Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Abcoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Abcoude heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Abcoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Abcoude of directe omgeving.

203 klanten uit Abcoude bevelen een bij Casius in Abcoude aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Abcoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: stralen en keimen van een gevel, onderhoud aan VvE pand Amsterdam, gevel voorzien van keimstenen, renovlies behang plaatsen, renovlies behang aanbrengen op meerdere slaapkamers en trappenhuis, beton cire verfraaien, hal, trap, trapleuning, muren en plafonds opknappen, buitenkant woning schilderen, binnenschilderwerk deuren, kozijnen en trappen, plafond en muren witten, buitenmuur bungalow schilderen, deuren kozijnen wanden en plafonds schilderen, binnenschilderwerk uitvoeren, plafonds spuiten met latexverf, kozijnen en balkonnetjes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Abcoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Abcoude:

Hele huis schilderen aan de buitenkant

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij de voor-, zij- en achterkant mag worden geschilderd. Totale oppervlakte durf ik niet te zeggen, maar het gaat om alle kozijnen, deuren, boeidelen en dakkapellen, inclusief materiaal. Er is ook een houten serre en een aangebouwde schuur die ook gedaan moeten worden. Bijgeleverde afbeelding is de achterkant van de woning ter indicatie.

Muren sauzen

Ik heb een woning gekocht en de muren worden behangklaar opgeleverd. Het plafond wordt met spacksel bespoten (maar kan ook vragen dit niet te doen). Zou u mij een offerte kunnen sturen voor het glas opleveren (weet niet of behangklaar nog gestuct moet worden) van alle muren en plafond. Er komen v-groeven tussen de plafond platen die ik ook weg wil hebben. Ik heb een tekening van de begane grond die ik kan mailen. De muren zijn ongeveer 2,6 meter hoog, en alles mag wit. Het gaat om totaal tussen de 200 en 250 m2.

Buitenkant van het huis schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen: Voordeur, schuurdeur en schuifpui kozijnen van 4 slaapkamers en de keuken.

Binnenschilderwerk aanbrengen

Schilderen van een klein deel van muren en plafonds van de wc, badkamer en washok. Schilderen van (groot deel) houtwerk binnen. Dat is gedeeltelijk al geschuurd.

Open trappen laten schilderen

Schilderen van 2 open trappen. De trappen zijn nu wit maar beschadigd en moeten weer wit.

Kozijnen en dakkapel schilderen

Van de voor en achterkant van mijn rijtjeshuis moeten de kozijnen worden geschilderd. Dakkapel ook meenemen. Betreft een eengezinswoning met een half plat dak van 2 verdiepingen.

Trappen opknappen

Lijmresten verwijderen van twee dichte trappen (ieder 14 treden, met bocht), daarna schuren en wit schilderen. Op de trappen heeft voorheen vloerbedekking gezeten.

Schilderwerk binnen

Graag zou ik mijn huis van binnen laten schilderen. Afhankelijk van wat de kosten zijn, kijken wat er gedaan kan worden. In de huiskamer de muren, plafonds en houtwerk. En de trap naar boven in elk geval. Liefst ook de deuren boven.

Schilderklus

Het schilderen van houtwerk aan de buitenkant tussenwoning: - 1 hoog voor raamkozijnen. - 2 hoog dakkapel. - 1 hoog achter raamkozijnen. Het opnieuw waterdicht afkitten van ramen binnen. Het opnieuw waterdicht afkitten van ligbad.

Slaapkamer behangen

Slaapkamer, Behang is reeds verwijderd Lengte 4,50 mtr Breed, 3,50 mtrr 2 deuren, raam en openslaande deur n slaapkamer

Kamer, keuken, hal en trappegat schilderen, muren en kozijnen, deuren

Kamer van 8 x 4 meter, keuken van 3 x 4 meter, hal 2 x 3 meter en trappegat schilderen. Hoogte 2.55 meter. Het gaat om de muren, deuren en de kozijnen en de keukenkastdeurtjes. Graag advies over of het schilderen of spuiten moet worden. Aanvullend verzoek om ook de plafonds te schilderen (kon niet meer toegevoegd worden, was al uitgezonden in het netwerk).

Boeidelen dak schilderen

Boeidelen van dakzijkant nok schilderen. Het is ca 7,5m hoog. Verf hebben we evt. zelf nog. Betreft 1 zijkant. Evt. ook dakgoot achter schilderen (afhankelijk van de prijs).

De voorzijde, voordeur, garagedeur, ...

De voorzijde, voordeur, garagedeur, houten panelen en kozijnen, moeten worden geschilderd. De achterzijde: 4 slaapkamerramen (klein) op de 1e verdieping moeten worden geschilderd en de schuifpui op de benedenverdieping. De klus wordt in samenwerking en in overleg met de eigenaar gedaan. Verf wordt eventueel door eigenaar aangeschaft. Gaat met name om het hoge gedeelte.

Het buitenwerk schilderen van een ...

Het buitenwerk schilderen van een hoekhuis. Begane grond, 1e verdieping en zolder. Kozijnen, deuren en dakkapelletje.

Het betreft buitenschilderwerk: Het ...

Het betreft buitenschilderwerk: Het schilderen van nieuw geplaatste (reeds in de grondverf staande) raamkozijnen met draaikiep-ramen op de 1e verdieping. In totaal gaat het om 4 ramen, 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Op de benedenverdieping moet van 2 ramen de verflaag worden verwijderd en deze moeten ook opnieuw worden geschilderd. Tevens moet er een nieuw geplaatst toiletraampje worden geschilderd. Tevens zou ook de verflaag van het schuurtje, met boeiboorden en deur + kozijnen moeten worden verwijderd en opnieuw worden geschilderd.

Verven van het houtwerk van onze woning. ...

Verven van het houtwerk van onze woning. De achterzijde ligt aan het water en hiervoor dient dus een voorziening te worden getroffen. Tevens is er een deel aangebouwd waarvan het houtwerk nog enkel gegrond is. Het werk betreft kozijnen en een boei rondom de gehele woning.

Houten kozijnen en houten deuren op de ...

Houten kozijnen en houten deuren op de begane grond alleen buiten ontdoen van bestaande verflaag en opnieuw schilderen. Het betreft: - kozijn raam voorzijde (ca. 1,78 * 2,42) - voordeur (ca. 0,96 * 2,15) - kozijn klein toiletraampje (ca. 0,41 * 0,35) - kozijn raam 1 keuken (ca. 1,60 * 1,57) - kozijn raam 2 keuken (ca. 1,40 * 1,57) - kozijn klein raam keuken (ca. 0,90 * 0,55) - keukendeur (ca. 0,90 * 2,00) - kozijn + schuifpui achterzijde (ca. 2,13 * 2,45) Extra : kleine houtrotplek aan de onderkant van de schuifpui repareren.