Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Bunnik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Bunnik heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Bunnik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Bunnik of directe omgeving.

151 klanten uit Bunnik bevelen een bij Casius in Bunnik aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Bunnik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buiten schilder en onderhoud, houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning), woning buitenom geheel laten schilderen, schilderwerk tandartspraktijk, totale woning schilderen, finnhouse schilderen (buitenkant), betonnen vloer schilderen, kozijnen voor en achter, schuurtje schilderen, binnen schilderwerk, muren spuiten, verven van alle binnen muren in nieuwbouw appartement, nieuwbouw plafond en wanden stucen en sausen, buiten schilderwerk, schilder werkzaamheden plafond winkel, buitenwerk schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Bunnik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Bunnik:

Open trap schilderen

Zwart schilderen van een open trap met draai (nu gelakt hout) van boven naar de zolder, inclusief het voorbereidende werk. In totaal 13 treden.

Kunststof kozijnen en beplating schilderen

We zouden graag aan de voor en achterzijde de kunststof kozijnen en de kunststof beplating laten beschilderen. Eventueel ook de houten rabatdelen van de uitbouw.

Keuken behangen

De keuken dient te worden behangen. Ik heb 2 rollen effen behang aangeschaft. Het betreft 2 kleine muurtjes en de gedeeltes boven de tegels. De precieze afmetingen zijn niet bekend.

schilderen van plafonds en muren

schilderen van plafonds en muren

Half december zullen wij een ...

Half december zullen wij een nieuwbouwhuis gaan betrekken. We willen de woonkamer, keuken, hal, bovenverdieping en zolder laten behangen met structuurloos glasvezelbehang. Verder moet dit geheel geverfd/gesaust worden.

Sinds we verhuisd zijn is er een hoop ...

Sinds we verhuisd zijn is er een hoop schilderwerk blijven liggen, met name deuren (8 in totaal) en de kozijnen. Het buitenschilderwerk is ook aan een beurt toe. Het kozijn van de voorkamer heeft buiten een rotte plek, misschien is dat op nog meer plaatsen het geval maar het is niet dramatisch. Het pand is van 1970 en tot voor anderhalf jaar geleden in eigendom & onderhoud geweest van een woningbouwvereniging.