Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Houten of directe omgeving.

892 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk aan appartementen, vlindervloer van bedrijfspand verven en coating aanbrengen, schilderen van decorlijsten en de bovenste dakrand van flatgebouw, nieuwbouwwoning spackspuiten, huis aan de buitenzijde schilderen, plafond en muren sauzen, glasvliesbehang aanbrengen en sauzen, plafond en muren spuiten, wanden en plafonds sausen of latex spuiten, balcony maintenance (3 balconies), schilderwerk buitenzijde tussenwoning, buiten schilderwerk, schilder buitenwerk, renovlies behangen, behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Houten:

Buitenwerk van houtskeletbouw verven

Houtskeletbouw twee onder een kap woning, hout, deuren en kozijnen verven.

Behangen

Wij zoeken iemand die in een zolderkamer en in 2 slaapkamers een muur kan behangen met vliesbehang met patroon. Het gaat om een muur van 4 meter lang En een muur van 3,87 en een muur van 3,93 lang met een schuin dak door de nok van het huis

Muur herstellen van vocht en opnieuw behangen

Gaat om 1 muur van ongeveer 5 a 6 vierkante meter bestaande uit gipsblokken. Deze is aangrenzend aan de badkamer en babykamer. Muur heeft vocht opgenomen vandaar dat deze gerenoveerd moet worden en opnieuw behangen met vliesbehang.

Trappen en voordeur en laten schilderen

2 open trappen met stootborden en spijlen hek plus voordeur binnen en buiten

Woonruimte witten

8 jaar geleden zijn wanden eerst gestuct en daarna strak gelatext in de kleur wit. Nu willen we dit weer strak wit gelatext. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenmuren schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het behandelen en overschilderen van de voor- en zijgevel en van de schoorsteen. Er dient gebruik gemaakt te worden van Sikkens Alpha Topcoat in de kleur 9010. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2 en de gevel is goed te bereiken.

Kozijnen schilderen

Graag wil ik de houten kozijnen van de buitenzijde en eventueel ook de binnenzijde laten schilderen. De hoekwoning heeft voor 2 kozijnen, achter 2 kozijnen en in de zijgevel 2 kozijnen. Verder dienen er 2 deuren gedaan te worden en eventueel de schuurdeur.

Dichte trap schuren en schilderen

Ik zoek een partij voor het schuren en schilderen van een merbau dichte trap van 14 treden. De lak is beschadigd/gebladderd doordat een bouwmaatschappij er ter bescherming plakfolie op heeft gedaan en bij het verwijderen ging er lak mee. Ook graag de zijwanden geschuurd en geschilderd hebben. Daarnaast ook het trap-hekje van 10 tralies en 2 houten draagbalken.

Wangen van trappen schilderen

Ik wil graag de trapwangen van 2 trappen laten schilderen. De treden en stootborden worden binnenkort met hout bekleed, dus deze zijn niet nodig.

Woonkamer afwerken met latexspuitwerk

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Woning schilderen aan de buitenkant

Ik wil graag de buitenkant van mijn woning laten schilderen. Dat is al een aantal jaren niet gedaan en dat is helaas te zien. Het zal gaan om deuren, raamkozijnen en gevelbekleding aan de voor- en achterzijde.

Trap beneden en boven schilderen

Beneden hebben wij een dichte trap en boven een open trap die wij willen laten schilderen. Daarnaast zijn er 2 traphekjes en een koof tot aan het plafond die ook geschilderd dient te worden.

Behangen van een woning

Spoedklus! Graag over twee dagen behangen van 1 slaapkamer, huiskamer, keuken en een hal. De woning is circa 55 m2.

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van 3 deuren met kozijn. De kozijnen zijn van staal en de deuren zijn standaard paneeldeuren. Er zal gebruikt gemaakt moeten worden van de kleur 9010.

Overspuiten plafond met latex

Ik heb spackspuitwerk op mijn plafond, dit is al een keer overgeschilderd. Nu heb ik recentelijk mijn muren geverfd en is mijn plafond niet meer wit genoeg. Dit valt nu op. Dus ik wil graag dat mijn plafond weer spierwit wordt. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Plafonds spuiten

Spuiten plafond woonkamer, gang en eventueel slaapkamer

Grote kast schilderen

Ik heb een groten houten kast in de woonkamer die ik graag wil laten schilderen. De kast is ongeveer 4 meter breed en 2.40 meter hoog. Grote kast laten schilderen. Er zijn 3 deuren aanwezig en meerdere planken.

