Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning aan de buitenkant laten schilderen:

Woning aan de buitenkant laten schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het staat al in de grondverf, maar omdat we niet tevreden waren over de huidige schilders willen ze het niet afmaken. Het liefst zo snel mogelijk. Het is een vrijstaand huis met twee daken (zie foto), de boeien, voorkant, achterkant, dakkapel, garage, deuren (5) en kozijnen (circa 15).
Onze klant uit Losser (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning aan de buitenkant laten schilderen uit heel Nederland:

Prefab dakopbouw 25 m2 op plat dak realiseren

Het betreft een realisatie van een prefab houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.

Nieuw te bouwen woning buiten stucwerk

Wil graag een nieuwbouw woning aan de buitenkant laten stucen. Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco) Gewenste afwerking: Spachtelputz

Dakpannen vervangen en isoleren van dak

We hebben een vrijstaande woning met hellend dak. We willen dit aan de buitenkant isoleren en een nieuw dak. Eventueel folie met een RD 2.2. Het is de bedoeling dat wij in overleg met de vakman opzoek gaan naar geschikte pannen. Het gaat om een dakoppervlakte met ongeveer 3800 pannen, met 16 pannen per m2 denk ik aan een oppervlakte van ongeveer 240m2.

Buitenkant huis wit schilderen

Aanvraag offerte voor buitenkant huis wit schilderen. Het is momenteel een ongeschilderd gele bakstenen muur. opp 155 m2. Betreft een vrijstaande bungalow. Hoogte nok voor kopzijde woning max 4.8 mtr. Hoogte zijkant woning 2.6 mtr.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde. Maten: 572 cm breed en 250 cm diep. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw+ dakkapel

Prefab dakopbouw aan de achterkant van de woning van +- 5.80 meter. Prefab dakkapel aan de voorkant van de woning, maat afhankelijk wat mag. dakopbouw en dakkapel casco opleveren. dak bestaat uit gordingen, enkel houten dakbeschot met pannen. betreft een tussenwoning, aan 1 kant hebben de buren al een dakopbouw en een dakkapel aan de voorkant. kozijnen van kunstof met draai-kiepramen, buitenkant afgewerkt met keralit. beide met rolluiken.

Plaatsen dakopbouw

Onze woning heeft een plat dak. We willen er graag een verdieping op zetten (waarvoor ook een vergunning aangevraagd zal moeten worden). Via het bestaande trapgat willen we de trap 'door laten trekken' naar de opbouw. Totale oppervlakte zal ongeveer 30 a 32 m2 zijn. De opbouw moet van buiten en van binnen netjes afgewerkt worden. Buitenkant 'in de stijl' van onze huidige woning. Afwerking/indeling binnenkant n.n.b. en in nader overleg. We willen, indien mogelijk, ook graag goede 'climate control' in de opbouw (voor verwarmen en koelen). Water/sanitair is niet nodig in de opbouw. Stroom uiteraard wel. Wij willen de klus dit jaar graag nog uitvoeren.

Dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren

Graag willen wij de woning uitbreiden met een dakopbouw en ook vernieuwen van de badkamer en toilet plus wat isoleren en klimaatbeheersing.  Het gaat om het volgende: Dakopbouw met schuifpui achterzijde en balkon inclusief elektra, leidingwerk (cv doortrekken en vernieuwen, toilet met wastafel in washok) , stucwerk, enzovoort, het hele plaatje. Formaat woning: 5,50m bij 9,60m (buitenkant muur tot muur). Constructie kunststof met houtlook. Airco installatie en zonnepanelen dakopbouw. Badkamer 1e etage, toilet begane grond. Spouwmuur isoleren brandgang zijde. Zoals u ziet hebben wij flinke plannen, graag willen wij een offerte op maat en ook advies. Liefst op korte termijn, het gaat ook om het hele plaatje incl. architect en bouwkundig ingenieur, vergunningsaanvraag etc.

Nieuwe woning bouwen

Wij willen graag geschakelde woning laten bouwen op een kleinere kavel (275 m2). Volgens de kavel paspoort mag er max. 6,75 m x 13 m gebouwd worden met een max hoogte van 13 m. De woning moet aan 1 zijde tegen de erfgrens aan liggen, dus geschakeld aan de woning van de buren. Onze voorkeur gaat uit naar een plat dak en 3 woonlagen, elektra en stucwerk, een fundering, gemetselde buitenkant, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en een werkkamer. Op de kavel is geen ruimte voor een garage. Het gaat om kavel EKW4004. De kavel is goed bereikbaar. Het liefst een compleet afgebouwde woning tegen een lage prijs, vanwege beperkte budget. We hebben nog geen vergunning en bouwtekeningen. Wat kunt u voor ons betekenen?

Uitbouw zijkant huis

In april aanstaande gaan wij verhuizen naar een twee-onder-één kap woning in Berkel en Rodenrijs. Graag zou ik meer informatie ontvangen over de mogelijkheden (en kostenindicatie) van een uitbouw. Het gaat om een bestaande woning uit 2011 en een uitbouw op de oprit aan de zijkant. Breedte van het pad is 2,75m, de lengte van de uitbouw zou ongeveer 7m betreffen (6m langs het huis en 1m uitstekend in de achtertuin). Om de aanbouw aan te laten sluiten moet een deel van de buitenmuur door worden gebroken (ongeveer 2,5m). Onze wensen voor de buitenkant: voorzijde (oprit) groot raam/kantelraam/evt deur. Aan de achterkant (tuin) een schuifdeur of openslaande deur. Onze wensen voor de binnenkant: vloerverwarming (heeft de rest van het huis ook), spotjes in plafond, elektra en stucwerk. In de bijlage stuur ik een plattegrond van het huis mee.

Partners

Partners van Casius