Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Bilthoven of directe omgeving.

530 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevels vrijstaande woning kaleien, 380 m2 tegelvloer schilderen, het behangen van wanden in een woning, keimen van gevel 144m2, 120 m2 betonvloer schilderen, kozijnen en deuren schilderen, vrijstaande woning van binnen- en buiten schilderen, muren schilderen en plafond stucen, woning voorzien van binnen schilderwerk, muren (vliesbehang) schilderen, betonvloer schilderen, nieuwbouw woning latex spuiten, woning behangen en sauzen, het keimen van de gevel 120m2, schilderwerk en behangen nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Bilthoven:

Kozijnen schilderen 1e en 2 e verdieping

Schilderen van zolder kozijn en houten dakranden. 1e verdieping 3 kozijnen en de houten latten rondom het huis.

Buiten kozijnen schilderen

Er zijn recentelijk nieuwe ramen geplaatst en daardoor is het schilderwerk op sommige plekken wat beschadigd geraakt. Ik zou daarom graag de kozijnen willen laten schilderen. Gat om een vrij groot vrijstaand huis. Zie foto's

Dakkapellen en binnenwerk schuren en lakken

Ik wil graag mijn dakkapellen en wat binnenwerk schuren en lakken. Gaat onder andere om 2 deuren.

Kozijnen buiten zijkant huis schilderen

Aan de zijkant van de woning zitten op de eerste etage 3 houten kozijnen die in slechte staat verkeren. Graag laat ik deze opknappen en schilderen.

Woning behangen

Ongeveer 250 m2 (ruim genomen) muur waar behang afstoomd is. Oude woning uit 1920, zeer goed onderhouden, netjes behang dus verwachten geen zeer slechte muren. Graag behangen met renovlies (geen structuur toch? ) en vervolgens schilderen. Streefmaand hiervoor is september.

Schilderen van plafond en muren

Ik wil het plafond laten schilderen van ons huis. De oppervlakte is 50 m2 Ook wil ik ong. 40 m2 aan muren schilderen. Ik zorg dat de muren gereed zijn voor deze klus.

Grote houten kast zwart verven

Het betreft een linnenkast van noten (? ) hout die donker grijs geschilderd mag worden

Glasvliesbehang plaatsen

Op 19 december wordt mijn nieuwbouw huurappartement opgeleverd. Hier wil ik graag glasvlies/glasvezelbehang laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 40 strekkende meter met een hoog van 2.65 meter. Hiervan zal er 3 meter in een andere design geplaatst moeten worden.

Buitenwerk schilderen

Houtwerk buiten schilderen van een 2 onder een kap, jaren '50 woning. Goed onderhouden. Deel vorig jaar aangebouwd, dat staat in de grondverf.

Spuitwerk binnen

Graag laat ik de binnenmuren en de plafonds spuiten. Het gaat om de trapopgang naar 1e verdieping, 1e verdieping, trapopgang naar zolder en de zolder zelf. Totaal zal het gaan om ongeveer 60 m2.

Behangen van muren

Ik wil 2 betonnen muren laten behangen met vliesbehang. De muren zijn in slechte staat: een deel van de muur is geverfd en dit is afgebladderd en putjes erin. Muur 1: breedte: 2,74 meter. Muur 2: breedte: 4,50 meter. Hoogte: 2,60 meter.

Kozijnen en daklijst van chalet schilderen

Heer, mevrouw, Graag ontvang ik een aantal offertes voor het buitenschilderwerk van ons Chalet. Dit schilderwerk dient voor maart / april 2018 uitgevoerd te worden en betreft: 1 x daklijst rondom, 1 x zijkant erker, 1 x voorkant dubbele tuindeuren, 1 x voorkant raamkozijn, 1 x voorkant voordeur/kozijn, 3 x achterkant ramen, 1 x achterkant raam met smalle ruitjes, 1 x achterkant dubbel raamstel.

Wandje behangen

1x wandje van 12,5 m2 behangen met rood - wit gestreept behang. Bij voorkeur na 26 november op een woensdag, vrijdag of zaterdag.

Behangen van een aantal kamers

Ik wil in mijn nieuwe huis een aantal wanden verspreid over paar kamers laten behangen. De muren zijn glad en kunnen direct worden behangen. Het behang kent verschillende patronen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. De klus moet plaatsvinden in 1e of 2e week van december.

Schilderwerk buiten laten doen

Het betreft het schilderen aan de buitenzijde. Rond de eerste verdieping en de zolder is er veel houten gevelbekleding aanwezig. Verder gaat het om kozijnen, dakkapellen en een grote deur beneden. Er dient in 2 kleuren geschilderd te worden. De oude verflaag moet worden verwijderen en het houtwerk bijgewerkt daar waar nodig.

Houten tafel en aanrechtblad laten lakken

IK wil onze eettafel van 290 bij 110 laten schuren en lakken. De toplaag is nu gewaxt en lelijk. Schuren en lakken lijkt het beste. Daarnaast hebben we ook een aanrecht wat opnieuw gelakt moet worden. 385 x 60. Echter dat is inclusief fornuis en spoelbakken (2).

Huis schilderen aan de buitenkant

Ik wil de buitenzijde van mijn woning laten schilderen. Aan de achterzijde zal het gaan om 2 deuren inclusief kozijnen. Op de eerste etage om 1 groot kozijn met ramen en op de tweede etage de dakkapel. Voor de voorzijde van de woning ontvang ik graag advies. Heir zou het gaan om ene voordeur, kozijnen en nog een dakkapel.

Vloerbedekking door schilderwerk vervangen op de trap

Op een dichte trap met 14 treden dient de vloerbedekking verwijderd te worden. De bedekking is half gelijmd en half geniet. Hierna dient de trap geschilderd te worden in een 9010 kleur.

Behang verwijderen en opnieuw behangen met Raufhaser

Ik zou graag willen weten wat mij het zou kosten om een drietal kamers, namelijk woonkamer, slaapkamer 1 en slaapkamer 2 (zie bijlage) te laten voorzien van behang. Er zit, voor zover voor mij te achterhalen is, op dit moment 1 laag papierbehang met een relief op de wanden maar dit zullen wij zelf verwijderen. Ik wil graag Sencys papierbehang rauhfaser laten plaatsen. Er is, helaas, wel sprake van enige tijdsdruk - eind volgende week / begin week 47. Ik zie uw offerte graag tegemoet! Met vriendelijke groet,

Witten en sauzen van wanden en plafonds

Witten en sauzen van wanden en plafonds van ongeveer 200 m2 woonoppervlak. Het gaat om ongeveer 450 m2 schilderwerk (150 m2 plafonds en 300 m2). Deze afmetingen zijn zonder ramen en deuren. De wanden zijn allemaal strak.

Latex spuiten op nieuw stucwerk

Graag laat ik de volgende afmetingen met latex spuiten: Plafond woonkamer 60 m2 Wanden woonkamer 77 m2 Plafond entree 6 m2 Wanden entree 17 m2 Trapgat 20 m2 Plafond overloop 6 m2 In totaal dus 185 m2.

Schilderwerk in huis

Ik ben op zoek naar een schilder die mijn trappenhuis zou willen schilderen. Het zal gaan op de wanden, onderzijde van de dichte trap, trapleuning en al het houtwerk van de trap en de deur. Graag maak ik een afspraak met een vakman daar ik niet durf te zeggen wat de totale oppervlakte is.

Spuiten wanden en plafonds

Halverwege februari wil ik graag de wanden en het plafond laten spuiten (wit) van mijn nieuwbouw appartement. De wanden zijn behangklaar en op de plafonds zitten spackspuitwerk. Het gaat in totaal om ongeveer 100 vierkante meter wanden en 60 vierkante meter plafonds. Tevens graag de ramen en deuren afplakken. Graag ontvang ik een offerte.

Gevels reinigen of schilderen

Ik wil graag de totale voorgevel gereinigd hebben. De ramen en deuren aan de achterzijde wil ik graag geschilderd hebben. Daarnaast moet het houtwerk van de vervangen thermopane ramen ook geschilderd worden. Het betreft een 2 onder 1 kap woning met 2 verdiepingen.

Schilderen van wanden en plafonds in woning

Eind december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis (bestaande bouw). We willen bijna alle muren in ons huis wit laten maken (ca. 200 m2 over drie verdiepingen), evenals een klein gedeelte van de plafonds. Een aantal muren is nu behangen, we willen dat door u laten verwijderen. Graag gaan we in overleg over welke bewerking daarna mooi, robuust en betaalbaar is. Bijvoorbeeld: sauzen, spackspuiten, latexspuiten, structuur verven etc. Op een aantal muren is het glasvezelbehang in goede staat en dit kan worden overgeschilderd. We willen de werkzaamheden in de eerste twee weken van januari laten uitvoeren. Dit moet nog worden afgestemd met de werkzaamheden aan de vloer. We ontvangen graag een offerte inclusief materiaalkosten voor de verschillende afwerkingen. Er is uitgebreide documentatie beschikbaar.