Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor spuitwerk binnen:

Spuitwerk binnen

Graag laat ik de binnenmuren en de plafonds spuiten. Het gaat om de trapopgang naar 1e verdieping, 1e verdieping, trapopgang naar zolder en de zolder zelf. Totaal zal het gaan om ongeveer 60 m2.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spuitwerk binnen uit heel Nederland:

Gehele woning laten spuiten

Betreft binnen spuitwerk van deuren, 1 stuks, en muren, 100 m2, en plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Appartement met latex afwerken

Binnen 4 maanden verhuis ik naar een flat waarvan ik niet weet hoe de wanden er uit zien (behang verwacht ik) hiervoor verzoek ik een offerte voor latex spuiten om te weten wat het ongeveer gaat kosten. Is de prijs inclusief door jullie afplakken e.d.? zo nee wat zijn hiervan de kosten? Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuiten op wanden

Ik heb een huur appartement en die wil ik graag de wanden met latex laten spuiten enkel de binnen wanden en die zijn van kalkzandsteen dragende muren en de niet dragende zijn van yton. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stukadoren en spackspuiten

Bestaand huis maar casco van binnen. Stucadoren/spuiten begane grond wanden van cellenbeton 93 m2 - Spackspuiten beton plafond begane grond 44 m2 - Spackspuiten gipsplafond verdieping 16 m2 Wanden Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnen- en buitenstukwerk aan een vrijstaande woning

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning. Wij zijn de onderhandelingen aan het afronden, en willen in deze fase graag een offerteprijs ontvangen, zodat we weten hoe we de financiering moeten afronden. We willen er 310 m² gemetselde binnenwanden laten glad stuken en afspuiten met latex. Verder willen we er 150 m² plafonds laten voorzien van latex spuitwerk. Aan de buitenzijde willen wij 155 m² gemetselde buitenmuren laten voorzien van buitenstucwerk. Het is niet mogelijk om de woning nu te bezoeken. Ik kan u wel foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte per m² voor de verschillende onderdelen. Er moeten binnen diverse vloeren worden afgedekt. Ook hiervoor krijg ik graag uw prijs per m².

Kamer van binnen witten

Witten van een kamer van zo'n 5m x 6m incl. Plafond. Spuitwerk indien het ook mogelijk is hier weer overheen te schilderen. De muren zijn nu met een donkere kleur beschilderd. Naast deze kamer ook het schilderen van de gang en trappengat. Ook hier spuitwerk mogelijk. Bijgevoegd foto's.

Nieuwbouw van binnen pleisteren

Sinds enkele weken ben ik de eigenaar van een nieuwbouw woning in Venray. Tijdens de bouwfase hebben wij ervoor gekozen om de gehele woning texklaar (groep 1) te laten opleveren. Helaas valt het resultaat behoorlijk tegen en heeft de schilder (latex spuitwerk) laten weten geen strak schilderwerk af te kunnen leveren. Kortom, ik ben op korte termijn op zoek naar een stucadoor die het huidige resultaat kan beoordelen en met dat uitgangspunt een offerte kan opstellen om: - het stucwerk op te leveren volgens groep 1 - het stucwerk op te leveren volgens groep 0 Wanden Vierkante meter: 475 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk binnen herstellen

Opnieuw herstellen van de binnen kant van de woning. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucwerk en latex spuitwerk op plafonds

Wij hebben een bestaande woning gekocht waarvan 150 m² plafonds voorzien zijn van niet-egaal en oud stucwerk. We zouden dit graag helemaal strak willen hebben en het liefst ook meteen laten schilderen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het stuken en de meerprijs voor het afwerken met een verflaag. Wellicht willen we dit ook in 2 slaapkamers laten doen, dan komt er ongeveer 50 m² bij. Het tijdstip van de uitvoering van deze klus is pas bekend als de nieuwe keuken komt, want wellicht komt er voor een kookeiland een stukje verlaagd plafond in. We willen het in elk geval binnen 2 maanden afgerond hebben. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Binnen en buiten afwerken van een nieuwbouwwoning

Wij laten door 2 ZZP-ers een nieuwbouwwoning bouwen in eigen beheer. We willen de woning graag geheel laten afwerken met stucwerk en latex spuitwerk. Buiten zijn de rietdekkers bijna klaar en daar kan dan al snel worden gestart met het glad stuken van 215 m² gemetselde buitenmuren. We willen dat zo strak mogelijk, met de kleinst mogelijke korrel. Momenteel wordt er binnen elektra aangelegd. Als dat klaar is willen we daar 490 m² binnenwanden met Poriso metselwerk laten glad stuken. Verder zijn er 260 m² plafonds met breedplaatvloeren die glad en strak gestuukt moeten worden. In de plafonds komen 8 dubbele en 14 enkele inbouwspots. Deze zijn 'trimless' en het plafond moet daar netjes vlak op aansluiten met een nette randafwerking. Het binnenstucwerk kan over 4 tot 5 weken worden uitgevoerd. Na de droogtijd wil ik alle binnenwanden en plafonds laten voorzien van latex spuitwerk. Indien mogelijk wil ik de materiaalkosten in een aparte post in de offerte laten opnemen. Ik werk zelf bij een groothandel in bouwmaterialen en heb een sterke voorkeur voor kwaliteit en merk. Het is geen harde eis, maar ik bespreek graag of u er voor open staat dat ik de materialen zelf aanlever. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte in posten voor de afzonderlijke onderdelen.

Partners

Partners van Casius