Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wandje behangen:

Wandje behangen

1x wandje van 12,5 m2 behangen met rood - wit gestreept behang. Bij voorkeur na 26 november op een woensdag, vrijdag of zaterdag.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandje behangen uit heel Nederland:

Wandje behangen

Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies. Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren. Wat is de omvang van het project? (oppervlakte, ondergrond, locatie,... ) Een muur in de keuken van 3 bij 2 meter. Heeft u dit behang: Behang Eye Voca 47213 Verweerd Steen Brons Geel tinten

Verschillende klussen uitvoeren

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: * wandje plaatsen met deur of los paneel zodat er een bergruimte ontstaat (onder de trap) * plafonds spuiten (30 m2) * wanden verven of behangen (60 m2) * trap verven (oude verf eerst verwijderen)

Behangwerk in de woning

ij willen 3 kamers behangen plus een hal met een wandje in de keuken. De wanden van de kamers zijn resp. 13 meter en 16 meter. De hal bestaat uit 3 delen, 3,5 meter / 2 meter en 1,5 meter. De wand in de woonkamer is 2 meter. Alles is 240cm hoog. Uiteraard zijn de maten plus/minus.

Toog in een binnenwand dicht maken

Dichtmaken van een toog in een binnenwand. Tussen twee slaapkamers heb ik een toog gemaakt om een inloopkast te maken. Bij het verhuizen moet deze wand weer dicht. De toog is ongeveer 1 meter breed en 2.10 meter hoog. Het wandje is 7 cm breed/dik. De muur kan op een schone vloer van beton geplaatst worden. Eventueel kan de muur verder uitgezaagd worden om nieuwe blokken beter te laten passen. Muur wordt bij de klus voorkeur glad/egaal opgeleverd zodat er nog minimaal werk nodig is voor het behangen.

Slaapkamer met vliesbehang behangen

Behangen van slaapkamer van ongeveer 5 x 3.60 en 2.60 meter hoog. Vliesbehang zonder patroon en de lijm aanwezig. Het gaat om ongeveer 35 m2. We willen ook graag een klein wandje met patroon laten behangen (ongeveer 8 m2).

Board muren behangklaar afwerken

Wij zijn bezig met een babykamertje. Wij hebben muren van board. Hier overheen zaten ongeveer 4 lagen behang en de bovenste laag was een paar keer geverfd. Nu zijn we al bijna een maand bezig met het verwijderen van het behang en de muren glad te krijgen. Maar helaas zijn de muren toch best wel beschadigd. We hebben 1 wandje behangen, maar eigenlijk is de muur niet glad genoeg. De andere muren vallen helemaal tegen. Wij zouden heel graag iemands hulp krijgen om de muren behang klaar te maken. Het liefste zouden we volgende week al iemand krijgen. We hebben een beetje tijdnood.

Wandje behangen en verlichtingspunt verplaatsen

Klein wandje behangen met vliesbehang (1.07 hoog bij 1.57 breed en 0.68 breed bij 2.36 hoog. Het is in totaal 1 wand (zie toegevoegde foto). Boven de eettafel wil ik graag de lamp iets verplaatsen (zie toegevoegde foto). Materialen voor het behangen heb ik in huis.

Nieuwbouwwoning woonklaar maken

Graag zouden wij in onze nieuwbouwwoning de volgende spullen willen laten inbouwen en/of monteren: Sanitair: - 1x monteren wastafelmeubel in badkamer, wastafelmeubel in bezit - 2x monteren fonteinmeubel in wc's , fonteinmeubels in bezit Zolderverdieping: - leggen van vloerbedekking gehele zolderverdieping Hoofdslaapkamer 1e verdieping: - inbouwkast in hoofdslaapkamer 1e verdieping: schuifdeur die inloopkast afsluit, planken aan zowel lange als de tegenoverliggende korte zijde van de inloopkast en relingen om hangers aan op te hangen, materialen nog te kopen: witte, relatief goedkope materialen maar van stevige kwaliteit, eventueel bij Gamma - behangen wandje met muurposter achter het hoofdeinde van het bed in hoofdslaapkamer. Bijkeuken begane grond: - inbouwkast in bijkeuken begane grond, materialen nog te kopen: witte relatief goedkope materialen maar van stevige kwaliteit, eventueel bij Gamma - aanrecht met een enkele gootsteen, een kraan en kastjes eronder in bijkeuken,materialen nog te kopen: witte relatief goedkope materialen maar van stevige kwaliteit, eventueel bij Gamma. Lampen: - het ophangen van lampen in het gehele huis. Zou u kunnen aangeven of het mogelijk is om bovenstaande klussen door jullie uit te voeren, in de 3e week van augustus, en wat de, globale, kosten per onderdeel zijn? Er zijn bijlage beschikbaar met alle afmetingen.

Herstelwerk na waterschade

Wij hebben waterschade gehad op de zolder door lekkage aan de wasmachine. Er moet nu een wandje van ongeveer 10 m² opnieuw behangen worden, een deur aan de onderkant afgeschaafd worden en plinten worden vervangen. Ook de laminaatvloer van ongeveer 10 m² is beschadigd en moet worden vervangen. In de ruimte staan een wasmachine, een kast en een droger die verplaatst moeten worden. Wij ontvangen graag een offerte voor de verzekering.

Behangen van de berging

Graag zou ik mijn berging in de hal willen laten behangen met geschilderd glasvezelbehang. Het gaat om 4 wandjes van ongeveer 2.50 meter hoog, ongeveer 2.50 meter breed en 1 wandje is ongeveer 1.30 meter breed in verband met de deur.