Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor open houten trap schilderen:

Open houten trap schilderen

Open houten trap schilderen. Van beneden naar de 1e verdieping en naar de zolder. Met hekje 1e verdieping en 3 op zolder. Trap in (nieuwbouw)huis van ongeveer 10 jaar oud. De verf hiervoor mag worden opgenomen in de offerte.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open houten trap schilderen uit heel Nederland:

Berekening voor het verwijderen van een draagmuur

Een stuk van draagmuur tussen de keuken en de woonkamer moet worden verwijderd i.v.m. een open keuken. Zowel de 1e verdieping als de zolder hebben houten vloeren. Verder een schuin dak met dakkapel.

Kozijnen met glas vervangen door een draai/kiep raam

Op de 3 etage (2.14 mtr x 1.33 mtr) moet een kozijn vervangen worden door een raam met een vast deel en een deel draai/kiep. In die kamer hebben we een verlaagd plafond, waardoor het raam dat we nu hebben niet meer open kan. Wij zoeken naar een andere oplossing. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we het willen hebben, daar willen we graag advies over. We hebben nu houten kozijnen, dat zouden we weer willen. Graag laten we het afvoeren. Een steiger is wel mogelijk, maar het raam bevindt zich boven de trap op de foto.

Schuifdeur realiseren voor trapgat

We hebben een nieuwbouwwoning met een open trap in de woonkamer. Om geluidsoverlast te voorkomen willen we op de 1e verdieping een houten schuifdeur om het trapgat af te sluiten, afm. ca 2.69m x 1.00m. Doel 1 is zoveel mogelijk geluids- en tochtwering. Daarnaast moet het er wel een beetje mooi zien, maar moet het ook niet al te veel gaan kosten. Ik ben heel benieuwd wat jullie kunnen betekenen. Het is de bedoeling dat er een 2.31 meter hoge deur komt.

Een vrijstaande woning realiseren op een perceel

Ik wil graag een houten woning laten bouwen met een vloeroppervlakte van 119 m² ( 8.5x14m). Eenlaags, dus geen verdieping, met een nokhoogte van minimaal 4,5 m. De binnenkant heeft twee slaapkamers, twee toiletten, een badkamer en verder geheel open, dus zo weinig mogelijk binnenmuren. Het is de bedoeling dat de woning energie zuinig is. Een warmtepomp, zonnepanelen. Ook is ingepland een helofytenfilter voor afvalwaterzuivering. Er moet aan de zon zijde van de woning voldoende ramen zijn. Zie foto voorbeeld woning + bijbehorende plattegrond.

Serre aan de achterkant van het huis

We denken aan een houten serre. Breedte van het huis is 6 meter. Diepte 2,70 m à 3,00 m. Misschien iets breder, want hoek van huis kan open. Compleet/casco is in overleg. Er hoeft geen elektra aangelegd worden want er is al een punt aanwezig. Stucwerk is ook nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, maar mocht dit nodig zijn dan vraag ik hem zeker aan. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Eiken houten vloer schuren en behandelen met hard wax

Het schuren en behandelen met hard wax op de benedenverdieping van een eikenhouten vloer. Totale m2 is 70 m2. Het betreft de woonkamer met open keuken en het halletje. Kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden op 02-03-2020 of 03-03-2020? Eventueel voor en nadelen van hard wax, olie en lak beschrijven.

Trapleuning realiseren

Wij hebben 2 open trappen, één naar de eerste verdieping en een naar de tweede. Aan de muurkant zit een leuning. De andere kant is geheel open. Daar wil ik in een leuning in hebben. De trappen hebben een gelakt stalen frame en houten treden.

Geluidsisoleren plafond appartement

Betreffende een rij appartementen uit 1936. Allemaal houten vloeren. Gelijkvloers beneden appartement waarboven 2 appartementen zitten. Deze rij is 10x zo uitgevoerd, dus een VVE van 30 oude appartementen (eventueel groepsinkopen). De te isoleren ruimte is onze slaapkamer, hierboven zit de woonkamer/keuken van de bovenburen. Voetstappen, opruimen, hard praten, deuren open en dicht, alles is vrij duidelijk hoorbaar en vooral storend bij in slaap vallen. Ik wil mij oriënteren op de mogelijkheid om het plafond van ongeveer 14 m2 geluiddicht te isoleren. Er is nog geen isolatiemateriaal aanwezig in het plafond. Graag zou ik advies willen hebben over de mogelijkheden.

Twee casco dakkapellen plaatsen

Ik krijg in februari een nieuwe woning. Hier wil ik 2 casco dakkapellen van ongeveer 3 meter, dubbelglas, met roosters, midden vaste raam en 2 ramen van zijkanten die open gaan, van combi van hout en kunststof, kleur wit. Graag een prefab optie. 2.3 meter x 1 meter lang. Graag ook een partij die een showroom heeft voor prefab dakapellen.

Terras vervangen

Het gaat om een terras van 24 m2, direct grenzend aan de achterpui (met schuifpui en draaideur). De huidige houten plankenvloer is op/gedeeltelijk rot, zo ook het ondersteunend houten raamwerk, en moet verwijderd/vervangen worden (afhankelijk van nieuw werk). Zand moet weer opgevuld/geëgaliseerd worden vanwege graafwerkzaamheden konijnen. Op de vloer rust een (open) overkapping (waarvan de heldere polycarbonaat platen overigens ook vervangen moeten worden) met 3 staanders (Keeklamp). De ondergrond moet dit (weer) kunnen dragen dus bij tegelwerk betonklossen oid nodig. In het terras staat een druif geplant, hiervoor moet een ronde uitsparing met een diameter van 50 cm gemaakt worden. Ook moet rekening gehouden worden met reeds aangelegde/aanwezige elektra (van tuinverlichting) en waterleiding. De grondkabel van de tuinverlichting moet nagezien worden ivm mogelijke kortsluiting/capaciteit aangesloten verlichting/heater. Ik realiseer me dat dit niet het seizoen is voor beton storten maar wil het als alternatief voor betontegels toch graag geoffreerd zien. Het terras is alleen toegankelijk via de voorzijde/voordeur woning dus al het werk gaat door de woonkamer, helaas. Vanwege de nu gesnoeide druif en benodigde werkzaamheden aan de overkapping zelf is het gewenst de werkzaamheden zsm uit te voeren.

Partners

Partners van Casius