Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hengelo of directe omgeving.

590 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2, buitenkant woning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hengelo:

Deuren, ramen en kozijnen schilderen

deuren, ramen en kozijnen schilderen. Het betreft allemaal buitenwerk. Gaat om 6 deuren, 6 open gaande ramen en veel kozijnwerk.

Kan mijn gevel gekeimd worden?

Ik heb gelezen over het keimen van de gevel ik wil graag horen of dat kan bij mijn huis en wat het kost. Nu heb ik een paar jaar terug mijn gevel laten impregneren maar wat er toen op gezet is weet ik niet. Ik kan geen contact met het bedrijf krijgen en weet niet wat erop is gedaan.

Glasvezel behang plakken en schilderen

Nieuwbouw woning, hal, trapgat naar boven, overloop en trapgat naar de tweede etage voorzien van glasvezelbehang en sausen in door ons gewenste kleur. Oppervlakte zou ik niet kunnen zeggen, muren zijn wel behang klaar.

Muur behangen met een patroon

In de slaapkamer moet er een muur behangen worden met een patroon. Ik beschik over het behang en zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan. De oppervlakte bedraagt 4.4 x 2.38 meter.

Plafond overkapping schilderen en plafond badkamer sausen

Het plafond van de badkamer moet gesaust worden, ongeveer 20 m2. En het plafond van de overkapping moet geschilderd worden ongeveer 30 m2 en daar ook 3 kleine kozijntjes ook. En het is zakelijk, het is voor een klant van mij, dus wil graag een scherpe prijs want dan heb ik denk wel meer werk voor jullie..

Wanden schuren, bijwerken, sausen van ons nieuwe appartement

Binnenwerk, nieuw appartement 74 m2, hal, 2 slaapkamers, berging, woonkamer, keuken. Deze dienen allen geschuurd te worden en gesausd Toilet en badkamer is helemaal af.

Buiten schilderen kozijnen en ander houtwerk en 4 deuren

2 onder 1 kap woning alle houtwerk wat niet bekleed is met kunststofplaten schilderen. Zou dus gaan om 6 kozijnen en 4 deuren.

huis wit sausen

Wij willen de buiten zijde de stenen gedeelten van ons huis deze zijn nu geïmpregneerde bakstenen wit sauzen. Oppervlakte is niet bekend.

Krassen deurkozijn herstellen en schilderen

Het gaat om 1 houten voordeur kozijn. Er zit een paar krassen in. Dit wil ik graag laten herstellen, schilderen en netjes afwerken.

Gevel keimen van 150 m2

Ik overweeg mijn huis te laten keimen en hiervoor wil ik graag info hebben, het is een semi bungalow. ik heb geen idee over hoeveel m2, onderste rand wil ik graag donker, rest wit. 150 m2.

Buitenschilderwerk

Ik zoek een vakman die bij alle ramen de kozijnen van buiten kan schilderen. Het gaat om 17 ramen, ik neem aan dat de vakman hiervoor materiaal heeft.

Muren plafonds sausen/schilderen

Het gaat alleen om de muren plafonds in de woonkamer en keuken. Het zal rond de 60 vierkante meter muur zijn. 40 m2 plafond. 1 muur word een andere kleur dan de rest. Dat is een muur van zo'n 12 m2.

Voor en achterdeur en kozijnen verven

Ik zoek een schilder voor het schilderen van de voor en achter deur. Daarnaast moet nog 1 deur geschilderd worden. Ook moeten er kozijnen worden geschilderd. De rest bespreek ik met de vakman.

Plafond wit schilderen

Ik wil het plafond laten schilderen van ongeveer 40 vierkante meter. Oude schilder wit, nieuwe ook wit. Zit een paar gele vlekken vanwege lekkage. Lekkage al verholpen.

Plafond en muur witten

Zou graag mijn plafon en een muur met behang gewit willen hebben. Plafon is ongeveer 23 vierkant meter,muur ongeveer 16 vierkant meter.

Behang aanbrengen in huis

Ik wil mijn huis graag laten behangen. Dit is 180 vierkante meter.

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen voorkant van het woning.

Fotobehang aanbrengen

De klus bestaat uit het aanbrengen van fotobehang van 1 muur in de slaapkamer. De muur is 351 cm breed en 246 cm hoog. Het fotobehang en lijm heb ik al.

Salontafel andere kleur geven

Salontafel een nieuwe kleur geven. Het is nu een licht eiken tafel, willen het een wat donkerder hebben.

Airless latex laten spuiten

Wit latex spuiten van alleen de woonkamer.Plafond 100 m2, Muren 50 m2,

Binnenmuren schilderen

Ik krijg op 1 juni of daaromtrent de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar 2 binnenmuren van 17 meter lang en 260 cm hoog laten schilderen van antraciet naar RAL 9010. Ik hoor graag wie hier op korte termijn voor heeft en ontvang daarna graag uw offerte.

Plafonds en muren witten in de nieuwe woning

Betreft bestaande bouw, bouwjaar 2005, enkel en alleen witten van plafonds en muren wanden Vierkante meter: 265 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk in een garage

Mijn garage is onlangs geïsoleerd met Fermacell wandbeplating en gipsplafonds. Ik wil alles nu netjes laten afspuiten met latex. Het gaat om 50 m² wanden en 35 m² plafonds. Ik wil deze klus graag op korte termijn maar uiterlijk vóór 23 april laten verzorgen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kamers met glasvezelbehang behangen

Ik ben onlangs gaan wonen in de door mij gekochte tussenwoning uit bouwjaar 1977 en deze nu wat aan het opknappen. Ik ga in 4 slaapkamers het behang verwijderen. Daarna wil ik er graag ongeveer 90 m² glasvezelbehang laten aanbrengen. Ik laat mij graag adviseren over de verschillende soorten glasvezelbehang en de kosten daarvan. Ik ontvang graag uw offerte met de materiaalkosten en arbeidskosten per uur of per m².

Muren en plafond schilderen

Het betreft het schilderen van de muren en plafonds van de overloop en de gang. De muren hebben een oppervlak van 28,75 m2 en het plafond 7,64 m2.