Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Utrecht.

1396 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning, buitenschilderwerk aan achter- en voorgevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Utrecht:

donderdag 2 juli 2020

Coating aanbrengen op zandcementdekvloer van patio (binnenterras)

We hebben een rechthoekige patio (binnenterras) waarvan het dak open en dicht kan. Hierin ligt een zandcementdekvloer van 12 meter lang en 5,50 meter breed. We willen deze vloer laten schilderen met scanofloor-uniprimer en daarna met scanofloor-colourcoat. De vloer is uitgehard, droog en moet eventueel nog wel voorbehandeld worden.
woensdag 24 juni 2020

Schutting laten beitsen

Ik wil drie schuttingen laten beitsen, eenzijdig, betreft ongeveer 7 meter strekkend en ongeveer 2 meter hoog.
donderdag 11 juni 2020

Woning sauzen/spuiten

Ik zou graag de wanden op de begane grond in mijn nieuwe huurwoning willen sauzen/spuiten. Verder is er op de eerste verdieping een hoge nok die ook gespoten/gesausd moet worden. De totale oppervlakte is ongeveer 200 m2. De ondergrond hoeft niet weggehaald te worden.
woensdag 10 juni 2020

Schilderen plafond woonkamer

We hebben lekkage gehad waardoor er een gele vlek op het plafond zit. Lekkage is verholpen en nu moet plafond (ca.17m2) opnieuw geschilderd worden. Graag ontvang ik offerte hiervoor
maandag 8 juni 2020

Trappen schilderen

Het betreft het schilderen van 2 open trappen en 1 dichte trap in een nieuwbouw woning dat in 2021 wordt opgeleverd.
vrijdag 5 juni 2020

Trap schilderen

Bestaande houten open trap met draai in woonkamer naar eerste verdieping. Schilderen in mat zwart. Tredes dichtmaken met glas
zondag 31 mei 2020

Kozijnen schilderen 1e en 2 e verdieping

Schilderen van zolder kozijn en houten dakranden. 1e verdieping 3 kozijnen en de houten latten rondom het huis.
woensdag 27 mei 2020

Gevel keimen 100 m2

Vrijstaand huis met ongeveer 100 - 150 m2 muur, maar dat is niet helemaal exact opgemeten. Graag opmeten door vakman. Graag afspraak om te zien of er moet worden voorbewerkt. Het gaat om het keimen van de gevel. Graag een specialist!
maandag 25 mei 2020

Bestaande villa wanden met latex afspuiten

In een bestaande villa zou ik de wanden met latex willen laten afspuiten. Gaat om totaal 500 m2. Ongeveer 200 m2 heeft nu spachtelputz en ongeveer 300 m2 is nu glad gestuct. Rond 15-20 juli zou de uitvoering moeten zijn.
zondag 24 mei 2020

Buitenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van het gehele buitenwerk. Twee deuren, luifel bij de voordeur, 7 ramen en een nokverhoging.
vrijdag 22 mei 2020

Renovlies behangen

Ik heb een nieuwbouw 3 kamer appartement gekocht dat behangen moet worden
donderdag 21 mei 2020

Dakkapel opnieuw schilderen

Het hout wat gebruikt is voor onze dakkapel is niet goed afgeschuurd. Er zit een soort laagje tussen die eraf geschuurd had moeten worden voordat de verf erop ging. Dus nu bladdert de verf eraf. De dakkapel zit achterop ons huis waar ook een uitbouw onder zit. Er zal dus een steiger op de uitbouw moeten komen denk ik. Dit moet dus opnieuw geschuurd en geschilderd worden.
maandag 18 mei 2020

Ik wil graag woning laten schilderen en behagen

Ik wil mijn woning laten schilderen en behangen Het gaat om 63m2 wanden, 27 m2 plafond . Behangen 14 m2 met glasvezel behang. De keuken plafond 5 m2 is afgebladderd , ook schilderen.
maandag 18 mei 2020

