Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hengelo of directe omgeving.

589 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, woonkamer/deel trapgat schilderen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk, schilderen muren en kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hengelo:

Plafond wit schilderen

Ik wil het plafond laten schilderen van ongeveer 40 vierkante meter. Oude schilder wit, nieuwe ook wit. Zit een paar gele vlekken vanwege lekkage. Lekkage al verholpen.

Plafond en muur witten

Zou graag mijn plafon en een muur met behang gewit willen hebben. Plafon is ongeveer 23 vierkant meter,muur ongeveer 16 vierkant meter.

Behang aanbrengen in huis

Ik wil mijn huis graag laten behangen. Dit is 180 vierkante meter.

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen voorkant van het woning.

Fotobehang aanbrengen

De klus bestaat uit het aanbrengen van fotobehang van 1 muur in de slaapkamer. De muur is 351 cm breed en 246 cm hoog. Het fotobehang en lijm heb ik al.

Salontafel andere kleur geven

Salontafel een nieuwe kleur geven. Het is nu een licht eiken tafel, willen het een wat donkerder hebben.

Airless latex laten spuiten

Wit latex spuiten van alleen de woonkamer.Plafond 100 m2, Muren 50 m2,

Binnenmuren schilderen

Ik krijg op 1 juni of daaromtrent de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar 2 binnenmuren van 17 meter lang en 260 cm hoog laten schilderen van antraciet naar RAL 9010. Ik hoor graag wie hier op korte termijn voor heeft en ontvang daarna graag uw offerte.

Plafonds en muren witten in de nieuwe woning

Betreft bestaande bouw, bouwjaar 2005, enkel en alleen witten van plafonds en muren wanden Vierkante meter: 265 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk in een garage

Mijn garage is onlangs geïsoleerd met Fermacell wandbeplating en gipsplafonds. Ik wil alles nu netjes laten afspuiten met latex. Het gaat om 50 m² wanden en 35 m² plafonds. Ik wil deze klus graag op korte termijn maar uiterlijk vóór 23 april laten verzorgen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kamers met glasvezelbehang behangen

Ik ben onlangs gaan wonen in de door mij gekochte tussenwoning uit bouwjaar 1977 en deze nu wat aan het opknappen. Ik ga in 4 slaapkamers het behang verwijderen. Daarna wil ik er graag ongeveer 90 m² glasvezelbehang laten aanbrengen. Ik laat mij graag adviseren over de verschillende soorten glasvezelbehang en de kosten daarvan. Ik ontvang graag uw offerte met de materiaalkosten en arbeidskosten per uur of per m².

Muren en plafond schilderen

Het betreft het schilderen van de muren en plafonds van de overloop en de gang. De muren hebben een oppervlak van 28,75 m2 en het plafond 7,64 m2.

Seniorenappartement behangen

Ik wil tussen nu en 28 december graag een seniorenappartement laten behangen. Het betreft ongeveer 60 banen behang van 53 cm x 270 cm en enkele kortere banen (boven raam en deuren). Het oude behang is al verwijderd.

Overschilderbaar vliesbehang plakken

Er dienen 4 ruimtes behangen te worden. De muren zijn net opnieuw gestukadoord en behangklaar gemaakt. Er moet overschilderbaar vliesbehang op. Mijn inschatting is dat het ongeveer gaat om 100 m2.

Binnenzijde opnieuw schilderen en behangen

Ik wil alles opnieuw laten schilderen en behangen in de woning. Alle wanden moeten gedaan worden: De douche (2x1 meter) en keuken (2x2.60 meter) witten. De slaapkamers (circa 260x440 cm en 200 x 210 cm), woonkamer (4x4 meter) en hal (2x2 meter) behangen. Het huidige behang moet verwijderd worden.

Glasvezelbehang plakken

Door mijn rugklachten kan ik zelf mijn karwei niet afmaken en daarom vraag ik hulp om glasvezelbehang te plakken het gaat om ongeveer 15 banen van 2 m 40 bij voorbaat

Wanden in een eengezinswoning behangen

Ik wil 2 slaapkamers laten behangen met glasvezelbehang, het gaat om 15-20 banen. Er hoeft geen oud behang verwijderd te worden.

Plafonds witten

Ik wil in mijn woning in totaal 85 m² plafonds laten voorzien van latex spuitwerk. Ik wil dit begin volgende week laten verzorgen.

Behangen van het appartement

Ik wil mijn appartement laten behangen, betreft ongeveer 50 strekkende meters. Het gaat om de woonkamer, hal en 2 slaapkamers. De muren zijn al schoon en behangklaar. Behang moet ik nog uitzoeken, het wordt waarschijnlijk vinyl of vezel behang. In ieder geval geen patroon behang. Het appartement staat helemaal leeg. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schilderwerk aan binnenzijde uitvoeren

Ik wil mijn hele huis verfen. Het is een nieuwe gebouw, Eerst voorstrijk gebruiken en daarna verfen. Woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Totaal , ongeveer , 65 vierkante meter.

Behangen in een nieuwbouwhuis

Wij krijgen op 22 april de sleutel van ons nieuwbouw huis en wij willen het huis graag met glasvlies behang laten behangen. Het zou zo gaan om 250 tot 300 m2 op de benedenverdieping en bij de trap naar boven. Ik ben benieuwd naar de kosten voor het behangen en optioneel de kosten voor wanneer het behang ook door u geschilderd zou worden.

Slaapkamers behangen in appartement

Ik wil graag mijn nieuwe appartement laten behangen. Het gaat om twee slaapkamers, een woonkamer en de hal. Ik heb de wanden grof opgemeten en de relatief smalle muurdelen boven en bij de vensters niet meegenomen en kom dan opgeteld uit op. De woonkamer is 34 m2 en de hoogte is 2,60 meter voor de hoogte. De woning wordt eind april opgeleverd. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het behang koop ik zelf.

Houtrot repareren en raam vervangen

Houtrot verhelpen: het is een flat op de eerste etage. Men wil het schilderwerk in de vereniging van eigenaren doen. Hiervoor moeten alle eigenaren eerst het houtrot laten verhelpen. Ik weet in ieder geval dat ik een nieuwe raamlat moet hebben en één kozijn is verrot. De rest moet geïnspecteerd worden. Daarnaast heb ik één kapot raam van 0,5 m2. Ik ben benieuwd of u dit ook kan vervangen.

Schilderwerk aan buitenzijde

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning: Bovenverdieping: - 2 kozijnen van 2.10 x 1.35 meter met 2 uitzetramen van 120 bij 60 cm. - 2 kozijnen van 1. 00 x 1. 35 meter met 1 uitzetraam van 90 bij 120 cm. Zolder: - 1 kozijnen van 70 bij 130 cm met een uitzetraam 55 bij 120 cm. - Windveren. Wij zorgen zelf voor de verf.

Keukenkasten schilderen of spuiten

Ik wil een oude keuken renoveren. Hij bestaat uit 7 kastdeuren van 56 bij 59 cm, 4 lades van 14 bij 59 cm, 1 deur van 20 bij 59 cm, koelkastdeur van 125 bij 59 cm en zijpanelen van 182 bij 55 cm en 31 x 59 cm en 120 x 55 cm. De deurtjes zijn van MDF, de folie verwijder ik zelf.