Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor grote kast schilderen:

Grote kast schilderen

Ik heb een groten houten kast in de woonkamer die ik graag wil laten schilderen. De kast is ongeveer 4 meter breed en 2.40 meter hoog. Grote kast laten schilderen. Er zijn 3 deuren aanwezig en meerdere planken.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote kast schilderen uit heel Nederland:

Antieke kast schilderen

Wij hebben een grote antieke kast van ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Graag laten wij deze schilderen in een andere kleur.

Kasten en bureau tegen schuine zolderwand maken

Zie foto. De 2 witte delen moeten kasten worden waar aan 1 kant hangertjes geplaatst kunnen worden op een stang en in het andere deel allemaal vakken. Ertussen moet een bureaublad komen. Moet 1 strak net geheel worden. Beide kasten open te maken met schuifsysteem of openslaande deuren (in overleg). Afmetingen : hoogte ca 200-220 meter (in overleg). Eerste grote kast ca 1. 50m breed. Buro cam (in overleg). 2e kleine kast ca. 1. 20m breed (in overleg). Graag uw ideeën/voorstellen/foto's/prijsindicaties!

PVC vloer leggen

Wij hebben reeds een pvc laminaat vloer aangeschaft, onze vloer wordt door een andere firma verwijderd. Het betreft het leggen van pvc laminaat (lijm), ongeveer 63 m2. Het gaat om 1 grote kamer, in de kast en de gang. Graag op 21 november indien mogelijk.

PVC laminaat leggen

Wij hebben reeds een pvc laminaat vloer aangeschaft, onze vloer wordt door een andere firma verwijderd. Het betreft het leggen van pvc laminaat (lijm), ongeveer 63 m2. Het gaat om 1 grote kamer, in de kast en de gang. Graag op 21 november indien mogelijk.

Grote kledingkast plaatsen

Ik ben bezig met een verhuizing en wil in mijn nieuwe huis een grote kledingkast laten plaatsen met schuifdeuren. De lengte van de muur is 270 cm en de hoogte is 260 cm. De kast moet die hele muur gaan bedekken en aansluiten aan het plafond. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de montagekosten. Ik kan de kast zelf aanschaffen bij Gamma, maar de vakman mag mij ook voor de levering van de kast een offerte sturen.

Badkamermeubel schilderen

Het betreft een badkamer meubel waarvan de omlijsting bruin is en deze wil ik graag zwart hebben. Het is 1 grote wasbakmeubel, 1 losse kast en de omlijsting van de spiegel.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een grote kledingkast gekocht bij Leen Bakker en deze wordt op maandag 9 oktober hier afgeleverd. Het is voor mij zelf te ingewikkeld om deze in elkaar te zetten. De afmetingen van de kast zijn 219 x 196 x 59,5 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Meterkast binnen verplaatsen

Mensen, Wij (Peter en Esther) hebben een benedenappartement in een huis uit 1929 gekocht. Dit huis heeft een meterkast die bestaat uit een grote driehoek, die te zien zijn als 2 kleinere driehoeken: de ene driehoek is te zien in de hoek van de wc ruimte, de andere in een hoek van de hal (zie fotocollage). Wat we zouden willen is dat de electra- en gasmeters verplaatst worden binnen de kast, naar het wc gedeelte. Vraag is wel of dit mag volgens de huidige NEN norm en het daarna goedgekeurd kan worden? Daarnaast willen we het aantal groepen laten uitbreiden met een groep voor de wasmachine/droger en groepen voor een nieuw aan te sluiten keuken met apparatuur. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Maatwerk kast bouwen

Ik wil een grote kast in de kamer laten bouwen. Dat moet ongeveer 150 x 265 x 50 groot zijn. Het is een beetje dringend, omdat ik naar het nieuwe appartement verhuizen moet.

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.