Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zwolle of directe omgeving.

1920 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: stralen en keimen van een gevel, onderhoud aan VvE pand Amsterdam, behangen van de wanden op twee verdiepingen, gevel voorzien van keimstenen, renovlies behang plaatsen, renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden, renovlies behang in meerdere slaapkamers en trappenhuis, beton cire verfraaien, hal, trap, trapleuning, muren en plafonds opknappen, buitenkant woning schilderen, binnenschilderwerk deuren, kozijnen en trappen, plafond en muren witten, buitenmuur bungalow schilderen, deuren kozijnen wanden en plafonds schilderen, binnenschilderwerk uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zwolle:

Binnendeuren en kozijnen verven

Ik wil deuren en kozijnen verven. Het gaat om 4 binnen deuren voor en achterkant en 2 binnendeuren voorkant en 6 binnen kozijnen. De deuren zijn 260 bij 95 cm.

Wanden behangen

2 wanden van een woonkamer in een appartement, circa 25 m2. De klus moet vrijdag 24 en /of zaterdag 25 augustus gebeuren.

Trappen schilderen

Het gaat om het schilderen van 1 dichte trap en 1 open trap. Mogelijk ook 1 traphek (reling of hoe dat maar wordt genoemd). De trappen hebben 12 en 13 treden.

Spuiten van wanden en plafonds

Wij hebben een huis gekocht waarvan de muren van de slaapkamers hier en daar wat slecht is doordat er veel over is gesausd en veel aan de muur heeft gehangen. We willen dit graag laten spuiten, in het wit. Zodat we het niet hoeven te sausen. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Behangen met vliesbehang

Op een gladde muur met bouwbehang wil ik graag vliesbehang laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en dient voor begin juni gedaan te worden.

Behang-, schilder- en sauswerk

De kamer is 4 x 3 m. , raam schilderen en plafond witten, Wil graag prijs en evtl. Referenties. Tijd nog open.

Buiten schilderwerk

Een aantal schilderklusjes, het betreft in totaal 7 ramen (standaard afmetingen, ongeveer 0.80 x 1 m), 1 buitendeur en de kozijnen. Ik zoek iemand die een complete offerte kan opstellen met werkzaamheden, materialen en manuren.

Buitenschilderwerk aan deuren, kozijnen en de dakkapel

Buitenkant huis in geheel: voor en achter. Ook kozijnen van een dakkapel. Bijzonderheden: op 1e etage is dubbel glas geplaatst (nieuwe glas latten). Openslaande ramen moeten van rood naar antraciet. Dit telt ook voor de voordeur. Achterdeur staat in juiste kleur grondverf. Moet nog wel afgelakt worden. De rest blijft ral 9001. In totaal zijn het BG: 1 met openslaand raam, 1 zijkant, voorkant met openslaande raam. Twee buitendeuren. 2x zonder 2x Op zolder dakkapel: met drie ramen waarvan 2 openslaand

Aanpassing plafond restaurant

Ik wil graag het systeemplafond zwart laten spuiten. Het betreft ongeveer 340 m2. Vooraf moet alles afgeplakt worden, lampen, brandmelders, luidsprekers en de vloer moet schoon blijven. Plafond Vierkante meter: 340 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Natuurfotobehang plakken

Ik heb een natuurfoto behang gekocht van Praxis. Het bestaat uit 8 delen. Afmetingen zijn: Hoogte 254 cm Breedte 368 cm ID denk dat het van het merk Dessin. Op de muur waar het nieuwe behang geplaatst moet worden hangt nu ook een behang.

Stenen muur wit spuiten

Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Metselwerk (rode bakstenen muur) Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouw voorzien van vliesbehang en latex

Nieuwbouw 600 m² + aanbrengen vliesbehang incl materiaal excl latexen

Binnendeuren spuiten

Het spuiten van nieuwe lak op 5 kunststof binnendeuren.

Buiten divers schilderwerk

Buiten schilderen van kozijnen, deuren, dakkapel (x2)

Woonkamer en hal laten behangen

Ik zou graag mijn begane grond verdieping laten behangen. Het gaat om vliesbehang. Het gaat om zo'n 50 m2 muur oppervlak. De muren zijn al behangvrij.

Gang, trapgat en overloop sauzen

Gang, trapgat en overloop verven (sauzen) eventueel inclusief plafond van de gang. De trap bestaat uit 13 treden. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken? Ik heb de verf nog niet aangeschaft.

Complete woning aan buitenkant schilderen

Complete woning aan de buitenkant schilderen.

Verven en behangen vanwege waterschade

Na lekkage is er schade aan de muren en plafonds in 2 slaapkamers en overloop. Nu willen we het graag opnieuw laten schilderen en behangen.

Buitenschilderwerk bij de volledig woning

Schilderwerk: het gaat om 3 deuren, 17 kozijnen, 3 verdiepingen en 1 dakkapel. Het betreft alleen kozijnen en deuren. Geen overige houtwerk.

Keukenfrontjes spuiten in de oorspronkelijke kleur

Van onze keuken laat de folie los van 4 frontjes. Bij 2 komt dit doordat de oven op een kier heeft gestaan. De andere 2 fronten zitten op de vaatwasser en het gootsteenkastje. We willen de frontjes laten spuiten in dezelfde kleur.

Behangen met renovlies en sauzen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting eind februari zal worden opgeleverd. Wij willen daar dan alle wanden laten behangen met renovlies en daarna laten sauzen. De muren zijn al behangklaar bij oplevering. Het gaat in totaal om ongeveer 350 m² wandoppervlak. We ontvangen graag een offerte inclusief de levering van het renovlies en de verf.

Woning laten witten of spuiten

Ik wil een leegstaande woning met een vloeroppervlakte van 50 m2 laten witten. Ik denk dat het in totaal om 100 m2 wanden en plafonds gaat. Het oude behang van de wanden zal ik zelf verwijderen. De woning staat in Zwolle. Ik denk dat ik de Histor monodek wil hebben of misschien kan het gespoten worden. Ik wil graag een totaalprijs, inclusief verf.

Brocante tafel schilderen

Opnieuw schilderen van een ronde brocante tafel helemaal. De tafel staat binnen.

Gestucte wanden en plafonds latexspuiten

Op nieuw gestucte wanden en plafonds latexspuiten wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Baby kamer witten en een muursticker aanbrengen

Wij willen de muren van een babykamertje van 6 m² laten witten en er daarna op 1 wand een muursticker op aan laten brengen. De muren zijn al wit, maar er zijn enkele kleine beschadigingen. We hebben al verf en een sticker gekocht. De wanden zijn ongeveer 250 cm hoog, het total aantal m² is niet opgemeten.