Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor tegelvloer schilderen:

Tegelvloer schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen en van de tegel vloer in de keuken en het toilet. De vloer is ongeveer 150 cm breed en 235 cm lang.
Onze klant uit Harmelen (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer schilderen uit heel Nederland:

Van kleine kamer een badkamer maken

Ik wil vanaf eind juni van een kleine kamer (2,5 x 2,05 meter) een badkamer laten maken. Muren: behang verwijderen en stucen Vloer: laminaat verwijderen, afvoeren en tegelvloer realiseren Plafond: schilderen Douche, bad, toilet, wastafel en overige badkamermeubels monteren. Badkamer van leidingen en elektra voorzien.

Badkamer tegels en en vloer schilderen

Ik wil mijn badkamer tegelvloer en plafond laten schilderen, inclusief voorwerk. Badkamer is 2x2 meter en 2.45 meter hoog. Het zijn 3,5 muren en een toegangsdeur

Tegelvloer schilderen

Wij hebben een huis gekocht waarvan wij Noorse leistenen vloer niet mooi vinden. Wij willen graag dat deze geverfd wordt zodat we niet een nieuwe vloer hoeven aan te schaffen! Is dit mogelijk en zo ja wat zijn de kosten? De vloer zou een grijs tint moeten krijgen. Wellicht dat we ook de badkamer en slaapkamer meteen de vloer willen laten doen. Het zou om een totaal oppervlakte gaan van zo ongeveer 135 M2. Wij horen het graag!

Tegelvloer huiskamer schilderen

Graag zou ik willen weten of de tegelvloer geschilderd kan worden en of dit dan echt slijtvast is. De woonkamer, keuken en hal zou ik dan willen laten aanpakken. De oppervlakte is ongeveer 53 m2.

Renovatie van balkons

Wij hebben 2 betonnen balkons van 1.50 meter diep en 5 meter breed. Hier ligt een tegelvloer op die verwijderd dient te worden. Daarna dienen de beschadigingen te worden gerepareerd en de vloer geschilderd. ook aan de onderzijde dienen er reparaties te worden uitgevoerd. Het schilderen hiervan doen wij wel zelf.

Badkamertegels schilderen

Schilderen van de tegelvloer en de tegels op de wanden.

Woning laten verbouwen Tilburg

Wij zijn op zoek naar een aannemer die verschillende klussen kan uitvoeren in het huis dat we hebben gekocht. Bij voorkeur iemand die alles in één keer kan oppakken: - Ander keukenblad, gootsteen, greepjes, vervangen, keramische kookplaat voor 5-pits gaskookplaat omwisselen en tegeltjes boven aanrecht plaatsen (materialen zorgen wij zelf voor). Zie bijlage voor foto keuken; - Achtergevel vervangen voor openslaande tuindeuren. Materialen deur met HRR glas meenemen in de offerte; - Radiator vervangen voor designradiator aan zijkant muur; - Stucwerk binnenmuur met fijnpleister luchtdoorlatend 6 x 3 meter, materiaal mee te leveren - Houten vloer in woonkamer leggen, inclusief plinten en ondervloer (32 m2), de vloer kopen we zelf; - Tegelvloer in keuken leggen (15 m2), tegels kopen we zelf; - Trap in woonkamer schuren en wit schilderen (zie foto), materialen meenemen; - Plaatsen lichtstraat in keuken. Zoals voorbeeld foto. Materialen meenemen in offerte; - Oude ketel vervangen door hr+ ketel; materialen meenemen in offerte; - Eventueel plaatsen gipswand om zolder te splitsen. 4,3 x 2,4 meter. Materialen meenemen in offerte. Het zou kunnen dat hier nog kleine klusjes bij komen. We krijgen 1 oktober de sleutel dus dan zouden de werkzaamheden plaatsvinden. Bij offerte graag het volgende meenemen: - All-in bedragen per klus noemen, inclusief BTW; - Mogelijke kosten voor meerwerk helder specificeren, achteraf kunnen geen additionele kosten in rekening worden gebracht; - Graag een planning aangeven wanneer u de betreffende werkzaamheden kunt uitvoeren; - Graag een korte omschrijving waarom de opdracht aan u gegund moet worden, benoem ook minstens 3 vergelijkbare referentieprojecten (stuur eventueel foto’s. Gunningscriteria zijn: prijs, kwaliteit oplossing, ervaring met vergelijkbare projecten en snelle oplevering. - Per onderdeel graag een gedetailleerde beschrijving van de gebruikte materialen geven.

Tegelvloer schilderen

Wij hebben in onze vakantiewoning een oude tegelvloer uit 1967 met kleine bruin/gele tegeltjes. We overwegen om die tegelvloer te laten schilderen en willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen per mail. Het is momenteel niet mogelijk om de woning te bezoeken.

Tegelvloer schilderen

Graag zou ik een prijs ontvangen voor het schilderen van een tegelvloer van circa 250 m2. Kleur wit.

Woning volledig verbouwen

Wij hebben een herenhuis met 3 verdiepingen, elk ca 60 m², en een zolder uit 1880. Daarin dient een nieuwe trap gemaakt te worden richting 3e woonlaag. 1e woonlaag dient een wc afgebroken en opnieuw geplaatst te worden, tegelvloer met vloerverwarming gelegd te worden, convectorput verwijderd, 2 nieuwe wand radiatoren, 1 wand (ca 8 meter) geïmpregneerd tegen optrekkend vocht. Op de tweede woonlaag moet een keuken verplaatst worden, op de plek van de keuken moet een nieuwe badkamer komen (WC, inloopdouche, wastafel, vloerverwarming, tegelwerk). WC-tje moet worden verwijderd en de nodige afwerking t.b.v. nieuw gemaakte trap. Binnen schilderen houtwerk, wanden en plafonds (lekkagevlekken). Afwerken open haard met zwart natuursteen (paar missende vlakke delen). Buitenschilderwerk achter, (7 schuiframen en een schuifpui, breed 5 meter, boeidelen puntdak), waar nodig afbranden en houtrot vervangen (2-3 plekken), haarscheuren dichten in stucwerk en opnieuw sauzen. Schilderwerk vóór: inspectie en bijwerken (8 schuiframen en een deur met bovenlicht). Optioneel: een aanbouw (2,50 x 6,00m) realiseren op de begane grond met schuifpui of openslaande deuren naar de tuin.