Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Baarn of directe omgeving.

376 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: nieuwbouwwoning latex spuiten, nieuwbouw woning spuiten, woning schilderen, 300 m2 gevel renoveren, buitenschilderwerk aan houten kozijnen, woning laten schilderen, buitenschilderwerk, plafond spuiten, betonvloer schilderen, het keimen van de gevel, gevel schilderen, woning spackspuiten, spuiten nieuwbouwwoning latex (300 m2), binnenkant woning muren schilderen sauzen, muren gladschuren en verven/sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Baarn:

Schilderwerk + reparatie van aantal kozijnen

Ik wil een gedeelte van mijn woning laten schilderen / kozijnen laten repareren. Het gaat om: 1)Voorzijde: kozijnen en deur, daklijst. Foto 4,5 2) Voorzijde dakkapel (ook herstelwerkzaamheden nodig) foto 1,2,3 3) Achterzijde: deur en kozijn (onderdorpel moet ook worden gerepareerd) foto 6,7 Zie foto's voor meer info

Binnen schilderwerk

Ik wil graag de muren en het plafond opnieuw laten schilderen. Gaat om ongeveer 50m2 totaal. Ze zijn al 1x geschilderd, maar wil graag dat dit nog een keer gebeurd.

Schilderen van boeiboorden

Ik zoek een schilder die op zeer korte termijn (18/19 juni) mijn boeiboorden wil schilderen voordat de dakdekker de pannen gaat leggen. Het gaat om de hoogste boeiboorden - zie pagina 8 en 6 van de bijlage.

Dakkapel aan de buitenkant laten schilderen

Dakkapel 2e etage 4 dubbel raam. Plat dak met lichtstraat op 1e etage.

Wandje behangen

Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies. Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren. Wat is de omvang van het project? (oppervlakte, ondergrond, locatie,... ) Een muur in de keuken van 3 bij 2 meter. Heeft u dit behang: Behang Eye Voca 47213 Verweerd Steen Brons Geel tinten

Buiten schilderwerk aan middenwoning

Voor- en achterkant huis aan de buitenkant schilderen. Dakkapel, kozijnen, deuren, schuur en wij hebben een witte omlijsting onder de dakpannen, dit moet ook mee geschilderd worden. Het betreft een middenwoning van een rij.

Opgeknapte jaren '30 woning latex spuiten

Muren zijn allemaal strak en netjes op 1 muur na. Daar zit momenteel behang op en de ondergrond is voor ons onbekend. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Latex spuiten Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Latex spuiten Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Voorkant huis schilderen

Het schilderen van de voorkant van het huis. Dat wilt zeggen, een erker met 2 keer 3 ramen, voordeur + kozijn + kleine raampjes, 2 balkondeuren + kozijn, badkamerraam eerste etage, houten daklijst aan de voorkant, niet binnenkant en een kozijn van een zijraam op de eerste etage.

Trappen repareren en schilderen

Bij het verplaatsten van de wasmachine zijn mijn trappen beschadigd. Hierbij moet het volgende gebeuren: Schilderen van 2 trappen, repareren van 6 tredes en diverse kleine beschadigingen.

Kunststof binnendeuren spuiten

Ik wil graag 5 kunststof opdek binnendeuren aan beide zijden wit laten spuiten. Ik ben telefonisch lastig bereikbaar in verband met mijn werk, maar reageer altijd op uw voicemailbericht of mail.

Schilderen van de buitengevels van een vrijstaande woning

Ik wil de buitengevels van onze vrijstaande woning graag laten schilderen. Het gaat om ongeveer 120 m² op de 1e en 2e verdieping. Ik laat de klus hier graag eerst even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Waterschade herstellen na lekkage badkamer bovenburen

Ik heb waterschade met zwarte schimmel in mijn achterkamer stuk plafond/muur ongeveer 1,5 m2 waarbij de schimmel verwijderd moet worden. Plafond en muur moeten opnieuw gewit worden: 3 bij 4 meter. Eén strook moet opnieuw behangen worden.

Commode schilderen

Het gaat om het schilderen van 1 commode voor in de babykamer. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn.

