Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor grote kast schilderen:

Grote kast schilderen

Ik heb een groten houten kast in de woonkamer die ik graag wil laten schilderen. De kast is ongeveer 4 meter breed en 2.40 meter hoog. Grote kast laten schilderen. Er zijn 3 deuren aanwezig en meerdere planken.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote kast schilderen uit heel Nederland:

Badkamermeubel schilderen

Het betreft een badkamer meubel waarvan de omlijsting bruin is en deze wil ik graag zwart hebben. Het is 1 grote wasbakmeubel, 1 losse kast en de omlijsting van de spiegel.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een grote kledingkast gekocht bij Leen Bakker en deze wordt op maandag 9 oktober hier afgeleverd. Het is voor mij zelf te ingewikkeld om deze in elkaar te zetten. De afmetingen van de kast zijn 219 x 196 x 59,5 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Meterkast binnen verplaatsen

Mensen, Wij (Peter en Esther) hebben een benedenappartement in een huis uit 1929 gekocht. Dit huis heeft een meterkast die bestaat uit een grote driehoek, die te zien zijn als 2 kleinere driehoeken: de ene driehoek is te zien in de hoek van de wc ruimte, de andere in een hoek van de hal (zie fotocollage). Wat we zouden willen is dat de electra- en gasmeters verplaatst worden binnen de kast, naar het wc gedeelte. Vraag is wel of dit mag volgens de huidige NEN norm en het daarna goedgekeurd kan worden? Daarnaast willen we het aantal groepen laten uitbreiden met een groep voor de wasmachine/droger en groepen voor een nieuw aan te sluiten keuken met apparatuur. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Maatwerk kast bouwen

Ik wil een grote kast in de kamer laten bouwen. Dat moet ongeveer 150 x 265 x 50 groot zijn. Het is een beetje dringend, omdat ik naar het nieuwe appartement verhuizen moet.

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Schuifdeuren kledingkast repareren

Ik heb een grote kledingkast in de slaapkamer, maar de strips aan de onderkant zijn kapot, dus de deuren willen niet meer schuiven. De kast is verder nog prima, alleen het schuifsysteem is dus kapot.

TV repareren

Mijn TV is voorover van de kast gevallen, op het scherm. Er zit nu een grote pit in en het beeld bestaat voor 1/3 deel uit gekleurde strepen. Voor de verzekering heb ik een herstelofferte nodig. Het gaat hier om een TV van Philips, typenummer 43PFS5301 en serienummer FZ1A.

Deuropening laten maken

De deurdoorgang naar de keuken verplaatsen zodat deze uitkomt in de woonkamer in plaats van het gangetje. De doorgang moet komen waar nu de grote rode kast staat in de keuken. En in de woonkamer bij de verwarmingsbuizen deze moeten dus verplaatst worden. Stopcontact in de oude muur moet verwijderd worden. In de nieuwe muur zowel aan de keuken kant als aan de gang kant stopcontacten aanleggen. De muur zelf is de oude muur richting buiten. Het huis is van rond 1910. De vakman moet het puin niet afvoeren.

Badkamers realiseren in nieuwbouw

Ik wil 2 badkamers in een nieuwbouw project in Rotterdam dat pas over een tijd klaar is. Ik wil daarvoor nu graag weten aan welke kosten ik moet denken. Graag een offerte voor: Badkamer 1: 4,62 m2 wil hier in een dubbele wastafel, spiegel kast erboven, verwarmd handdoekenrek, inloopdouche met stortdouche kop en losse douche kop waartussen gewisseld kan worden. Dubbele kast in de wastafel met 4 lades, grote grijze vloer en muur tegels. Badkamer 2: 5,1 m2 hier in wil ineen bad douche combi mogelijk hebben, 1 wastafel met spiegel kast erboven en kast met 2 ladesonder de wastafel. Hangend toilet ook in de ruimte en verwarmd handdoekenrek. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Graag een indicatie van de kosten, inclusief de materialen.

Kast wit maken

Een grote vitrinekast, 225x200x54 Bestaat uit twee delen Wit spuiten/verven -->kleur is nu roomwit