Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor zeven deuren binnen schilderen:

Zeven deuren binnen schilderen

Ik wil 6 standaard binnendeuren plus een deur met veel glas laten schilderen. Eventueel kan ik ze zelf schuren, maar het voorwerk mag worden opgenomen in de offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zeven deuren binnen schilderen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde bij voorkeur prefab

Voorkeur heeft een prefab aanbouw 2,5 x 5 m Exterieur: Bakstenen rood Met overstek Kozijn openslaande deuren zwart (ook binnen) in kunststof met HR ++ beglazing. Regenpijp PVC links Verlichting links en rechts Interieur: Verlichting punten voor 4 spots Elektra circa 4 stopcontacten Vloerverwarming We krijgen deze week de sleutel. En gaan er snel wonen. Het is de bedoeling dat we zelf de bestaande aanbouw (1994) gaan afbreken. We zijn niet 100% zeker dat de fundering geschikt is. Gaat om casco oplevering. We gaan er van uit dat een meldingsplicht volstaat. Mocht er toch een bouwvergunning nodig zijn dan is dat geen probleem

Woning schilderen binnenwerk

Wij zouden graag het binnenwerk van onze woning willen laten verven. Muren plafonds en kozijnen. Onze woning is 43 m2 en de hoogte van onze muren is 2.40 m. We willen graag alles laten witten en onze deuren en kozijnen in witte hoogglans laten lakken. Alles is al wit maar door de tijd verkleurd. Ook zijn al onze muren glad. We hebben in totaal 7 deuren waarvan twee enkel van binnen geverfd dienen te worden. Al onze ramen/kozijnen ook enkel van binnen verven. Wij zouden het liefst alles alten verven binnen de komende maand. Met vriendelijke groet.

Schuur aanbouwen

Naast ons huis willen we een schuur bouwen van ongeveer 3 x 5 m. We willen dit volledig uitbesteden tegen een all-in prijs. Zaken die daar in ieder geval bijhoren: Het uitgraven van de vloer en fundering. Afvoer hemelafvoer koppelen aan afvoer buiten. Electriciteit-aansluitpunt ter plaatse aanwezig. Wel in schuur aanleggen schakelaar, stopcontacten en lichtvoorzieningen voor binnen en buiten. Volledig geïsoleerde wanden en plafond. Wij denken aan houtskeletbouw met houten aftimmering aan buitenzijde zoals stijl huis. Ventilatie, langwerpig bovenraam voor lichtinval. Verder een afgewerkte geïsoleerde betonvloer. Hardhouten kozijnen incl. deuren, beslag en sloten. 1x dubbele deur aan voorzijde en een enkele aan achterzijde Ook ipv schuifpui een toegangsdeur naar huis plaatsen.

Draairichting van een deur omdraaien

Van mijn buitendeur van mijn balkon op de 1e verdieping van mijn appartement zou ik graag de draairichting naar binnen laten maken. De deur is een soort opdek deur, het valt met een rubber naar binnen. Het kozijn is 90 cm bij 2.40 m. Ik heb bij de buren gekeken en op de hele 1e verdieping, waar ik zit, gaan alle deuren naar binnen, behalve mijn balkondeur. Ik wil de standaard situatie van de buren overnemen. De drempel is bij de buren hetzelfde als bij mij. Ik denk dat dus alleen het hang en sluitwerk opnieuw gedaan moet worden, maar ik laat u hier graag naar kijken en het beoordelen. Eventueel als het nodig is kunt u ook even bij de buren kijken hoe daar de situatie is.

Balkon ombouwen tot extra kamer

Wij willen van ons balkon op de 2e etage een complete slaapkamer maken. Oppervlakte is 11,7 m2. Hoogte 2,8 m. Zie bijgevoegde plattegrond. Nu liggen er balkontegels. Het dak is van beton. Rechts aangrenzend een muur (ander gebouw) en links aangrenzend balkon van de buren. We willen een complete kamer inclusief vloer, muren, ramen, deuren, radiator aansluiting en stroom. We zijn aan het kijken of de vergunning echt nodig is, het is aan de achterkant. We willen de gevel gemetseld hebben. We denken eraan om 2 ramen te plaatsen, maar een gevel kan ook volledig van glas zijn. Qua kozijnen willen we graag advies voor onderhoudsarm en duurzaam materiaal. Voor de rest van het huis hebben we geloof ik hout. Een trap hebben we. We willen dit het liefst binnen 4 maanden gerealiseerd hebben.

