Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen van een aantal kamers:

Behangen van een aantal kamers

Ik wil in mijn nieuwe huis een aantal wanden verspreid over paar kamers laten behangen. De muren zijn glad en kunnen direct worden behangen. Het behang kent verschillende patronen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. De klus moet plaatsvinden in 1e of 2e week van december.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen van een aantal kamers uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stucen en behangen

Ik wil graag een offerte bij u opvragen voor wandafwerking in onze woning. De woning wordt volgend jaar maart/ april opgeleverd en staat in Poeldijk (gemeente Westland). We willen op de begane grond de wanden en het plafond glad gestuct en geverfd hebben. Op de 1ste en 2e verdieping behang (en eventueel verven) Het behang moet gewoon glad zijn (geen structuur). Ik heb in de bijlage een plattegrond van de woning en een berekening van het aantal vierkante meters. (berekening heb ik zelf gemaakt, weet dus niet zeker of dit 100% klopt). De vloeren op de begane grond worden betegeld, en op de verdiepingen komt laminaat. De vloerenlegger zal de wanden ook voorzien van muurplinten. Kunt u mij een prijsopgave doen van bovenstaande werkzaamheden? Ook horen wij graag als u bijv andere ideen heeft voor de wandafwerking (bijv latex spuiten) voor ons is belangrijk dat de muren strak en glad worden opgeleverd. Alvast Bedankt. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex

Woonkamer en keuken schilderen

Ik wil graag een aantal dingen in de woning geschilderd hebben waar eerst structuurverf over zat. De muren hebben glasvezelbehang waarover geschilderd is. Wat ik wil laten schilderen: Plafond = 40m2 Muren woonkamer = 21m2 Keuken scheiding(hout) = 10m2 Keuken kasten(hout) = 10m2 Kozijnen = 6m2 1 deur Graag prijsopgave inclusief afplakken, verf en schuren en arbeid. Muren zouden we graag in een andere kleur willen deze zijn behangen met glasvezel behang en wit geschilderd. De keuken en kozijnen hoogglans wit en het plafond gewoon wit.

Plafonds met Amsterdamse plint en wanden stucen

Plafonds met Amsterdamse plint. Wanden oud stucwerk en in de hal en trapgat ook betonemaille. Tevens afsmeren van een aantal wanden met gipsplaten (de AK rand en de schroefgaten). Na stucen wordt alles behangen met glad glasvliesbehang. Mijn huidige stukadoor ligt momenteel onverwachts in het ziekenhuis, dus vandaar het korte termijn. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren * 3 gordijnrails een rolgordijn; * Schilderen van 2 slaapkamer waarvan 2 muren behangen, inclusief de materialen voor schilderen. Behang kopen we zelf; * Douchecabine plaatsen.

Plafonds behangen

Ik wil een aantal plafonds behangen met glasweefselbehang. Materialen heb ik reeds in mijn bezit. Gaat om ongeveer 17 vierkante meter. Het liefst zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Woning behangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het behangen van onze nieuwe woning. Graag zouden we willen weten wat het ongeveer zal gaan kosten en wanneer het mogelijk is om te doen, we zitten namelijk met een korte periode om het te laten doen. Het betreft: • Woonoppervlak:100 m². • Aantal kamers: 5 • Plafondhoogte: 2. 6m • Muuroppervlak: 100m² • Gemeubileerd: Nee • Huidige bewerking: Kale muur (Beton) • Gewenste eindafwerking: Behangen (Vliesbehang)

Behang in slaapkamer

Ik wil graag mijn slaapkamer opnieuw laten behangen. Mijn slaapkamer heeft ongeveer 8 rollen behang nodig en is 10 meter lang. Heb helaas niet het aantal vierkante meters voor u.

Advies en prijsindicatie voor kelderbouw

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het volgende. We kijken momenteel naar diverse koophuizen in Woerden. Een aantal hebben een te kleine woonoppervlakte en dus zoeken we een oplossing. Om vooraf te kunnen bepalen of een kelder überhaupt een oplossing kan zijn hebben we een indicatie nodig wat de kosten zullen zijn. We denken aan het volgende: Kelder van 40 tot 80 m² (afhankelijk hoe groot het huis al is. Inclusief zaken zoals elektra, luchttoevoer, water aanleg (eventueel) en uiteraard het uitgraven. En andere bijkomende kosten (welke zijn er?). Eventuele kosten voor stuken, behangen, vloer leggen etcetera hoeven niet meegenomen te worden. Verder willen we dan vrij weinig werk er aan hebben. Is dit erg lastig of kunt u ons een indicatie geven? Als dit past zien we dit als zeer serieuze optie.

Behang en verfwerk aan de muren & winkelmeubilair

Voor de restyling van een afdeling in onze winkel zijn wij op zoek naar iemand die kan behangen en verven. Het gaat om het behangen van een smalle strook op de muren en een aantal paskamers. Daarnaast moet er geverfd worden op een aantal muren, in de paskamers en in een aantal kasten waar normaal onze kledingcollectie in hangt. Wellicht moet er van tevoren her en der ook nog wat opgeschuurd of voorbewerkt worden. Zou u kunnen langskomen om te situatie? Het liefst kan dit in 1 tot 1.5 week gebeuren.

Behangen van diverse wanden

Ik wil een aantal kamers in mijn huurwoning laten behangen met vliesbehang. Ik zal zelf het bestaande behang verwijderen en vliesbehang kopen bij Gamma. Ik schat dat het in totaal om 60 tot 70 m² gaat. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius