Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in De Meern of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevels vrijstaande woning kaleien, 380 m2 tegelvloer schilderen, het behangen van wanden in een woning, keimen van gevel 144m2, 120 m2 betonvloer schilderen, kozijnen en deuren schilderen, vrijstaande woning van binnen- en buiten schilderen, muren schilderen en plafond stucen, woning voorzien van binnen schilderwerk, muren (vliesbehang) schilderen, betonvloer schilderen, nieuwbouw woning latex spuiten, woning behangen en sauzen, het keimen van de gevel 120m2, schilderwerk en behangen nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in De Meern:

Schutting laten beitsen

Ik wil drie schuttingen laten beitsen, eenzijdig, betreft ongeveer 7 meter strekkend en ongeveer 2 meter hoog.

Renovlies behangen

Ik heb een nieuwbouw 3 kamer appartement gekocht dat behangen moet worden

Buitenschilderwerk

Overdracht woning vindt plaats op 29-4-2020. Advies uit bouwtechnische keuring is om buitenschilderwerk in zijn geheel uit te voeren. Het gaat (naar schatting) om: -13 kozijnen -3 deuren -2 dakkapellen

Muren spuiten

Geachte meneer/mevrouw, wij zouden graag in onze woonkamer en gang en trap naar boven de muren opnieuw laten spuiten. Daarbij de vloeren afplakken (daarom niet in m2 ingevuld) zodat het netjes blijft. In totaal zijn de wanden 65 m2. Er zitten plinten onder, deze moeten afgeplakt worden. Het is een renovatie, geen nieuwbouw. Er zou 1 laag op moeten, er zijn namelijk een paar kleine oneffenheden. Een deel moet 9010. We horen graag van u, hartelijk dank alvast!

Plafond opnieuw schilderen na lekkage

Ik zoek een schilder die mijn plafond opnieuw kan schilderen in een witte kleur. Het gaat om een plafond van 60 m2 met een hoogte van 240 cm. De ondergrond bestaat waarschijnlijk uit oud stucwerk.

Kozijnen en deuren buitenschilderwerk

Ik wil 7 kozijnen, 1 voordeur en een klapdeur aan de buitenkant van ons huis opnieuw laten verven. Het gaat om de voor en achterkant van het huis. Graag offertes inclusief en exclusief het materiaal, zoals de verf. Al het voorwerk zoals schuren dient ook door de vakman gedaan te worden.

Schilder in huis

Twee kamers schilderen in verband met een lekkage. De kamers zijn 3,50 m bij 2,50 m en 4,50 m bij 2,50 m.

Kozijnen verven

Schilderen van de woning aan de buienkant. Onze pui aan de achterzijde is ongeveer 6 meter hoog. 3 kozijnen aan de zijkant van de woning en aan de voorzijde de kozijnen en de garagedeur. Er zullen aan de pui aan de achterzijde wat herstelwerkzaamheden verricht moeten worden.

Muur en plafond schilderen

Is in verband met een (lokale) lekkage na storm, dus graag ook goede grondlaag aanbrengen. Betreft ca. 60m2 plafond (wit) en 18 m2 muur (olijfgroen)

Nieuwbouw appartement muren schilderen

d om mijn nieuwbouwappartement te schilderen. Het wordt volledig kaal opgeleverd, dus er moet eerst een primer op de muur gezet worden. Daarna moeten alle muren worden geschilderd, waarvan enkele muren in kleur. Het totale oppervlak bedraagt ongeveer 170m2. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Op welke termijn zou dit ingepland kunnen worden?

Kinderkamer muur repareren en airless latex sprayen

De slaapkamer van onze zoon is voorzien van spachtelputz met een lichte korrel. Nu willen we dit graag laten voorzien van aantal RAL-kleuren (lichtgroen 6019 en 9010 zuiverwit of cremewit) en hebben daarbij wat wensen: - Er zijn enkele krimpscheuren aanwezig in de zijwanden en plafond, die we met flexibel materiaal willen laten dichten en repareren. - Is het mogelijk de wanden en plafond (airless) te sprayen met een flexibele latex o.i.d.? Hecht dit goed en dekt dit tevens de krimpscheuren? Graag advies, we willen uiteraard niet dat de bestaande spachtelputz gaat loslaten. - Bij voorkeur gereed in 1 dag.

