Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor twee muren behangen:

Twee muren behangen

Ik wil oud behang verwijderen en nieuw behang aan laten brengen op een muur van 4 meter en een muur van 1 meter (waar een raamkozijn in zit) en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Staphorst (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee muren behangen uit heel Nederland:

Muren behangen

Het betreft totaal plm 35 m2, wandhoogte plm 320 cm verdeeld over twee ruimtes.

Behangen vliesbehang

Ik wil graag 65 m2 aan muren behangen van woonkamer en open keuken. Behang graag laten meenemen door de vakman. We willen graag vliesbehang.

Behangen babykamer

Ik zou graag een baby kamer met een oppervlakte van ong 10m2 willen laten behangen. De muren zijn 2,5 m hoog.

Behangen van de slaapkamer

Behangen van 3 rechte muren. Het gaat om 4 meter en 3 meter en 2.5 meter, de plafonds zijn 3 meter hoog. Het behang heb ik al uitgezocht, op dit moment zijn de muren al behangen maar dit haal ik er zelf af.

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.

Woning laten stuken

Voor mijn woning zoek ik een stucadoor. heb betreft 84 m2 stucwerk, waarvan 25 m2 raapwerk en de rest gladde betonnen muren. Die waren ooit behangen, maar ik wil ze sausklaar hebben. Alle ruimten zijn leeg en bereikbaar, er ligt nergens vloerbedekking, stroom en water beschikbaar. Ik hoor graag of u geïnteresseerd bent in deze klus.

Behangen appartement

Mijn moeder gaat verhuizen naar revierenhof zei word 95jaar. En de muren moeten nog behangen worden. Behangen van een appartement. De muren zijn behang klaar gemaakt. appartement: is totaal leeg. Aantal 4 kanten meters 60. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dat te behangen. Uitvoer datum na overleg. huiskamer; binnen balkon; een klein kamertje; slaapkamertje

Muren behangen

Behangen van een muur in de slaapkamer met papierbehang. Afmeting muur 4,00 x 2.60. Behang is voorzien van een patroon

Woning laten behangen en verven

Ik wil de woonkamer laten behangen ongeveer 8m2 en derest van de muren in het huis wit laten verven. Het is een nieuwbouwwoning en is er ook een mogelijkheid dat jullie langs kunnen komen naar het huis om de totale woonoppervlakte te kunnen opmeten

Muren in de woonkamer behangen

Het betreft de woonkamer muren die nu geverfd zijn. Ik heb 11 banen behang nodig. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Partners

Partners van Casius