Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilder in huis :

Schilder in huis

Twee kamers schilderen in verband met een lekkage. De kamers zijn 3,50 m bij 2,50 m en 4,50 m bij 2,50 m.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilder in huis uit heel Nederland:

Rookkanaal voor kolenkachel aanleggen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen flexibele buis voor een haardkachel in een bestaande oude gemetselde schoorsteen. De schoorsteen gaat recht omhoog in een huis met 1 etage.

Reparatie bubbelbad

Ik ben opzoek naar een vakman om onze bubbelbad te repareren. We hebben te maken met een lekkage een stopper die lastig te sluiten is, en temperatuur. Ik vermoed dat het een Whirlpool Plash is maar ben er niet zeker van (we zijn vorig jaar ingetrokken in ons nieuwe huis en hebben het bad amper gebruikt). De lekkage is bij de knop waar je selecteert of het water uit de kraan, jets of slang moet komen. Het lijkt vooralsnog uitwendig te zijn maar dat weten we niet zeker. Op de foto kan je dit beter zien. De stop voor het waterafvoer is vervormd en is lastig te sluiten. De temperatuur kunnen we niet verzetten waardoor het bad altijd gloeiend warm is. Als je nog meer informatie nodig hebt dan hoor ik het wel!

4 deuren vervangen

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamerdeuren en een badkamerdeur plus op zolder een badkamerdeur die we willen vervangen. De deuren zijn reeds in ons bezit. De vervanging is bedoeld om het huis verkoop klaar te maken, dus er zit enige tijdsdruk achter.

Niet dragende muren verwijderen en afwerken

We hebben toen we in onze woning kwamen een muur laten plaatsen om het huis een extra kamer te geven. We willen deze muur nu graag laten verwijderen. Hij is ongeveer 4 meter breed, de bewoners kunnen wel enkele dagen ergens anders wonen maar niet veel langer.

Zijgevel bekleden

Het gaat om een zijmuur van het huis dat boven het dak van de buren uit steekt Dit deel is ongeveer 10 m2. Tevens dient het dak van de dakkapel, 1 m2, ook voorzien moeten worden van zink.

Kruipluik in betonvloer laten maken

De kruipruimte onder ons huis is nu niet toegankelijk, onder de deurmat bij de voordeur is hier wel ruimte voor maar hier is beton gestort. We willen graag toegang tot de kruipruimte in verband met een probleem met de afvoer en we niet via de voortuin onder het huis willen graven.

Klussen in huis

Graag zou ik een indicatie ontvang voor het montere van 5 jaloezieën, deze zijn al op maat. Verder dienen er 5 lampen gemonteerd te worden. Hiervoor zijn de lichtpunten ook al op de juiste plek.

Dimmers laten plaatsen

Ik zou graag dimmers willen laten plaatsen in mijn huis. In de huiskamer 2 schakelaars en in de slaapkamer 1.

Warmtepomp systeem plaatsen

Ik wil een volledig warmtesysteem laten plaatsen in mijn nieuw te bouwen bungalow van 112 m2. De wanden zijn 3 meter hoog. Ik wil weten wat er allemaal nodig is. Ik heb de tekeningen en ik wil een warmtepomp. Ik wil weten wat geschikt is voor ons huis.

Casco uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan ons huis van 3.75 bij 5.50 . Hiervoor dient er geheid te worden. Er is geen vergunning voor nodig. Ik laat mij graag informeren over de prefabmethode indien dit mogelijk is.

Partners

Partners van Casius