Vergroten van woonkamer door serre te realiseren

Vergroten woonkamer middels een aanbouw. Woning is vrijstaand, goed bereikbaar en biedt voldoende werkruimte om het huis. Omschrijving van de opdracht* 1. Maat serre 4,75 x 2,5m. 2. Uitvoering hout. 3. Fundering op palen 4. De serre aan onze woonkamer staat vrij vd buren. Meenemen bestaande houten kozijn (=verdiepingshoogte, woningbreedte met openslaande deuren). 6. 1 zijde vd serre uitvoeren in een geïsoleerde gemetselde muur, andere zijde met groot raamkozijn hoogte begane grond. De andere zijde willen we de huidige pui in zetten, met twee openslaande deuren en twee kamerhoge ramen. Het dak uitvoeren met een grote lichtstraat (serre noordzijde dus behoefte aan extra lichtinval). 7. De woning is van 2006 en heeft volgens mij HR++ glas. 8. Wij hebben ook een convectorput (4 x 0,5m) waar we vanaf willen. Dichtmaken en een meerprijs voor vloerverwarming woonkamer en keuken, 35 a 40 m2 9. Aanbrengen 8 licht spotjes binnen aan de rand vd lichtstraat (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken). 10. Dakoverstek 70 cm voorzijde serre inclusief 4 licht spotjes (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken) 11. Dakoverstek +- 25cm zijkant serre rechts (zijde kozijn) 12. Kozijn zijkant gelijk trekken met binnenmuur in plaats van buitenmuur. 13. Aanbrengen 1 dubbele wcd (verlengen vanaf huidige wcd 2 m1 afstand) en verplaatsen lichtschakelaar Extra info: - Het is mij niet duidelijk of de achtergevel op een latei rust. In prijs rekening houden met het aanbrengen van een stalen balk. - Prijs inclusief plafondafwerking (stucwerk) en zijwand behangklaar aanbieden. Een hele lijst maar volgens mij ben is de omschrijving redelijk gedetailleerd. Graag ontvang ik een offerte op maat. Indien nodig kan ik u foto’s vd situatie mailen. We willen na het broedseizoen beginnen, ik denk zo rond juni.

Complete uitbouw achterzijde met klassieke houten gevel

Wij willen binnen een half jaar een eetkamer realiseren aan de achterzijde van het huis, door middel van een uitbouw. De fundering van het terras (betonnen vloer) kan gebruikt worden als fundering. Het gaat om 3 meter diep en 5-6 breed. De woning is ongeveer in 2001 gebouwd, maar heeft wel een klassieke (houten) uitstraling. Hierdoor kies ik voor een houten constructie met gevelbekleding. De huidige wand met openslaande deuren kan behouden blijven. Verder betreft het raam- elektra- leiding werk.

Aanbouw realiseren

Hieronder even een opsomming van onze wensen en waar wij een offerte voor willen hebben: Aan de achterkant van het huis de bestaande uitbouw weg halen, de muur (met raam) van de keuken eruit en dan een aanbouw van ± 3 meter (aan de kant van de keuken) en ± 1,30 gemeten vanaf de bestaande uitbouw. Bestaande uitbouw komt in zijn geheel te vervallen. Eén lange ( ± 7 meter) achterpui met 2x dubbele openslaande deuren. De schoorsteen kan niet meer gebruikt worden. Deze moet natuurlijk we opgevangen worden. Een dubbele staalconstructie waar beide achtergevels op kunnen steunen zodat we geen palen of muren in de ruimte krijgen. Een offerte voor een gehele vloer uitgevoerd in schuimbeton met vloerverwarming en een laag anhydriet met daarin vloerverwarming en eventueel andere nodige leidingen doorheen. (incl alle werkzaamheden die hierbij horen). De totale vloeroppervlakte (inclusief aanbouw) bedraagt ± 85 m2. Geschuurd opleveren van het anhydriet, zonder naden, drempels of andere hoogte verschillen in de vloer Het pulsen van de benodigde palen waar de uitbouw op komt te rusten. Leggen van een fundering. Het afvoeren van materialen (grond welke we weghalen t.b.v de aanbouw kunnen we hergebruiken om de tuin op te hogen). Alle werkzaamheden t.b.v Loodgieters werk, Gas en Elektriciteit. Binnen: Verhogen van de bestaande doorgangen van de kamer naar de keuken. Ik hoop je hiermee een behoorlijk beeld van de werkzaamheden gegeven te hebben en hoop dat je met deze informatie een redelijke schatting van de kosten kunt maken. Foto’s en filmpjes stuur ik hier bij. Wij zien je offerte graag tegemoet,

Vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam

1x openslaande deuren voor de tuin met 2 zijlichten. Totaal 3750 mm breed, 2350 mm hoog. 1x binnendeur vervangen inclusief kozijn en draairichting draaien. 1x doorgang binnen dichtmaken met raam Inclusief montage aub

Buitenschilderwerk

3 x dubbel raam (helft draaikiep, helft vast), 1 x voordeur, 1 x smal raam draaikiep en 1 x openslaande deuren (2 delen scharnierdeur en 2 delen vast). Buiten schilderen in ieder geval. Indien goede combi prijs binnen ook meteen mee. Moment maakt niet veel uit, ergens deze lente of anders zomer. Betreft deels een klus op de bovenetage.

Partners

Partners van Casius