Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor open trap schilderen:

Open trap schilderen

Zwart schilderen van een open trap met draai (nu gelakt hout) van boven naar de zolder, inclusief het voorbereidende werk. In totaal 13 treden.
Onze klant uit Bunnik (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open trap schilderen uit heel Nederland:

Verfbeschadigingen open trap herstellen of volledig opnieuw verven

Ik zoek een collega vakman die het volgende kan herstellen. Tijdens een klus in de badkamer zijn er bij het verwijderen van tape om een trap verfbeschadigingen ontstaan. Volgens de klant moet hierdoor de hele trap opnieuw geschilderd worden.

Open trap dichtmaken

Ik wil graag de zoldertrap dicht laten maken.

Het dichtmaken van een houten open trap

Ik zoek een timmerman voor het dichtmaken van mijn trap. Het gaat om een houten open trap met 14 treden en 2 bochten.

Twee klussen: lichtschakelaar en trap

Graag willen wij de trekschakelaar in de badkamer laten vervangen. Daarnaast willen we de open trap naar zolder laten repareren. Hij is nu niet meer veilig. Een aantal planken moet worden vastgezet.

2 houten trappen schilderen

Het gaat om 2 houten trappen in een nieuwbouwhuis. Een gesloten trap van 15 treden en een open trap van 15 treden, inclusief hekwerk en leuningen. De werkzaamheden zouden moeten plaatsvinden in de week van 10 juni.

Dakopbouw met terras

Ik wil graag een dakopbouw met binnen open trap naar boven, maten circa 5 m x 5 m met terras van 4,5 x 5 m. Ik weet nog niet hoe het moet gaan worden, dus ik wil graag wat meer advies van de aannemer.

Open steektrap naar zolder realiseren

Graag een open steektrap naar onze zolder verdieping. De onderste drie treden van de trap naar de zolderverdieping dienen over te lopen in de bovenste drie treden van de trap naar de eerste etage. Deze drie treden dienen wel van stootborden voorzien te worden.

Open trap dichtmaken

Wij willen graag onze open woonkamertrap dicht laten maken: dit i.v.m. veiligheid (er is een kleintje op komst), warmte-efficiëntie, en het dempen van geluid en kookgeuren naar boven toe. De trap is van hout, eenmaal in de grondverf gezet en maakt twee halve draaien, boven en beneden één. Er zijn 15 treden van elk ca. 95 cm breed en 25 cm diep (in de bochten uiteraard groter). Afwerking (bv. met grondverf) is niet per se nodig. Ook is het een huurwoning en hebben we nog geen toestemming van de eigenaar, dus als we de trap relatief gemakkelijk weer in de oude staat kunnen terugbrengen als wij verhuizen is dat mooi meegenomen. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden en natuurlijk de prijs van zoiets.

Rubberen antislip profiel in een houten trap frezen en plaatsen

Ik wil graag een rubberen antislip profiel (zwart) in 2 houten trappen gefreesd en geplaatst hebben. 1 trap is open en heeft 12 treden, de 2e trap is dicht en heeft 13 treden.

Drie trappen en één overloop bekleden

Wij willen graag de drie trappen plus één overloop in onze woning laten bekleden (stofferen). De oude bekleding dient ook te worden verwijderd (dit gaat eenvoudig overigens). Qua kleur van de nieuwe bekleding denken wij aan grijs of antraciet. Het betreft drie trappen van elk twaalf treden. Hierbij hebben we de aansluiting met de tussenvloeren niet meegeteld; dus echt alleen de traptreden. De eerste trap is een dichte trap, de overige twee trappen zijn open trappen. De overloop betreft de eerste tussenvloer (overloop) die dus ook gedaan moet worden. De afmetingen hiervan zijn 241 cm x 122 cm. Die 122 cm betreft het breedste stuk, ik heb de inspringingen verder niet opgemeten. Zie ook de foto's! Belangrijk: wij willen deze klus bij voorkeur in de maand april nog laten uitvoeren!

Partners

Partners van Casius