Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor grote kast schilderen:

Grote kast schilderen

Ik heb een groten houten kast in de woonkamer die ik graag wil laten schilderen. De kast is ongeveer 4 meter breed en 2.40 meter hoog. Grote kast laten schilderen. Er zijn 3 deuren aanwezig en meerdere planken.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote kast schilderen uit heel Nederland:

Een vaste kastdeur verplaatsen

De vaste kastdeur staat in een kleine slaapkamer en gaat open in de daarnaast gesitueerd groter slaapkamer. Ik wil graag de kast betrekken bij de kleine slaapkamer. De deur en sponning in de grote slaapkamer moet dan worden weg gehaald. De muur moet daarna weer gestuukt worden en aan de andere kant moet een schuifdeur geplaatst worden.

Stopcontact verplaatsen

We willen een grote kast plaatsen, stopcontact is dan niet meer bereikbaar. Stopcontact verplaatsen naar boven de kast (ongeveer op hoogte van 220 cm). Dus inclusief maken van sleuven, wand contact doos plaatsen, eventueel nieuwe draad trekken vanuit meterkast, etcetera Dichtsmeren sleuven met nieuwe leiding kan ik nadien eventueel zelf wel. Omgevingsfactoren: - Verplaatsing ongeveer 1 meter - Afstand tot meterkast minimaal, zit aan de andere kant van de muur - Muur is soort gips of kalksteen, geen beton, heel zacht, eenvoudig om sleuven te maken - Huis is ruim 1 jaar oud, dus bedrading en meterkast is modern

Plavuizen verwijderen en overig sloopwerk

Ik wil graag op de begane grond de plavuizenvloer verwijderd hebben. Voor de woonkamer is dat 42 m2; de keuken 9 m2; de badkamer 5,7 m2 de hal en toilet 8 m2 en de badkamer 19 m2. Daarnaast, in de woonkamer ook de schouw en de open haard verwijderen en in de keuken ook het keukenblok inclusief wandtegels. De badkamer beneden "strippen" wandtegels tot aan plafond, bad, toilet, 2 wastafels, alles eruit, Het toilet beneden ook "strippen". In de slaapkamer beneden vloerbedekking en de grote kast verwijderen. Op de eerste verdieping de badkamer 4,6 m2 "strippen". Vloertegels en wandtegels deze zitten niet helemaal tot aan het plafond; toilet; wastafel en douche. De vakman mag het puin afvoeren.

Tuin opnieuw aanleggen

Ik heb een klein tuintje op het zuiden en wil deze opnieuw aanleggen. Verder zijn mijn wensen: - stukje kunstgras - grote strakke tegels met bijv. Wat spaanse tegeltjes - bloemen/planten - evt. vervangen van de borders (heggen), afhankelijk van prijsopgave - evt. een klein vijvertje met stroompje, afhankelijk van prijsopgave - weinig onderhoud - kleine kast voor tuinmaterialen en tuinstoelen Ik zou graag overleggen wat de mogelijkheden zijn voor mijn tuin en wat de kosten hiervan zijn.

Laminaat in de slaapkamer vernieuwen

Het laminaat in de slaapkamer moet vernieuwd worden. Er staat echter een grote kast die niet verplaatst kan worden. Dus moet het laminaat rondom die kast los gemaakt worden, ik neem aan met een oscillerende multitool machine. Er zitten 2 poten aan die kast, waar omheen gewerkt moet worden. Totale lengte, voorkant en zijkant, 290 cm.

Keukendeuren opnieuw lamineren

Ik wil graag in totaal 15 keukendeuren/panelen opnieuw laten lamineren. Bestaande laminaat laat los en begint te bollen. Hierbij de globale afmetingen per deur: - Hoge ladekast (190 cm x 29,5 cm) - Deurtje boven ladekast (29,5 x 29,5 cm) - Vaatwasserdeur ( 60 cm x 84 cm) - 1x kast gootsteen (60 cm x 84 cm) - 2x apothekerskastdeur (33 cm x 84 cm) - 2x smal kastdeurtje (29,5 cm x 70 cm) - 2x front lade (29,5 cm x 11,5 cm) - 2x grote lade (30 cm x 90 cm) - 1x Koelkast deur (60 cm x 105 cm) - 1x kastdeur boven (67 cm x 60 xm) - 1x los paneel boven lade (12 cm x 90 cm) Zie bijlage voor foto's. Graag in dezelfde kleur uitvoeren.

Tuin renoveren

Mijn achtertuin is hard nodig aan een beurt. De tuin is ongeveer 55 m2 en de volgende dingen moeten er gedaan worden: - Renovatie van kast in de tuin (dak is niet meer waterdicht); - Houten planken die twee grote bloemenbakken vormen (1,5 x 1,5 meter en 3 x 1 meter) moeten door steen (of iets dergelijks) worden vervangen; - Opknappen van de tuin (algemeen opknappen, snoeien en dergelijke); - Snoeien van twee appelbomen.

400V stopcontacten aanpassen

Aan een aanleg dok voor boten in een bestaande straathandelskast aan de Ringdijk bij de Berlagebrug zijn twee kleine krachtstroom stopcontacten van 3 x 16 A geïnstalleerd. Dat moeten grote stopcontacten van 3 x 32 A worden. Er zit genoeg ruimte in de kast voor de aanpassingen.

Keuken deels stucen

Na verbouwing van mijn keuken moet een deel opnieuw gestuukt worden, namelijk de kast waar de vaatwasser, oven en boiler in zijn geplaatst. Het gaat hierbij om ongeveer 5 m2 met 5 hoeken en enkele kleine stukjes. Aangezien de maten nauwgezet zijn is grote precisie vereist. E.A moet (bij voorkeur) plaatsvinden op zaterdag middag 10 maart. Stuc-primer is dan reeds aangebracht. wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Waterschade aan vloer herstellen

Ik wil graag een herstel offerte na de waterschade in onze keuken. Het betreft 10 vierkante meter vloer met ondervloer en een grote kast van mdf die ook getroffen is door de waterschade. Ik weet niet wat deze vloer heeft gekost want wij hebben deze overgenomen van de vorige bewoners. Maar we zijn niet op zoek naar een al te duren vloer gemiddeld 10 a 15 euro per vierkante meter.