Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in IJsselstein of directe omgeving.

443 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren, bestaande villa wanden met latex afspuiten, schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in IJsselstein:

Gevel keimen 100 m2

Vrijstaand huis met ongeveer 100 - 150 m2 muur, maar dat is niet helemaal exact opgemeten. Graag opmeten door vakman. Graag afspraak om te zien of er moet worden voorbewerkt. Het gaat om het keimen van de gevel. Graag een specialist!

Meubels verven

Graag een offerte voor tv kast, dressoir, open boeken kast, salon tafel en eettafel. Materiaal heb ik niet, dit wil ik graag wel in overleg doen met de vakman, over wat voor soort verf enzv

Verven kozijnen en paneel voorkant

Het gaat om 4 kozijnen, 1 paneel en de voordeur, in kleuren wit en donkergroen, vanwege naderende verhuizing.

Gevel en kozijnen buiten schilderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van de gevel en 3 kozijnen aan de buitenkant. Graag alleen offerte per mail.

Trap renoveren

De betreffende trap is in mijn nieuwe woning,. Mijn vraag is wat een mooie, maar niet te dure oplossing is voor deze trap. Schuren, verven en antislip erop of gaan bekleden. Ik hoop dat u me kunt helpen met wat het beste is. De verhuizing zelf wordt ook prijzig, dus vandaar. De traplift die op de foto's te zien is, wordt door de woningbouw verwijderd vandaag. Ik hoor graag van u.

Badkamervloertegels en badkamerwandtegels verven

Ik wil de badkamer tegels laten schlderen, het gaat om vloertegels en badkamerwandtegels. Het is ongeveer 3m bij 1,8m en 2,3m hoog

Renovatie binnenmuren trappenhuizen en slaapkamer

Het verwijderen van oude behang trappenhuis 2 verdiepingen en 1 slaapkamer. Opvullen alle oneffenheden binnenmuren. Afkitten alle naden. Muren voorzien van glasvliesbehang, schilderen op gewenste kleur Sigma Pearl. Afmetingen onbekend. Het behang en verf mee aanbieden.

Deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 9 kozijnen en 2 kozijnen laten schilderen. Ik zal voor verf zorgen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Slaapkamer behangen met vliesbehang

Ik wil een slaapkamer behangen 2 muren van 4,40 lang, 2,50 hoog en 2 muren van 2,70 breed , 2,50 hoog. Ik heb het behang zelf al gekocht en lijm heb ik ook al. Ik hoor graag van u.

Renovliesbehang aanbrengen en sauzen

Ik wil mijn woning laten voorzien van renovliesbehang en witten/sauzen, op de eerste verdieping. Het gaat om circa 125 m2.

Nieuw gestucte muren latexen

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Eettafel en salontafel laten schilderen

Opknapbeurt eettafel en salontafel.

Plafonds spuiten

Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80

Muren van schilderwerk voorzien

Heb meer foto's

Muur repareren

Er moet een muur gerepareerd worden in de gang bij de voordeur.

Bovenblad salontafel schilderen

Het betreft een salontafel van 1 bij 1. Bestaat uit 2 losse delen. Er is aceton op mijn tafel gekomen en dat heeft de verf eraf gebeten. Het is een white wash witte tafel (heel iets doorschijnen maar ook aardig dekkend). Zie foto (massief grenen).

Wanden en plafonds van latex voorzien

Wanden Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80

Schilderwerkzaamheden opnieuw uitvoeren

Wij zitten midden in een verbouwing waar al wat schilder werkzaamheden zijn uitgevoerd, echter niet naar wens. De (opknap)werkzaamheden bestaan uit het volgende: - 2 trappen schuren en schilderen - houten ramen/deurkozijnen schuren en schilderen - 1 (aluminium? )schuifpui schuren en schilderen/spuiten - plafonds/muren schilderen en waar nodig schuren i.v.m. stukwerkzaamheden Het betreft een eengezinswoning met 3 verdiepingen waarvan 4 slaapkamers, woonkamer, keuken en hal. Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden gedetailleerder in kaart te brengen voor een aantrekkelijke offerte.

Kozijnen en deuren schilderen

Graag wil ik de raamkozijnen, van een rijtjes huis met 3 verdiepingen en de voor- achter en schuurdeur laten schilderen. Er zitten ook houten panelen tussen de deur en het raamkozijn. In antraciet grijs en off white. Alle kozijnen zijn hout.

Binnendeuren schilderen

Er dienen 10 binnendeuren geschilderd te worden.

Nieuwe aanbouw latexspuiten

Spuitwerk nieuw plafond te maken aanbouw te IJsselstein. Plafond ongeveer 10-12 m2. Wanden ongeveer 12 m2. Hiervoor mag ook een, aparte prijsopgave voor worden gedaan (glad pleisterwerk). Bestaand plafond woning is breedplaatvloer met spuitwerk. Wanden: 12 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: sausklaar glad pleiserwerk Plafond: 10-12 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: met aansluiten op het beton wat gespoten is ernaast Vloeren afplakken: 15 m2 Timing: 22-05-2017

Dakkapel schilderen

De dakkapel op onze woning moet worden geschilderd. De dakkapel heeft een paar rottende plekjes. Wij krijgen de sleutel van de woning op 1 mei 2017 en willen er dan zo snel mogelijk iets aan (laten) doen. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen de deuren van onze keuken over laten spuiten. Het zijn 6 deurtjes met verschillende afmetingen, waaronder een apothekerskast en front van de vaatwasser. De kastjes zijn in goede staat.

Chalet opnieuw schilderen

Onze chalet is voorzien van Canexel buitenbekleding en dit willen wij opnieuw laten schilderen. De chalet is 10 x 3.70 meter groot. Wij willen graag een offerte voor een goeie schilderbeurt, zodat we weer een paar jaar kunnen genieten. Eventueel kunnen we de hardhouten kozijnen zelf doen. Graag dan een specificatie in de offerte.

Buitenschilderwerk

Buiten schilderen: - 2 deuren + kozijnen schuurtje (zon kant) - achterkant huis beneden 1 deur + ramen ( 4 meter breed op de zon kant) - voorkant beneden 2 ramen en deur - voorkant boven 1 raam en badkamerraampje De zonkant is het verfwerk wat minder geworden. Alles in een kleur, blauw (5002). Ik kan er wat foto's van sturen. De Wynozol is nu bij Gamma in de aanbieding alleen dat moet besteld worden. Kunt u het ook leveren?