Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kozijnen en daklijst van chalet schilderen:

Kozijnen en daklijst van chalet schilderen

Heer, mevrouw, Graag ontvang ik een aantal offertes voor het buitenschilderwerk van ons Chalet. Dit schilderwerk dient voor maart / april 2018 uitgevoerd te worden en betreft: 1 x daklijst rondom, 1 x zijkant erker, 1 x voorkant dubbele tuindeuren, 1 x voorkant raamkozijn, 1 x voorkant voordeur/kozijn, 3 x achterkant ramen, 1 x achterkant raam met smalle ruitjes, 1 x achterkant dubbel raamstel.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen en daklijst van chalet schilderen uit heel Nederland:

Kozijnen, deuren en daklijst schilderen

Ik wil de kozijnen en deuren en de daklijst voor en achter laten schilderen. Beneden is het 1 kozijn met 2 deuren, 1e verdieping 1 kozijn en 1 deur en de 2e verdieping 2 kozijnen en 2 ramen.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Schilderen van al het houtwerk voor- en achtergevel

Voorkant: daklijst (9 m2), daklijstje (3 m2), 6 erkers bestaande uit 3 ramen, 4 voordeuren+kozijnen, 4 kleine ramen, 4 grote ramen. Achterkant: daklijst (24 m2), 6 balkonfronten met openslaande deuren, 4 balkonhekken, 4 ramen, 2 keukenfronten met openslaande deuren. De werkplek is goed bereikbaar. Het zou verstandig zijn om toch nog even contact met de klant op te nemen gezien de grote van de klus.

Buitenschilderwerk aan kozijnen en daklijsten

Heer/mevrouw, Graag zouden wij bij u een vrijblijvende offerte willen opvragen voor het buitenschilderwerk van ons appartement. Het gaat om een dubbele bovenwoning, waarvan aan de voorkant de ramenlijsten op de eerste verdieping (eetkamer en keuken) - 4 in totaal - geschilderd moeten worden, de daklijst en dakkapel. En de lijst rondom de voordeur. Aan de achterkant de beide balkons en de daklijst. Bijna alle kozijnen zijn van hout, een enkele van kunststof. Aangezien wij vanaf 1 augustus naar het buitenland gaan verhuizen en ons huis willen gaan verhuren, zouden wij graag daarvoor het buitenschilderwerk willen laten doen. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.

Verfklus aan het houtwerk buiten

Wij willen graag al het houtwerk op de bovenverdiepingen laten schilderen. Dit betreft een daklijst (ongeveer 5.50 meter breed) voor en achter en de kozijnen voor en achter (buiten). Alleen bovenverdiepingen dus. Qua periode kan het in overleg.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning. De achterkant is 2 jaar geleden nog bijgewerkt, de voorkant is volledig geschilderd rond 8 jaar geleden en nu dringend aan de beurt. We willen voor de voor- en achterkant graag een afzonderlijke offerte ontvangen. De voorkant gaat om een daklijst, boven een kozijn met 2 x een draairaam en 1 vast raam, een erker beneden met 2 draairamen en bovenlichten en 1 vast raam. Verder is er een kozijn met voordeur. Aan de achterzijde gaat het om kozijnen met deuren in de schuur en keuken, 1 kozijn met 1 vast en 1 kantelraam in de keuken, in de woonkamer een raam met bovenlicht, boeiboorden, een bovenraam en 1 vast raam en 1 draairaam, een badkamerraam,1 kantelraam en 1 vastraam, 1 dakkapel met kozijnen en 2 draairamen en 2 vaste ramen. Er is een raampje bij de schuurdeur waar eventueel een glasplaat ingezet moet worden en dat geschilderd moet worden.

Café en daklijst schilderen

Schilderen van de buitenkant van een café (bedrijf) op de begane grond (voordeur en kozijnen). Tevens de daklijst en 4 dakkapellen. Pand is 4 etages hoog.

Onderhoud aan appartementencomplex

Namens de VvE wil ik een verzoek doen tot renovatie van een appartementencomplex. Het houten rabat aan de voor- en achtergevel is in slechte staat en moet gerepareerd en opnieuw geschilderd worden. Een andere mogelijkheid is, om het rabat te laten vervangen door kunststof rabat met houtnerf. Verder is er onderhoud nodig aan ramen en kozijnen, aan de voorzijde 22 enkele en dubbele ramen, aan de achterzijde 18 enkele en dubbele ramen. We overwegen om deze door kunststof te laten vervangen. Er moet een nieuwe zinken daklijst worden geplaatst. Een schoorsteen moet worden gerepareerd en alle rookgas afvoerpijpen en ontluchtingen op het dak moeten vervangen worden. Het kitwerk in het gebouw is vergaan en dient ook vervangen te worden. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat het werk kan worden ingemeten. Ik ontvang daarna graag een offerte, gespecificeerd in afzonderlijke posten.

Kozijnen van vier appartementen laten schilderen

Het is de bedoeling om de kozijnen van vier appartementen aan de voor- en achterkant te laten schilderen. Het gaat om 7 kozijnen aan de voorkant en de achterkant 4 balkons en een daklijst. Er kan makkelijk een stijger bij. Daarnaast is er nog een buitenmuur aan de achterkant van de appartementen met alg die opnieuw geschilderd moet worden.

Buitenwerk schilderen

Ik zou graag een schilder willen inzetten voor het schilderen van onderstaande zaken aan de buitenzijde: - Boeiboorden; - Daklijst; - Kozijnen van 5 schuiframen; - Kozijnen 1 x openslaand raam; - Kozijnen 1 klein raam; - 1x openslaande deur balkon- inclusief het vernieuwen van de glaslatten; - 2x voordeur; - 1x spatbord van steen (grijs); - Stukjes beton voorgevel (wit); - Kozijnen lichtkoepel. Alles is van hout. Alle kozijnen en ramen zijn wit, alleen het spatbord is grijs. Graag maak ik met u een afspraak om het werk op te komen nemen.

Partners

Partners van Casius