Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Eemnes of directe omgeving.

105 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten, benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen, muren stucen danwel schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Eemnes:

Betonvloer schilderen

Graag wil ik de betonvloer op de begane grond schilderen in een betonlook kleur . Graag advies over mogelijkheden en prijsopgave voor als ik 't laat doen, de vloer is glad en ca. 35 m2

Voor en achter buitenschilderwerk

Ik wil graag aan de buitenzijde van mijn een gezinswoning zowel aan de voor- en achterkant enkele kozijnen met openslaande ramen willen laten schilderen op de 1e etage. Aan de achterkant 2 dunne deklatten vernieuwen. Deze klus is uit te voeren met een ladder. Offerte grag inclusief al het materiaal en het voorwerk.

Buitenwerk schilderen

Ik wil graag buiten schilderwerk uit laten voeren, betreft 2 deuren, 3 openslaande kozijnen, 2 beneden kozijnen en 1 douche raampje.

Schilderen van eiken white wash vitrinekasten en een oude stoel

Ik ben op zoek naar een vakman voor het schilderen of spuiten van 2 eiken white wash vitrinekasten en een antieke stoel. Ik laat de meubels hier graag even door u beoordelen en ontvang dan uw advies en prijsopgave.

Sauswerk aanbrengen op gangwanden

Graag ontvang ik een offerte voor het sausen van 510 m2 wanden van 4 hotelgangen. De hoogte van de wanden is ongeveer 2.50 meter.

Plafonds sauzen en wanden behangen

Na een waterschade waarbij het vanaf de eerste verdieping naar de begane grond is gaan lekken moeten er diverse klussen gedaan worden: - behangen beneden verdieping - sauzen plafond woonkamer / keuken en gang. Er zijn nog zichtbare plekken van het lekken aanwezig op het plafond, deze willen we graag niet meer zien :). - in de gang is er een stuk stucwerk / spackwerk van het plafond naar beneden gevallen na de lekkage van ca. 20x20 cm. Ook dat zal hersteld moeten worden. Voor de verzekering moeten we eerst offertes opvragen voordat het vergoed wordt en wij opdracht kunnen geven voor dit alles. Totaal moeten er 30 + 15 banen (uitgaande van bananen met een breedte van 0,53 meter) behangen worden met een hoogte van 2,60 meter. Hier zitten ook twee grote ramen in en een achter deur en twee binnen deuren. Het behang hebben we al uitgekozen (van BN uit Huizen) en wordt ter beschikking gesteld door ons.

Plafond en een wand latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Binnenkant woning schilderen

Zowel het plafond als de wanden op de begane grond moeten geschilderd worden. Alles wit. Tevens alle deuren en deurposten hoogglans wit. Optioneel aanbieden 1e verdieping en zolder schilderen. Voor oppervlakte en tekeningen / foto's zie Funda. Huis is net aangekocht en 1 november krijgen we de sleutel. Liefst uitvoering eerste weken van november. Vloeroppervlak van de woning is: 131 m2.

Buitenschilderwerk woning

Het betreft het schilderen aan de buitenzijde van de woning. Dit zijn de deuren, ramen, kozijnen en de houten bekleding op de gevel.

Slaapkamers behangen

Slaapkamers behangen. Oude behang eraf en nieuwe erop. Liefst glasvezel, totaal van de 3 slaapkamers is 29 vierkante meter. Liefst maandag beginnen, kamers zijn leeg. Levering nieuwe behang in overleg.

Behang afhalen, schilderen en afwerken kamer

De klus bestaat uit het afhalen van behang, en het schilderen en afwerken van de muren, kozijnen, en deur van een slaapkamer met afmetingen 3,55 m x 2,70 m x 2,45 m . De kamer heeft twee ramen van 1.70 m x 0,70 m. Het idee is om dit in het weekend te laten doen. Dit kan één of meerdere zaterdagen / zondagen achter elkaar. Prijs kan op basis van totaaltarief of anders, in overleg.

De plafonds zijn glad gestreken/gestuct, ...

De plafonds zijn glad gestreken/gestuct, beneden en op de eerste etage, door de stucadoor en moeten nu nog gewit worden. Beneden hebben wij rondom een platte sierplint toegevoegd. Het gaat om de entree, woonkamer en keuken, 3 slaapkamers en overloop. Wij willen dit in week 13 laten uitvoeren.

Bestaande dakkapel dient opnieuw ...

Bestaande dakkapel dient opnieuw geschilderd te worden. Hierbij dienen ook de glaslatten te worden vervangen. Tevens klemmen de bestaande kozijnen welke derhalve ook weer gangbaar gemaakt moeten worden. Tevens bestaat de kans dat het boeiboord vernieuwd dient te worden, maar dat is door mij niet in te schatten. Het betreft een dakkapel op een standaard rijenwoning aan de voorzijde van de woning.

schilderen kozijnen en deuren ...

schilderen kozijnen en deuren timmeren slaapkamer op zolder en kamers behangen

Schilderwerk raamkozijnen(hardhout)en ...

Schilderwerk raamkozijnen(hardhout)en carpoort.