Trappen schilderen

Twee trappen

Glasvlies behang aanbrengen in trapgat

Ik wil een trappengat naar zolder laten behangen met vliesbehang. Onder de trap en boven de trap. Zie foto's. Het gaat om de achterwand (we halen de witte bakken weg) en zijwanden en twee kleine rechthoeken boven de deuren. Totaal is het ongeveer 13 vierkante meter. Ik heb het behang al en een pakje Perfax behangplaksel roll-on en een kwast. Verder geen behangtafel etc. Ik wil het supernetjes hebben. Ik wil een vaste prijs vooraf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt gedaan door de klant zelf.

Gehele binnenkant van woning schilderen

Het gaat om het volledige binnenschilderwerk van een nieuw aangekochte woning met een woonoppervlakte van 228 m² (inhoud 750 m³). Het betreft een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 2001. De klus moet uitgevoerd worden tussen 20 november en 30 november. (indien enkel een week eerder of later mogelijk is graag ook reageren).

Schimmel van plafond verwijderen en sauzen

Ik wil graag het plafond van de badkamer laten verven. Wij hadden wat problemen met de ventilatie, hierdoor is schimmel op het plafond ontstaan. Vooral boven de douche zelf, is de staat van de plafond onvoldoende. Het ventilatieprobleem is inmiddels opgelost en nu willen wij het plafon weer netjes hebben. Wij zoeken een bedrijf dat de schimmel verwijderd en het plafond wit gaat schilderen. Het gaat om zo'n 7 a 8 m2 dat gedaan moet worden.

Buiten schilderen van kozijnen en deuren

Ik wil graag dat van mijn tussenwoning de kozijnen en deuren worden geschilderd. Recent (vorig jaar) heb ik de begane grond gedaan. De voorkant heeft 1 groot raam, 1 voordeur, 2 kamer ramen met 2 te openen ramen. Achterzijde 3 grote ramen, 1 deur met glas, 1 schuurdeur met kozijn, 1 raam en 2 te openen ramen.

Muren en trap schilderen

Approx 130m2 - binnen (trap+muren)

Tussenwoning buitenschilderwerk

Volledige tussenwoning van buiten schilderen. Kleur graag donkerder dan huidige kleur. Kozijnen, ramen in deuren allemaal dezelfde kleur. Raamoppervlakte woning is ongeveer 32 m2, er zijn 4 deuren en 4 openslaande ramen.

Trap schilderen

De 13 traptreden zijn nu wit. Graag laat ik deze schilderen en netjes afwerken door de vakman.

Muren laten behangen

We willen 11 rollen behang op verschillende muren geplakt hebben. De ondergrond is behangklaar. 8 rollen met patroon en 4 zonder patroon. Het behang is van Eijffinger.

Kast laten schilderen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het schilderen van een Hollandse glazenkast in een donkerdere kleur. Afmeting Kast: breedte 1.60 x hoogte 2 x diepte 40 cm.

Zijwanden op schuine zolder witten

Ik wil graag 40 m2 witten (2 zijwanden op zolder, schuine daken). Op dit moment zijn het groene brandwerende gladde platen.

Latex spuiten in nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht, die zal worden opgeleverd in oktober 2017. Ik wil indicatief een prijs weten voor latex spuitwerk op de wanden in de woonkamer, gang, overloop en het trapgat. Het gaat om ongeveer 60 m² spuitwerk op een ondergrond van Giboblokken.

Latex spuiten in de woonkamer

Voor onze huiskamer is de vraag aanwezig of deze latex gespoten kan worden. De muren zijn op dit moment nagenoeg vlak op een aantal plekken na die 34 mm dieper liggen door het afsteken van de vorige latex laag. Deze oneffenheden zullen nog worden worden opgevuld zodat de muren strak zijn. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schuren en beitsen eetkamertafel

Graag ontvang ik een indicatie voor het opknappen van een kersenhouten gelakte eetkamertafel. De tafel is 2.30 bij 1.30 meter, rond met een los tussenstuk en afklapbare uiteinden.