Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren met latex laten spuiten circa 250 m2:

Muren met latex laten spuiten circa 250 m2

Binnenschilderwerk muren in kleur spuiten. Circa 250m2
Onze klant uit Slagharen (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren met latex laten spuiten circa 250 m2 uit heel Nederland:

Spoedklus plafond nieuwbouw woning pleisterwerk en latex spuiten

De muren zijn inmiddels behangen, de vloer en keuken zijn nog volledig afgeplakt. Daarom zoek ik met spoed een vakman die het plafond voor ons netjes wil maken. Betreft 55 m2, glad pleisterwerk en afspuiten latex.

Woonkamer latexspuiten

De muren en het plafond in de woonkamer worden 2 maart glad gestuct en we willen ze daarna wit rollen. We zijn nieuwsgierig naar de kosten van latex spuiten.

Muren spuiten

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn zolder en trapgat kan afwerken met latex spuitwerk

Woonkamer/keuken stucen en schilderen

Het stucen van wanden waar structuurverf op zit. Wij willen graag spiegelgladde muren en in de latex laten zetten. wanden Vierkante meter: 70

Muren wit spuiten

Ik wil de muren (65 m2) in mijn woning wit laten spuiten met latex en ik zou graag willen weten wat dit kost.

Huis stucen 130 m2

Wij zijn op zoek naar een vakman die de muren van onze woning kan afwerken met glad pleisterwerk+afspuiten latex. Het gaat om de wanden 80 m2 en het plafond 50 m2.

Woning muur stucen

Wij hebben een woning waarbij er op 2 muren spachtelputz zit. Dit willen we graag glad laten stucen en afwerken met afneembare latex. Hierbij mag 1 muur in een standaard RAL kleur en 1 muur in een groentint. Het gaat om 40 m2.

Nieuwbouw woning spuitwerk latex 205 m2

Wij hebben een nieuwbouw eengezinswoning met stucwerk op de wanden en plafond. Wij willen zowel de wanden als het plafond laten spuiten met latex. De meeste muren en plafond in het wit. Echter ook een aantal wanden in een andere kleur. In de bijlage de bouwtekening. Zolder hoeft niet gespoten te worden. Wel 1 wand in de badkamer en het plafond. Het gaat om de wanden 130 m2 en om het plafond 75 m2.

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.

Plafond en binnenmuren sauzen

Van een flat (geen nieuwbouw) van 108 m2 sauzen van het plafond en de binnenmuren zonder de deuren, ramen en kozijnen. De muren en plafonds zijn met latex beschilderd en onbeschadigd. Vrijwel de gehele vloer is van hout. De totale muuroppervlakte is naar schatting 325 m2. Een sterke voorkeur om in de laatste week van februari 2020 te starten.

Partners

Partners van Casius