Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangen in huis:

Behangen in huis

Ik wil 25 m2 laten behangen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen in huis uit heel Nederland:

Plafond stuken

Wij hebben dit jaar een Nieuwbouwwoning gekocht op de Enka in Ede (vlakbij station Ede-Wageningen). Huis is rond begin november klaar en de wens is om het plafond glad/wit te laten stuken met een eventuele basis sierlijst/plafondplint. Het plafond in onze woning is namelijk 3,2 meter hoog en daarom willen wij hier echt een pronkstuk van maken. Het gaat om de benedenverdieping (woonkamer, open keuken, hal en beneden toilet). In de keuken zal een koof worden geplaatst en deze willen wij graag ook af laten werken met stuukwerk. Het \'standaard\' spuitwerk hebben wij laten vervallen, omdat wij sowieso al wilden gaan stuken. Nu zijn wij erg benieuwd naar de prijs van het stuken van de benedenverdieping, de prijs van een sierlijst/plint, de prijs van het afwerken/sausen van het stukwerk. Daarnaast hebben wij nog een aantal vragen: - Wij zijn benieuwd hoe wij om moeten gaan met de lichtpunten en het stukwerk. - Wij horen vaak verhalen over het niet kunnen stuken in nieuwbouwwoningen ivm vocht. Wat zijn jullie ervaringen? - Wat is de meest handige volgorde m.b.t. stuken. Wij willen de muren behangen met renovlies en daarna sausen. Vloer is ook uitgekozen. Wij dachten dat de eerste stap het stuken van het plafond is. Klopt dit? Wij horen graag van u :)! Met vriendelijke groet, Marloes Keizer plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Behangen en schilderen

Als gevolg van brand in ons huis, moet e.e.a. hersteld worden. Graag ontvang ik een offerte waarin de kosten worden gespecificeerd; de werkzaamheden kunnen vóór 1 december in Voorhout worden uitgevoerd. Graag stuur ik u hieronder meer informatie over de klus/werkzaamheden: Het betreft twee slaapkamers (14. 51 m² en 7. 47 m²), zolder (14. 55 m²), zolderhal, en wanden van de trap (zie bijgevoegde bijlage). Werkzaamheden: 1) Slaapkamer 14. 51 m²: verwijderen van het behang (vliesbehang) en vervolgens aanbrengen van nieuw vliesbehang, 2) Slaapkamer 7. 47 m²: verwijderen van het behang (vliesbehang) en vervolgens aanbrengen van nieuw vliesbehang, 3) Zolder 14. 55 m²: verwijderen van het behang (papierbehang) en vervolgens aanbrengen van nieuw behang, 4) Zolderhal, en wanden van de trap: met de structuurverf schilderen. 5) Mogelijk moeten de wanden na het verwijderen van het behang enigszins hersteld worden. Als voorbeeld heb ik een aantal foto's van het behang en de wanden in de bijlage toegevoegd. Met vriendelijke groet,

Schilderwerk in huis

Ik wil graag de kozijnen in mijn woning geschilderd hebben. Het gaat om diverse raam- en deurkozijnen in 6 ruimtes. Daarnaast wil ik ook graag de muren behangen hebben, in de woonkamer, entree en beide slaapkamers. De woning heeft 2 woonlagen en is 6.64 meter breed en 7.77 meter lang. De verf en het vliesbehang zijn aanwezig.

Slaapkamers en huiskamer behangen

Ik wil dat de 2 slaapkamers en huiskamer wordt behangen. Dat alle plafonds en muren worden geverfd. Laminaat in het hele huis wordt gelegd. Luxaflex, hangstoel en tv wordt opgehangen en een kast in elkaar wordt gezet

Behang aanbrengen in huis

Ik wil mijn huis graag laten behangen. Dit is 180 vierkante meter.

Nieuwbouw tussenwoning behangen met renovlies

Ik wil mijn nieuwe huis graag laten behangen met renovliesbehang. Het gaat om ongeveer 225 m2. De woning is goed bereikbaar.

Behangen van mijn huis

I need to install wallpaper in the living room and also inside a wardrobe. As well as install a new wardrobe sliding doors. I don't know how much square meters so I hope you can check beforhand and messure things up.

Woning met renovlies laten behangen

Graag zouden we ons huis, dat begin oktober wordt opgeleverd, willen voorzien van renovlies en schilderwerk. Het renovlies- en schilderwerk betreft ongeveer 280 m2. Daarnaast moet ook het plafond van de zolder gespoten worden. Ook wil ik dat er 15 deuren en de trap geschilderd worden.

Behang verwijderen van betonmuren

Ik heb een sociale huurwoning toegewezen gekregen (totaal 69m2 de woning) permaar het hele huis is voorzien van "lelijk" behang. Het is voor mij een vrouw alleen te veel om te verwijderen en ken niemand in mijn buurt die tijd heeft.... nu wil ik graag weten wat het zou kosten om alle behang te laten verwijderen. Weet niet de m2's van het totale behang oppervlakte, maar zoals op de foto's te zien is elke ruimte voorzien van dit ellendige behang. Opnieuw schilderen of behangen moet mij wel lukken ik heb een maand de tijd. Bij voorbaat dank! Per telefoon wat lastig te bereiken helaas per mail des te beter!

Behang plakken in een ronde nis

We hebben een nis in ons huis met een half ronde top. De achtergrond van de nis willen we behangen. Het donkere vlak op de foto, ik denk met de afmeting van 210 x 100 cm. Materialen al in huis.

Partners

Partners van Casius