Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in De Bilt of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in De Bilt:

Design badkamerradiator schilderen

Een witte design radiator met horizontale buizen. Breedte 60, hoogte 150 cm. 12 jaar oud. Barstjes en roestplekjes. Graag kosten voor materiaal apart benoemen.

Buitenmuren schuren en schilderen

Betreft 154 m2 buitenmuur. Dient geschuurd te worden om eea weer luchtdoorlatend te krijgen en daarna opnieuw wit geschilderd te worden met damp open verf.

Huiskamer en keuken spuiten

In ons bestaande huis willen we in de kamer en keuken wat een grote ruimte is de wanden en het plafond laten spuiten. Er moet ook ongeveer 20 m2 vloer afgeplakt worden. Wanden Vierkante meter: 67 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Bedrijfskeuken laten schilderen

Wij hebben een restaurant. Binnenkort laten we ons platte dak boven de keuken van het restaurant renoveren. Als dat gebeurt is, moet het plafond onder het platte dak een schilderbeurt krijgen en hier en daar moet er wat gerepareerd worden. Het plafond is minimaal 50 m2, voor de exacte maten graag even langskomen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Wanden witten

Z.s.m gezocht een vakman die de muren van ons appartement kan opknappen door ze te witten. De wanden zijn circa 110 m2 bij elkaar. De wanden zijn al eerder gewit, spuitwerk. De plafonds hoeven niet gedaan te worden.

Stuc- en schilderwerk in het nieuwe huis

Wij hebben iemand nodig voor ons nieuwe huis (verbouwing) voor de volgende taken: Behang verwijderen; Stucen van alle muren (180 m2 wandoppervlak); Schilderen van alle muren (180 m2 wandoppervlak).

Slaapkamers behangen

Het behangen van 2 slaapkamers. Oude behang zullen we zelf verwijderen. 1 kamer betreft 3 wanden. Misschien moeten muren iets gerepareerd worden. Graag ook opgave eventuele extra kosten indien we 1 muur met fotobehang laten doen.

Buiten het schilderwerk bijwerken

Het buiten schilderwerk is nog in goede staat, maar moet op 3 of 4 plekken wat worden bijgewerkt. Er moeten onder andere bij 1 raam glaslatten worden vervangen.

Muren schilderen na een lekkage

Wij hebben in september een lekkage gehad op zolder. De lekkage is verholpen en nu willen we graag de muren laten schilderen. Het betreft: 1. Zolderkamer: 1 muur, oppervlakte circa 4 m2, deel van plafond, 1 m2 en houten balk 2. Kamer 1e verdieping. 1 muur, oppervlakte circa 400 cm x 240 cm, waarvan 1 raam van 300 cm x 100 cm, 1 plafond van circa 400 cm x 400 cm.

Houtwerk binnen schilderen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het laten schilderen van 14 binnendeuren (4 met glazen panelen). De deuren zijn al een keer geverfd, nu een kwestie van schuren en opnieuw verven. Verf is aanwezig.

Latexspuiten in de woning

Wanden: gestuced (glad) door de stukadoor Plafonds: voorzien van stucplaat en glad gestuced door stukadoor Locatie: begane grond (woonkamer / keuken / wc / Hal) Status woning: in verbouwing Voor deze opdrachten willen we graag een offerte ontvangen voor Alleen spuitwerk van het latex (incl arbeid, latex) Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenschilderwerk in de woon- en eetkamer

Ik wil bestaand schilderwerk laten overschilderen; schoonmaken, nodige schuur- en plamuur en voor-lakken / grondverf en aflaklaag. Schilderwerkzaamheden in woon- en eetkamer. Het betreft 2 raampartijen van de buitenramen, alsmede de beide plaathouten vensterbanken met de radiator-voorzetroosters daaronder. Totale lengte raampartij met deur is ongeveer 10 meter. Bestaand schilderwerk is in redelijke staat.

Houtwerk buiten schilderen

Houtwerk van kozijnen, ramen en deuren buiten schilderen. Alles staat al in de grondverf. Hier en daar wat aansluitnaden plamuren. Het gaat om een hoekwoning. Tevens een kleine dakkapel. Verder weinig extra houtwerk.

Schilderen van een ombouwkast

Het overschilderen van een ombouw kast van 4,60 x 2,5 meter. De kast is nu bestickerd, stickers moeten eraf en daarna moet de kast weer netjes wit geschilderd worden. Graag verfkosten meenemen in de begroting. Ik verwacht dat het maximaal 2 uurtjes in beslag neemt.

Huis behangen / verven

Glasvezel op de muren aanbrengen (nu op de muren: spagtelputz wandafwerking)en daarna verven. (totale lengte van de muren ca 40 mtr; de muren hebben een normale hoogte).

Buitenschilderwerk: eensgezinswoning, ...

Buitenschilderwerk: eensgezinswoning, staat: varierend van achterstallig tot vorig jaar!

Ik ga verhuizen naar De Bilt en wil ...

Ik ga verhuizen naar De Bilt en wil graag dat mijn woonkamer en slaapkamer geverfd en behangen wordt. Als de kosten meevallen kan eventueel ook meer verf- en behangwerk gedaan worden. Vandaag heb ik bij Praxis behang en verf uitgezocht maar nog niet gekocht. Het zou goed zijn als de schilder/behanger in mijn woning kijkt en dan opgeeft wat nodig is en dan schaf ik dat aan. Het houtwerk is nu in donkere tinten geschilderd dus het moet verwijderd worden of misschien is dat niet nodig. Behang eraf stomen kan ik zelf doen. Ik ga op donderdag 27 augustus verhuizen dus er is een tijdslimiet. De klus moet uiterlijk 7 augustus geklaard zijn want dan heb ik uitloop voor andere dingen. Eerder dan 7 augustus kan ook. Kan iemand mij bellen en een offerte opsturen? Groeten, Anne