Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wanden schuren, bijwerken, sausen van ons nieuwe appartement:

Wanden schuren, bijwerken, sausen van ons nieuwe appartement

Binnenwerk, nieuw appartement 74 m2, hal, 2 slaapkamers, berging, woonkamer, keuken. Deze dienen allen geschuurd te worden en gesausd Toilet en badkamer is helemaal af.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden schuren, bijwerken, sausen van ons nieuwe appartement uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stucen + plafond schuren

We kopen een nieuwbouwwoning. Deze wordt behangklaar opgeleverd. We willen graag alle wanden laten stucen, omdat we willen sauzen. Voor de wanden gaat het om ca. 180 m2. Plafond van platen met randen/ lijnen in de woonkamer van circa 50 m2, wil ik als 1 geheel hebben en als de kosten het toelaten wil ik het met schuurwerk hebben met van die rondjes. Het huis moet nog worden gebouwd maar we willen een offerte voor de berekening meerwerk. Huis komt in Didam (gld).

Een kleine wand met waterschade voorzien van nieuw stuc- en kitwerk

Ik zoek een vakman die een wand met waterschade kan opknappen. Het gaat ongeveer om 5 m2. Er zitten bubbels in de verf. Wanden zijn droog. Het gaat waarschijnlijk dus om schuren en heel dun stucen. Schilderen hoeft niet. Daarnaast moet ongeveer 8 meter aan plinten vast gekit worden.

Eiken vloer schuren

Na het stucen van de wanden van de woonkamer willen wij graag de eiken vloer geschuurd hebben. Bijvoorbeeld 2e week april. Plusminus 45 m2 Zie foto.

Vliesbehang nieuwbouw (190m2)

Behangen van de wanden met renovlies Van de hele woning! Graag een offerte inclusief schuren van de wanden, renovlies behang, kitten en sausen.

Schilderwerk woning

Ik wil mijn woning laten schilderen. totaal plafonds 175m2, wanden 220m2. Plafonds en wanden 2016 voor het laatst geschilderd op gestucte muren. 1 trap woonkamer aflakken hout, niet schuren, treden hoeven niet, is een nieuwe trap die geplaatst wordt (grootte 13 treden). 1 trap bovenverdieping, schuren, aflakken, treden wel. 13 treden. 13 binnendeuren, schuren en schilderen. 7 binnen raamkozijnen hout, schuren en schilderen 2,20m breed, 1,5m hoog. 7 binnen raamkozijnen hout, schuren en schilderen 1,5m breed, 1,5m hoog. 10 houten balken schuren en schilderen, 3,25m breed, 25cm diep voor en achterkant.

Stucwerk reparatie oud huis

Plafonds op riet vertoont scheurvorming. 2 slaapkamers en hal 1ste VD. Aanbrengen stucgaas en overstucen/finish. 2 muren slaapkamer en trapopgang afsteken ivm loszittend stucwerk, nieuw vorstrijk en afstucen sausklaar. Pand nalopen op kleine oneffenheden dmv plaatselijk schuren en bijvullen/bijwerken. Het gaat om ongeveer 25m2 aan plafonds en 25m2 aan wanden.

Renovlies aanbrengen

Begaande grond en eerste verdieping sausklaar opleveren: - Wanden schuren- en plamuren - Leveren van renovlies - Aanbrengen van renovlies - Afkitten van inwendige hoeken Keuken is op de begaande grond al aanwezig. Oppervlak ongeveer 200 m2 Opleverdatum van het huis nog niet exact bekend: vermoedelijk begin februari.

Gehele woning met glasweefsel behang

Ik wil in de hele woning van 293 m2 de wanden repareren en schuren. Vervolgens moet er Glasweefsel dubbelgrof voorgeschilderd op komen. Het type glasweefsel 405 compleet lichte Kleur en vervolgens extra zijdeglans verf erop.

Huis van 600 m2 laten spuiten

Het betreft het schilderen van de binnenmuren en plafond van mijn huis. Graag laat ik de wanden en plafond spuiten. Daarbij moet er ook opnieuw gestuct worden (dus ook schuren en voorstrijken). Verwacht v. 600 m2.

Behangen van hele nieuwbouwwoning

Onderstaand de werkzaamheden die ik uitgevoerd wil hebben. Gehele nieuwbouw woning van ongeveer 425 m2: • Glasvezelbehang all-in • Voorschouw (inspectie) wanden • Schuren wanden, verwijderen pikkels spacwerk, enzovoort • Aanbrengen 200 grams duurzaam glasvezelbehang, keuze structuur (blokjes) • Nalopen naden, eventueel dichten van naden • Schilderen met enkele laag latex • Afkitten langs deuren en kozijnen, indien nodig plafond

Partners

Partners van Casius