Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Utrecht.

1367 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen, betreft een nieuwbouw woning., buitenschilderwerk tussenwoning, glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis, binnen-/buitenschilderwerk: deuren & kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Utrecht:

woensdag 13 november 2019

MDF wanden schilderen 3x deuren 5x kozijnen

Wij hebben een aantal schilderklussen in huis. Het gaat om 3 MDF wanden van 1.5 / 2 meter, 3x deuren en 5x kozijnen. Wat betreft de MDF wanden weten wij nog niet of dit mogelijk is, daarom willen wij hier wellicht gipsplaten op, graag ook meenemen in de offerte.
dinsdag 12 november 2019

Muren behangen

Muren behangen met glasvezel circa 10 meter breed en 2.36 m hoog. Inclusief verf speciaal geschikt ook tegen schimmel, oppervlaktes zijn nat geweest en plafond van circa 18 m2. Complete prijs incl. roze verf en reiskosten en manuren en materiaal.
maandag 11 november 2019

Nieuwbouwwoning stucen en schilderen

We hebben een nieuwbouwwoning waarvan we graag de begane grond, hal en de eerste etage willen laten verven. Zowel muren als plafond. De benedenverdieping gaat het om ongeveer 14,35 x 5,4 meter. De meterkast zit hier wel bij, dus dit moet er nog af. Op de eerste verdieping moet er ongeveer 11,35 x 5,4 meter geschilderd worden. Ik heb specifieke kleuren in gedachten, in overleg wie het materiaal regelt. We willen ook de muren laten stucen, maar dan alleen op de begane grond van ongeveer 14,35 x 5,4 meter met glad pleisterwerk. Ook wil ik de toilet op de eerste verdieping stucen aan twee kanten van ongeveer 1,1 x 1 meter met betonstuc. Is het mogelijk om dit te mengen met verf?
zondag 10 november 2019

dekenkist verven in white wash

Ik wil graag een dekenkist laten verven. Afmetingen zijn L 130 cm B. 75 cm H. 40 cm.
woensdag 6 november 2019

Waterschade herstellen aan plafond

Er is waterschade aan het plafond op de 1e etage. Lekkage is inmiddels verholpen. De volgende schade is ontstaan: - een scheur in lengterichting van circa 3 m. => de scheur moet netjes verbreed worden en opnieuw opvullen met bijvoorbeeld bouwscheurvuller totdat de scheur niet meer zichtbaar is. - Er zijn lokale vochtvlekken. Hierdoor zou opnieuw het hele plafond van de hal geverfd moeten worden (circa 3 x 3 m). => Vlek isolerende voorstrijk toepassen en daarna 2 x witten met RAL 9010.
dinsdag 5 november 2019

Binnenwerk +reparatie buitenwerk

Ik heb wat schilderklussen in en aan huis * ca 250-300 m2 spuitwerk (plafonds/wanden/radiatoren) *speciale behandeling plafond 1e verdieping (houtwerk ged) Er zitten nu houten schotten die 'weggewerkt' moeten worden (denk gestuct) *deuren - 16 stuks *kozijnen en deurposten *trap buitenwerk: *bij-werkzaamheden beperkt garage/schuur: *een paar deuren/kozijnen/deurposten.
maandag 4 november 2019

Buitenschilderwerk voorzijde woning

Het gaat om buitenschilderwerk, begane grond 1 groot kozijn en een voordeur. Eerste verdieping 1 dakkapel. Kleuren: wit en wat er nu op zit. Verf mee aanbieden. Details over de kleur. Graag op korte termijn aangezien we het huis willen gaan verkopen.
zondag 3 november 2019

Behangen met vliesbehang

We willen een beschilderde muur van ca 15 m2 laten behangen met vliesbehang.
vrijdag 1 november 2019

Schilderen trappen + verwijderen lijmresten

Er heeft bekleding op de trap gezeten, hiervan zitten alle lijmresten nog op de trap. Deze zou ik graag laten verwijderen en daarna direct schilderen. De trap heeft 12 treden. Daarnaast heb ik nog een trap zonder lijmresten, deze zou ik graag ook laten opschuren en laten schilderen. Ook deze trap heeft 12 treden. Het zijn binnentrappen.
vrijdag 1 november 2019

Binnen-/buitenschilderwerk: deuren & kozijnen

Betreft: (1.) binnenschilderwerk van 5 deuren met kozijnen in RAL 9016, zijde mat. Let op: 2 deurkozijnen zijn van metaal 2 deurkozijnen hebben een houten bovenstuk van ca. 30 x 100 cm en 1 deurkozijn heeft een houten bovenstuk van ca. 50 x 75 cm. (2.) buitenschilderwerk van voordeur en 3 raamkozijnen in RAL 7016, hoog glans. In offerte graag rekening houden met geldende premie/korting voor winterschilderwerk.
donderdag 31 oktober 2019