Eerste etage latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderen en behangen

Wij zijn op zoek naar een schilder die in ons nieuwe huis in Baarn komt schilderen en behangen. Heeft u misschien interesse en zo ja, bent u beschikbaar vanaf 8 augustus tot 13 augustus? Het gaat om: - Ongeveer 34 m2 behangen (wij hebben behang) - Ongeveer 20 m2 aan muren die geverfd moeten worden in 1 kleur. - het wit verven van twee dichte trappen met ombouw. Wij hebben nog geen sleutel van het nieuwe huis, dus wij kunnen helaas geen bezichtiging doen. Kunt u op basis van het bovenstaande misschien een schatting maken van de prijs? Ik verneem graag van u. Alvast dank.

Schilder- en spuitwerk aanbrengen

Ik wil de muren en plafond van de benedenverdieping laten spuiten of eventueel verven. Het betreft ongeveer 80 m2.

Volledige buitenwerk schilderen

Het buitenwerk betreft het volledige buitenwerk, met uitzondering van de garage en 1 deur en 1 kozijn: Beneden: schuifdeur, deze is nu bruin gelakt en van deze schuifdeur moet ook het binnenwerk, 2 ramen, voordeur en wc raam. Eerste verdieping: 4 ramen en balkondeur en de dakgoten. Tweede verdieping: dakkapel en afwerking van het dak (zie de foto)

Behangen van slaapkamers

Het betreft het behangen van 2 slaapkamers. De muur is vrij van behang en geëgaliseerd. In elke ruimte is een radiator aanwezig. De vloerbedekking gaat eruit dus afdekken vloer niet nodig. De totale oppervlakte van beide kamers is 52,6 m2. Wij hebben behang, alles vlies, en één wand 'normaal’ behang aangeschaft. Dit is een effen behang met 4.8 m2 behang op de rol. Graag ontvang ik een offerte inclusief een mogelijke datum voor de uitvoering.

Binnenschilderwerk voor een verhuizing

Ik ga verhuizen naar een woonhuis van 56 m2 met 1 woonkamer met open keukentje 2 slaapkamers en een gang moeten geschilderd worden. Alleen sauzen muren en plafonds plus houtwerk 2 deuren aan binnenkant en 4 raamkozijnen. Daarnaast 2 muren behangen. Het behang koop ik zelf. Overige materialen in overleg. De basis is goed. Start 1 juni. Er zijn foto's beschikbaar.

Schilderwerk op korte termijn laten uitvoeren

Huidige schilder niet meer beschikbaar. Schilder nodig om het werk af te maken. Ongeveer 3 dagen werk.

Latexspuitwerk aanbrengen

Plafond van 50 m2. Huidige ondergrond: diverse ondergronden: perfection gebruikt en streperige uitkomst. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Afplakken doen we zelf.

Buitenschilderwerk nalopen

Al het schilderwerk buiten van een 2- onder 1 kap woning dient te worden nagelopen en waar nodig bijgewerkt. Opdrachtgever zorgt voor verf. Schilderwerk is overigens nog in vrij goede staat met alleen een zichtbare beschadiging aan het boeiboord op de tweede etage.

Schilderen en behangen in de woning

Het betreft een appartement waarbij alle muren en plafonds geschilderd dienen te worden. 1 huiskamer 5 x 4 zijkamer 1. 80 x 270 nis hal 2x2 slaapkamer 3. 50 x 2. 70 keuken 3 x,5 x 2,5 Daarnaast dient er nog een klein muurtje, 2.40 bij 1.25, behangen te worden. Het behang hiervoor zullen wij zelf aanschaffen.

Plafond witten en muren sauzen

Het gaat om het witten van plafonds in de hal, woonkamer en slaapkamer. Ongeveer 72 vierkante meter. En het sausen van gespoten muren en gaatjes vullen. Ongeveer 97 vierkante meter. Graag een prijsopgave met arbeidsloon en materiaalkosten. Graag de opgave over de email.

Schilderwerk buiten

Een deur en enkele boeidelen aan de buitenkant van de woning (begane grond en bovenaan eerste verdieping) moeten geschilderd worden. Ongeveer 10 meter aan boeidelen.