Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor een kleine slaapkamermuur behangen:

Een kleine slaapkamermuur behangen

Ik zoek een behanger die 1 wand van ongeveer 8 m2 kan behangen met mooi en opvallend behang. De ondergrond bestaat uit geverfd stucwerk.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een kleine slaapkamermuur behangen uit heel Nederland:

Twee muren behangen

Ik zou graag twee muren willen laten behangen: 1. Muurtje van 1,8 meter behangen 2. Slaapkamermuur van 3,1 meter voorzien van fotobehang.

Behangen van slaapkamermuur

Ik heb een slaapkamer muur van 3.5 meter breed en 3 meter hoog die opnieuw behangen moet worden. Er zit nog oud papierbehang op wat verwijderd moet worden.

Muur behangen met fotobehang

Ik wil een slaapkamermuur laten behangen met fotobehang. Het gaat om een muur van ongeveer 3.59 meter breed en ongeveer 2.50 meter hoog.

Slaapkamermuur behangen

Ik wil een slaapkamermuur laten behangen met linnen behang (reeds in bezit, ARTE). De muur is 4,60 x 2,40 meter. Aan het eind van de muur staat een klerenkast, die niet verplaatst wordt, er kops tegenaan. (2,20 x 0,60). Het behang is 70 cm breed en heeft geen motief. Behangtafel en lijm zijn niet aanwezig. Het gaat dus om 6 of 7 banen behang. Op deze muur heeft 36 jaar linnen behang gezeten, dat er goed van af ging. De muur is blanke beton. De rollen zijn 8,5 meter.

Slaapkamermuur verven

De helft van de kamer was behangen, dit behang hebben we zelf verwijderd echter zit er nog een laag dun behang onder. De bedoeling is dat alle wanden in de kamer een egale grijze kleur krijgen. Ik weet niet of het verstandig is om over de ander laag behang te verven, wellicht dat ze ook nog verwijderd moet worden. De wanden zijn 2,40 meter hoog en ongeveer 3,45 + 4,00 + 1,5 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.

Papier- en glasvlies-/glasweefselbehang aanbrengen

Voor een slaapkamermuur van ongeveer 6 m² papierbehang aanbrengen en in de trappengang naar het souterrain de muren en plafond behangen met glasvlies/weefsel, zodat de muren weer mooi strak zijn. Als het kan zouden we deze werkzaamheden graag voor 26 april klaar hebben.

Behangen in de slaapkamer

Ik heb een slaapkamermuur van 5 vierkante meter, deze is vorig jaar gestuukt en dient nu van papierbehang met een reliëf te worden voorzien.

Slaapkamermuur behangen met vliesbehang

Ik zoek iemand die mijn slaapkamermuur kan behangen. Het is één rechte muur zonder ramen en deuren. Voor behang en lijm zorg ik zelf en ook voor eventuele andere benodigdheden. Het is vliesbehang met een structuur maar zonder patroon. De muur is 4.5 meter breed en 2.5 meter hoog. Het is een nieuwbouwappartement van anderhalf jaar oud wat behang/sausklaar werd opgeleverd. Ik heb de muren toen laten spuiten, maar na een paar maanden werden er naden zichtbaar zodat je nu precies ziet hoe de betonblokken lopen. Dit wil ik dus wegwerken met vliesbehang.

Slaapkamermuur behangen

Ik wil een de muur achter het hoofdeinde van ons bed in de slaapkamer laten behangen. Het behang is reeds aangeschaft en de muren zijn glad. Het gaat om een oppervlakte van 2.40 hoog en 2. 80 breed. Papierbehang van een Engels merk. Muur moet worden ingelijmd. Lijm nog niet aangeschaft, kan ik voor zorgen. Graag zou ik willen weten wat dit zou kosten op basis van uurtarief en voorrijkosten. Het zou heel erg fijn zijn wanneer het deze week nog zou kunnen gebeuren.

Slaapkamermuur stucen

Het stucen van een muur van 3 meter breed en 5 meter lang. Wil ik daarna behangen.