Trapgat behangen

Ik zoek iemand die in het trappengat de muren wil behangen, ongeveer 13 m2. Van de begane grond naar eerste etage. Er is dus een speciale trap/steiger voor nodig. Het gaat om alle 4 de muren, behangen met vliesbehang. Waar ik zo bij kon is al behangen. Graag inschatting van hoeveelheid tijd en prijs die nodig is.

Latex spuitwerk uitvoeren

We hebben een verticale scheur (volle hoogte) in een gipswand die gerepareerd moet worden. Deze is door en door en er zit aan beide zijden (gesausd) spackwerk op (Brander Crystal). Wat kan je daar aan doen? Het plafond is 60 m2 onbehandeld spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 90 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 15 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur grijs/blauw wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60 De vakman is verantwoordelijk voor het afval en de werkplek is goed bereikbaar.

Houten tafel laten schuren en lakken

Onze eikenhouten eettafel heeft onderhoud nodig: licht schuren en lakken van het blad inclusief rand en poten. Het gaat om een tafel van 180 * 80 + onderrand van 10 cm hoog + 4 vierkante poten. Eventueel meenemen van 2 uitschuifbladen (50*80 cm groot). Dit onderhoud kan bij mij thuis gebeuren, laatste keer dat grof onderhoud is uitgevoerd is ruim 9 jaar geleden. Mijn wens is licht schuren en daarna stevige (transparante) lak zodat houtlook intact blijft. Het is een vrij grof blad, geen antiek (tafel is ongeveer 20 jaar oud). Ik verwacht inschatting van uren benodigd en uurtarief. Woonplaats is Houten.

Plafond en 3 muren woonkamer spuiten

Het gaat om het spuiten van 64 m2 plafond en 48 m2 muur om strepen die bij het zelf schilderen zijn ontstaan weg te werken. Hier is waarschijnlijk 1 x voorstrijken voor nodig voordat gespoten kan worden.

Latex spuiten op plafond en twee muren

Wij willen op 26 en 27 augustus gaan verhuizen naar onze nieuwe woning. Voorafgaand willen we graag in de woonkamer 2 wanden van in totaal 30 m² en een plafond van 60 m² laten voorzien van 1 laag latex spuitwerk. Wij weten dat dit kort dag is, maar kunnen zelf alles al voorbereiden door het af te plakken. We hopen dat er een bedrijf is dat hiervoor tijd heeft en ontvangen graag uw prijsopgave.

Buiten schilderwerk uitvoeren

Het betreft het schilderen van 8 kozijnen met diverse afmetingen en de zijkanten van de kapel overschilderen in de zelfde kleur bruin. Daarnaast dient de gevelbekleding aan de voor en achterzijde in een witte kleur geschilderd te worden. Het gaat om een tussenwoning van 6 meter breed. De deuren hoeven niet gedaan te worden en er is reeds Sikkens Rubbol XD aangeschaft.

Schilderwerk aan kozijnen en deuren

We willen graag offertes voor schilderwerk beneden en boven inclusief het trappenhuis. Wat er beneden moet gebeuren is prioriteit voor ons. Het schilderwerk beneden: Voordeur en kozijnen, binnenkant; 4 deur kozijnen; 4 ramen kozijnen, binnenkant van dubbele deur kozijnen, beide kanten en kozijnen van tussendeur naar de berging; tuin deur en kozijnen, binnenkant; binnen kozijn bij garage dubbeldeuren; sauzen van bergingswanden en plafonds. Het schilderwerk boven: traphuis en witte gedeeltes van de treden; trap leuning et cetera, 5 kozijnen en deuren; Alles in verfkleur: RAL9010.

Spuitwerk over nieuw stukwerk

Graag ontvang ik een offerte voor het latex van de wanden en plafonds, eventueel ook in kleur. Wanden: 50 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 100 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex