7 deuren en twee trappen die zijdeglans wit geverfd kunnen worden.

Kunststof deur schilderen

Het gaat om 1 kunststof buitendeur die ik van binnen en buiten geschilderd wil hebben. Van buiten in een antraciet kleur en van binnen wit. De deur is nu donkerblauw.

Deuren met deurposten spuiten

Het gaat om 3 deuren op de 1e etage die van donker eiken overgespoten moeten worden naar witte deuren met witte deurposten. Het zijn binnendeuren. Tijdsindicatie: half juni 2019

Plafond schilderen

Het gaat om het schilderen van het plafond van ongeveer 45 m². Ik wil graag een offerte hiervoor. Eventueel inclusief het afplakken.

Twee boekenkasten schilderen

Het gaat om het wit schilderen van twee boekenkasten. De kasten zijn 210 bij 35 bij 60 cm.

Raamkozijnen en deuren schilderen

Het betreft 7 raamkozijnen en 2 deuren (voordeur en tuindeur) van alleen aan binnenzijde en op de begane vloer. Conditie is reeds geschilderd. Hier en daar mogelijk wat standaard opschuurwerk, geen oude verf die eraf hoeft.

Buitenschilderwerk en reparatie deurkozijn

De volgende gegevens heb ik opgegeven voor de offerte van de Vereniging Eigen Huis. Daarnaast is het deurkozijn van de voordeur aan de onderklant verrot. Laatst geschilderd: Langer dan 10 jaar geleden Aantal kleuren: 2 kleuren Zelfde kleuren als huidig schilderwerk: Ja Schilderwerk Voorgevel . 9x Middel raam dat niet open kan . 2x Groot raam dat niet open kan . 2x Middel raam dat open kan . 1x Groot raam dat open kan . 2x Normale deur . 1x Klein geveldeel Schilderwerk Achtergevel . 3x Middel raam dat niet open kan . 5x Groot raam dat niet open kan . 3x Middel raam dat open kan . 3x Klein geveldeel Schilderwerk Zijgevel . 1x Groot raam dat niet open kan

Latex spuiten in een woonhuis

Ik wil graag latex spuiten in een woonhuis beneden en boven. Uitgaan van 300 m2.

Trap, deur en kozijn schilderen

Wij hebben droog apparatuur in onze woning gehad in verband met lekkage. Hierdoor zijn er scheuren ontstaan. De voordeur aan de binnenkant heeft scheuren. Deze zouden we willen laten repareren en schilderen. Ook onze trappen hebben scheuren. Trap beneden is een dichte trap, de trap boven is een open trap, 13 treden. Daarnaast 2 kleine Velux dakramen, niet de kozijnen, hout erom heen is gescheurd, en 1 grote Velux raam, daar geldt ook alleen het hout erom heen.

Spuiten van latex

Een nieuw plafond van gestucte platen graag latex spuiten. Het gaat om 35 m2 en eventueel de wanden in dezelfde kleur spuiten.

Wanden spuiten met latex

Wanden met latex spuiten in nieuwbouw appartement 3kamers en hal ong. 100 vierkante meter Ondergrond is wit en stucwerk wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouw wanden spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houten stoelen schilderen

4 houten stoelen schilderen in matte verf

Buiten- deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van de achterkant van ons huis en de schuur, alleen het buitenwerk. Op de foto staat de achterkant van ons huis. Aanvullend willen we 2 schuurdeuren laten schilderen, binnen en buitenkant. Wat nu rood is willen we graag donkerblauw en wat nu wit is weer wit.

Witten van plafond

Plafond in woonkamer met open keuken, gang en toilet witten. Totale oppervlakte 72 m2.