8 deuren en kozijnen schilderen en muren sausen

8 deuren en kozijnen schilderen,en sausen van muren en plafonds! het huis is ongeveer 80m2.. Alvast bedankt!
vrijdag 15 mei 2020

Vliesbehang aanbrengen

Ik wil op mijn slaapkamer, overloop en kantoor wit vliesbehang laten aanbrengen. Het renoveren is nodig omdat het huis werkt en er in de loop van de enkele jaren na het schilderwerk weer scheurtjes ontstaan. Verder zouden wij het plafond in de slaapkamer wit gemaakt willen hebben. Het huis heeft bouwjaar 1935.
donderdag 14 mei 2020

Spachtelputz muren in andere kleur spuiten

Ik wil graag mijn muren een andere kleur laten verven. Het liefst spuiten. De kleur is nu beige, ik wil graag de muren in het wit laten spuiten. De muren zijn van spachtelputz die al heel oud zijn. Het gaat om in totaal 70 m2 binnenwanden. Het is op de begane grond.
woensdag 13 mei 2020

Schilderen van de buitenmuur

Buitenmuur 2e verdieping, 3 zijden verven. De afmetingen per kant is 2.5 x 5 meter, dus aan drie zijden. Het is een muur die met pleisterwerk is afgwerkt. Aan 1 kant is er onder vochtdoorslag. Plat dak. De muur zal eerst moeten worden schoon gemaakt. en daarna verven, eventueel extra impregneren? Op 1e verdieping kun je staan op plat dak. Eventueel ook 2 kozijnen in de muur verven. Huis is 17 jaar oud.
maandag 11 mei 2020

Zoldertrap schilderen

Ik wil graag dat de trap naar de zolder netjes wordt geschuurd en geschilderd. Het betreft een trap in een (nieuwbouw)huis van 20 jaar oud. Tevens iets van schilder werk op overloop.
maandag 4 mei 2020

Verschillende meubels laten spuiten

Ik zoek een schilder om de volgende meubels te laten schilderen: 1 eettafel alleen onderzijde 1 salontafel alleen onderzijde 1 sidetafel alleen onderzijde 1 3 deuren dressoir alleen onderzijde
zondag 26 april 2020

Slaapkamer behangen

Het gaat om een slaapkamer op de begane grond waarvan de muren glad zijn met hier en daar een heel kleine oneffenheid. Het bedraagt ongeveer 33m2. Dit willen wij met renovlies behangen hebben. Graag inclusief materiaal
zondag 26 april 2020

Houtrot verhelpen en buitenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 8 kozijnen, 5 deuren en de schuur. Dit gaat om houten ondergronden.
vrijdag 24 april 2020

Meubels verven

Graag een offerte voor tv kast, dressoir, open boeken kast, salon tafel en eettafel. Materiaal heb ik niet, dit wil ik graag wel in overleg doen met de vakman, over wat voor soort verf enzv
donderdag 23 april 2020

Woning laten behangen

Ik wil in mijn seniorenwoning de woonkamer en de slaapkamer van nieuw behang voorzien. Gaarne offerte voor zowel oud behang verwijderen als nieuw behang aanbrengen. Woonkamer : 30 m2. Slaapkamer : 20 m2. Voorkeur om werkzaamheden af te ronden voor de 20e mei. Er kan vanaf nu gestart worden.
woensdag 22 april 2020

Raam kozijnen van 2 dakkapellen schilderen

Ik heb 2 dakkapellen waar alleen de ramen en de kozijnen geschilderd moeten worden. Het boeiboard is bekleed met Rock pannel en de zijkanten ook dus die hoeven niet geschilderd te worden. Geef in de offerte aan wanneer het uitgevoerd kan worden.
dinsdag 21 april 2020

Deuren met deurposten spuiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het spuiten van 10 gladde stompe binnendeuren. Daarnaast graag ook de prijsopgave voor het spuiten van de bijbehorende kozijnen.

Partners

Partners van Casius