Binnen schilderwerk

Trappenhuis , 2 x trap met 9 deuren plus posten. Deuren aan 2 kanten. Voordeur. Plafond 3 kamers, 2 x 4,5 x 3,5. En 1 x 2,2 x 1,7 2 posten met 3 kleine ramen, 2 x 2,4 1 post 1,1 x 1,1 Huis is niet groot van formaat, 50 ger jaren.
maandag 28 oktober 2019

Muren schilderen

Muren schilderen woonkamer, eetkamer, hoofdslaapkamer. Totaal 130m2 Afwerking muren heel goed. Kamers die niet zwart zijn gemaakt, moeten worden geschilderd, zie foto.
maandag 28 oktober 2019

Witten en sauzen van een woning

het gaat om het sauzen van de woning. Dit bestaat uit een plafond (45m2), deze willen wij witten. Daarnaast is er een muur (25m2) die wij willen sauzen in kleur en rest muur (van 28m2) wit sauzen.
maandag 28 oktober 2019

Twee plafonds witten

Ik wil een kamer met laag plafond van ongeveer 6 bij 7 meter laten witten en 1 kamer met laag plafond van ongeveer 3 bij 5 meter. Ik heb zelf het materiaal hiervoor aangeschaft.
zondag 27 oktober 2019

Muren en kozijnen van keuken, badkamer en toilet schilderen

Het gaat om het schilderen van de keuken, deze is 5 bij 5 meter, hier moeten de muren en het plafond worden geschilderd. De badkamer van 3 bij 3 meter en het toilet 2 x 2 meter. De ondergrond is geverfd, maar verouderd en ziet er niet meer uit
donderdag 24 oktober 2019

Buitenwerk, kozijnen, houten goten, houten gevelwerk.

Het gaat om alle kozijnen boven en beneden 10 stuks en ongeveer 30 vierkante meter houtwerk op gevel, ook 1 deur. Het gaat om een 7 meter hoge woning.
woensdag 23 oktober 2019

Zolder muren + plafond verven/sausen

Vullen/repareren gaten in betonnen muur 1 x betonnen muur (oppervlakte 12 m2) sausen 2 x houten muur (bruin - oppervlakte muur 12 m2) verven plafond (oopervlakte 32 m2) over gehele zolder + balken verven/sausen Muur met ramen (oppervlakte zonder ramen ongeveer 8 m2) sausen Opmerking: ik verwijder (daar waar mogelijk) alle bedradingen, pijpjes, schakelaar, stopkontakten e.d..
woensdag 23 oktober 2019

Wanden behangen en schilderen

1 wand en klein halletje laten Behangen Vijf wanden laten schilderen
vrijdag 18 oktober 2019

Spuiten of schilderen buffetkast

De buitenkant van de buffetkast laten schilderen. Dus alle grijze delen. Is een kast van 185 cm breed.
woensdag 16 oktober 2019

Bovenverdieping met glasvezelbehang behangen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen 15 november de sleutel. Op de 1e verdieping zit behang op de muren. Dit gaan verwijderen. Wij zouden dan graag glasvezelbehang op deze muren hebben. Geschat zijn deze muren zo’n 22 strekkende meter. Mogelijk ook op de muur van de hal en trapgat, geschat 10-12 strekkende meter. Hier zit alleen een soort structuurverf op de muur, dus daar zijn wij het nog niet over eens. Graag zijn wij benieuwd naar de offerte inclusief het leveren van al het materiaal. Ook sta ik open voor een stukadoor die de beneden verdieping komt stucen, dit graag nog in overleg.
dinsdag 8 oktober 2019

Keukenkastjes lakken met matte, blanke en krasvaste lak

Onze zwarte MDF keukenkastjes zijn onbehandeld en wij willen deze graag mat gelakt hebben met krasvaste, blanke lak. Ik wil dit graag gespoten hebben, als dit mogelijk is. Het gaat om ongeveer 15 m2.
vrijdag 4 oktober 2019

Behangen woonkamer

Deel woonkamer ca. 6 m breed en 2,40 hoog. Behang willen we bij u uitzoeken.
vrijdag 4 oktober 2019

Zes houten binnendeur kozijnen schilderen

Het gaat om zes houten binnendeur kozijnen schilderen. Gelieve prijs indicatie inclusief het materiaal en de manuren.
donderdag 3 oktober 2019

Trap renoveren

De betreffende trap is in mijn nieuwe woning,. Mijn vraag is wat een mooie, maar niet te dure oplossing is voor deze trap. Schuren, verven en antislip erop of gaan bekleden. Ik hoop dat u me kunt helpen met wat het beste is. De verhuizing zelf wordt ook prijzig, dus vandaar. De traplift die op de foto's te zien is, wordt door de woningbouw verwijderd vandaag. Ik hoor graag van u.
dinsdag 1 oktober 2019

Muur behangen

Graag laat ik vinyl behang met patroon aanbrengen op een gipsmuur. Afmeting is 2.20 meter breed, 2.50 meter hoog. Gipsmuur nu bekleed met sierpleister (korrelig oppervlak). Behang is reeds in huis.

Partners

Partners van Casius