Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glasvlies behang plakken:

Glasvlies behang plakken

De klant wil graag op zolder en in de woonkamer ongeveer 50 vierkante meter laten behangen. De vakman mag in overleg met de klant het behang aanschaffen.
Onze klant uit Rijssen (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasvlies behang plakken uit heel Nederland:

Wanden behangklaar pleisteren

Ik wil de wanden behang klaar maken om er vervolgens glasvlies overheen te plakken. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning behangen

Ik wil dat mijn nieuwbouwwoning met glasvlies behang PG450 wordt behangen. Het gaat om 170 m2 aan behang voor de begane grond en eerste etage.

Glasvlies behang aanbrengen in trapgat

Ik wil een trappengat naar zolder laten behangen met vliesbehang. Onder de trap en boven de trap. Zie foto's. Het gaat om de achterwand (we halen de witte bakken weg) en zijwanden en twee kleine rechthoeken boven de deuren. Totaal is het ongeveer 13 vierkante meter. Ik heb het behang al en een pakje Perfax behangplaksel roll-on en een kwast. Verder geen behangtafel etc. Ik wil het supernetjes hebben. Ik wil een vaste prijs vooraf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt gedaan door de klant zelf.

Wandafwerking met renovlies

Graag ontvangen wij een offerte voor de wandafwerking van onze nieuwbouwwoning. Wij willen deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang. Het gaat om ongeveer 200 m2 in totaal: • Begane grond woonkamer en gang, inclusief trappengat • 1e verdieping 3 slaapkamers + overloop, inclusief trappengat • 2e verdieping 1 open ruimte (1) Muur behangklaar opgeleverd (2) Geen schuine wanden aanwezig Oplevering 29 september 2017

Nieuwbouw woning glasvlies behangen en sauzen

Graag wil ik een offerte opvragen voor onderstaand: muren zijn behang klaar opgeleverd ivm nieuwbouw graag voorstrijken/ glasvlies behang / sauzen. Daar waar er goedkopere en of betere opties zijn zien we dat graag ook. Alvast bedankt.

Behangen van een appartement

Ik wil ons nieuwe appartement snel en vakkundig laten behangen. Het gaat om 1 woonkamer, 2 slaapkamers en de gang. Donderdag 22 juni krijgen we de sleutel en ik zou graag de week erop alles klaar hebben. De totale oppervlakte van de woning is 77 vierkante meter, maar ik weet niet om hoeveel vierkante meter de wanden zijn. Ik heb graag dat glasvezel/glasvlies behang wordt geplaatst.

Laminaat leggen, behang plakken en witten

Ik wil graag: * 40 m2 plafond laten witten; * 16 m2 glasvlies behang aan laten brengen, wanden zijn schoon; * 30 m2 laminaat en ondervloer leggen, aanbrengen plinten en overgangsstrips. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Materiaal heb ik allemaal al in bezit.

Glasvlies behang aanbrengen en schilderen in trapgat

We willen graag ons trapgat laten behangen met glasvliesbehang en dit laten schilderen met eigen aangeschafte verf (Histor).

Huiskamer behangen

Ik wil op korte termijn mijn huiskamer laten behangen. Het gaat om 19 meter rechte muur, enkel hier en daar de hoek om bij bijvoorbeeld ramen. Ik heb vliesbehang (géén glasvlies) van 1 meter breed en lijm inmiddels in huis. Het plafond is ongeveer 2.50 meter hoog. Graag een prijsindicatie. Het behang verwijder ik zelf.

Glasvliesbehang plaatsen

In week 21 wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We willen daar 280 m² wanden laten voorzien van glasvlies of renovlies behang. We zoeken beslist een vakman met ervaring. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius