Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilder in huis :

Schilder in huis

Twee kamers schilderen in verband met een lekkage. De kamers zijn 3,50 m bij 2,50 m en 4,50 m bij 2,50 m.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilder in huis uit heel Nederland:

Muren verven, houten vloeren schuren en lakken en kattenluik plaatsen

Wij willen graag een aantal klusjes laten doen in ons huis: - vloeren op de beneden verdieping schuren en lakken. Ongeveer 44m2 (zie plattegrond, in de keuken geen houtenvloer) - muren beneden verdieping voor en achterkamer en entree verven. In huidige kleur. - kattenluik in houten achterdeur plaatsen. Het huis staat leeg van 1 tot 11 augustus, in deze tijd willen we graag de klusjes laten uitvoeren. Bijgevoegd is een plattegrond van de benedenverdieping.

Pellet ketel combi voor verwarmd zwembad met huis

Het betreft een groot huis met verwarmd zwembad, nu 6500 m3 gas per jaar 75% voor zwembad. Kijken voor pellet ketel gecombineerde optie, stoken in de winter en zwembad verwarmen in de zomer. Voldoende ruimte voor silo.

Laminaat Reperatie, of vervangen

Na een lekkage in mijn huis, komt het laminaat omhoog, en heb dringend een offerte nodig voor de verzekering, of het een Reparatie word, of een gehele nieuwe vloer, er moet ook wat timmerwerk gedaan worden.

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Mijn vriendin en ik hebben een nieuwbouw huis in Vlaardingen. Deze moet nog worden uitgegraven, opgevuld en bestraat. Oppervlakte is 5,15 x 7,5 meter. Het is dus een relatief kleine tuin maar wij hebben de kennis en kunde niet om dit zelf te doen. Wij hopen dat jullie deze (kleine) klus aan kunnen in de drukke zomermaanden.

Buitengevel deels bekleden en optie stucwerk

Ons huis is een SIP panelen huis, de buitenkant moet nog worden bewerkt om te kunnen stucen , plaatwerk kan direct worden aangebracht. De oppervlakte bedraagt ongeveer 55 m2. Ik zoek een vakman om de gevel te bekleden, maar indien mogelijk besteed ik ook graag het stucwerk uit.

Draairichting deur wijzigen en deur plaatsen

We hebben in ons huis een slaapkamer met een naar buiten openende deur. Graag wijzigen we de situatie van de deur naar een naar binnen openende deur. De deur heeft een groter dan gemiddeld deurkozijn (1900 stijl).

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een Puntstuk in de tuin laten slaan. De tuin is 10 x 10 meter. Het huis ligt hoog boven het grondwaterpeil. Er is een poort naar tuin.

Klussen in huis waaronder laminaat leggen en 4 stopcontacten

Ik heb hulp nodig met een aantal klussen in mijn woning. Het materialen heb ik mijn bezit. Het gaat om het monteren van 3 lampen, 6 deurkrukken, 4 stopcontacten, het bijwerken/witten doucheruimte gipsplafond (vergelijkbaar met de afmetingen van een douchebak) en het leggen van laminaat in de keuken (ca. 12m2)

Draagmuur vervangen door stalen balk

We willen een draagmuur van 2,60 bij 3,50 meter laten verwijderen en vervangen door een balk. Deze willen wij ook graag laten plaatsen. Vanaf 3 meter is er in de muur een inbouwkast, deze willen wij ook laten verwijderen. Deze loopt tot 3,50 meter. Het gaat om de linker muur van de keuken die aan de eetkamer grenst. We hebben net het huis gekocht waar we 21 juli de sleutel van krijgen.

Muren stucen

Afgelopen week hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe huis en helaas blijken in 2 kamers de muren die onder het behang vandaan komen in niet zo goede staat te zijn. Is het mogelijk om deze weer glad te stucen en zo ja, op welke termijn en wat zijn de geschatte kosten? Het gaat in totaal om zo'n 38 m2. De verdieping is 2,3 m hoog en ik heb op het plaatje met blauw aangegeven welke muren het betreft. Ik voeg ook een aantal foto's toe, gezien er wat beschadigingen zijn.

Partners

Partners van Casius