Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor dakkapellen en binnenwerk schuren en lakken:

Dakkapellen en binnenwerk schuren en lakken

Ik wil graag mijn dakkapellen en wat binnenwerk schuren en lakken. Gaat onder andere om 2 deuren.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen en binnenwerk schuren en lakken uit heel Nederland:

Dak inclusief dakkapellen isoleren en wellicht nieuwe dakpannen plaatsen

Ik wil het dak inclusief 3 dakkapellen (totaal ongeveer 180 m2) van mijn woning laten isoleren. Hiervoor zullen de huidige dakpannen eerst verwijderd moeten worden, maar zonder dat het binnenwerk hierdoor wordt aangetast. Wellicht zullen er ook nieuwe dakpannen geplaatst moeten worden. Ik laat mij graag voorlichten over de isolatiemogelijkheden.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Binnen- en buitenschilderwerk

Binnenwerk: - ongeveer 300 m2 latexen. - het lakken van 16 deuren, deurkozijnen, raamkozijnen, plinten, MDF vakkenkast, inbouwkasten en vloeren van 3 slaapkamers. Buitenwerk: - verven op de BG en 2 verdiepingen: de kozijnen en deuren van terras/balkon, dakkapellen en de voordeur.

Dakkapellen plaatsen

Het gaat om 2 dakkapellen elk van 3 meter breed met een platdak van ongeveer 3,3x2,25 meter geplaatst in de lengte van de nok welke vergunnings vrij gebouwd kunnen worden mits deze 2 meter uit de voorgevel en 1 meter uit de nok worden geplaatst. Het bijzondere aan deze klus is dat de hanebalken moeten worden verwijderd en er een nieuwe constructie moet worden gemaakt om de hanebalken van de buren op te vangen, een muur onder de nok is de scheiding van 2 woningen. Binnenwerk wordt de dakkapel ongeveer 200cm hoog, de hanebalken zitten op een hoogte van ongeveer 170cm, hoogte van het kozijn is ongeveer 110cm welke plus minus op hoogte van het dakbeschot komt dus nog een constructie van 90cm onder het kozijn. Binnenzijde ook aftimmeren.

Mijn dak bestaat uit een pannendak (19?? ...

Mijn dak bestaat uit een pannendak (19?? - voorkant woning) met twee dakkapellen (1 tot 1,5 m breed) en een plat dak (2004 - achterkant woning) Klus: Pannendak vervangen, 2x dakkapel buitenkant opknappen / vervangen (binnenwerk = goed / geen lekkage oid). Lichtkoepel plaatsen in stuk plat dak. Liefst ook onderhoudsvrije goten etc. Woning betreft bovenwoning boven winkel, dus steiger is zeker nodig. Graag offerte afgeven voor een oppervlakte tot 50m2 én aub ook een alternatief voor een oppervlakte tot 100m2 (ivm evt. gezamenlijke opknapbeurt met buren). Indien ik een andere expert (bijv. aannemer) moet hebben dan hoor ik dat ook graag van u. Mijn hartelijke dank bij voorbaat & Vriendelijke groeten

Betreft voornamelijk schilderwerk van ...

Betreft voornamelijk schilderwerk van een jaren 30 2-onder-1-kap woning te Almelo, redelijk veel oude details als en-suite en glas-in-lood. Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 145 m2. Binnen moeten de 1e (woonkamer/hal/toilet/keuken) en 2e woonlaag (3 slaapk., badkamer) worden geschilderd (muren/kozijnen/deuren/trap, status goed) . Ook de twee trappen moeten worden gedaan. Buiten moet al het houtwerk (ook de 3e/zolder) worden geschilderd (status redelijk tot goed). Twee dakkapellen waarvan bij 1 een raam+kozijn moet worden vervangen. Overhangend dak (hout) ook. In de keuken moet zo'n 6m2 worden betegeld. Oplevering woning 1 okt 2006. Ingebruikname 1 nov waarbij in ieder geval het binnenwerk af moet zijn. Buiten evt. later.

Afh v evt offerte te kopen rijtjeshuis ...

Afh v evt offerte te kopen rijtjeshuis '60-stijl. kozijnen vervangen isoleren Evt nw dak Binnenwerk slopen Nw keuken Nw badkamer 2 dakkapellen Gehele woning vloerverw Evt betonrot in balkon Al het elektra en loodgieterswerk vernieuwen