Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor verf op plafond spuiten:

Verf op plafond spuiten

Plafond woonkamer laten verfspuiten. Het plafond is van hout, ongeschilderd. Ongeveer 40 m2.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf op plafond spuiten uit heel Nederland:

Badkamerruimte renoveren

Ik wil graag een toilet laten vervangen, ik wil graag tegels tot aan het plafond voor de gehele badkamer maar eerst moeten alle schimmels verwijderd worden en het plafond daarna opnieuw geschilderd en ook voor de toekomst een verf gebruiken die niet beschimmeld kan worden graag mailen en niet bellen. Alleen het stuk wat niet betegeld is moet opnieuw betegeld worden en dat is ongeveer 6 m2.

Plafond laten witten

Ik wil mijn plafond in de keuken en woonkamer laten witten. Ongeveer 55 vierkante meter. Moet ook gereinigd worden. Ik heb al verf van de Gamma.

Stucen in de badkamer

In de badkamer is op de nieuwe stuklaag een verkeerde verf geschilderd. Dit hebben wij geprobeerd er af te krabben maar nu is de muur door het plamuurmes op plaatsen beschadigd en er zit op sommige plekken nog verf wat er niet afgaat . Vandaar dat wij denken dat opnieuw een laagje stuk gaat helpen. De muren zijn recht als in een nieuwbouw omdat het een aantal jaren geleden nieuw gestuukt is. Deze klus moet voor 10 november afgerond zijn in verband met een kinderfeestje. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond afwerken met stuc

In de keuken bevindt zich een loze koof. Deze wil ik verwijderen. Dit geeft beschadiging op de vloer en een spackloze plek op het plafond. - Wat kost het om het spackloze stuk bij te werken? - Wat kost het om het hele plafond glad te pleisters (pluisterspuiten? ) En daarna latex te spuiten? - Is het ook mogelijk om alleen de keuken te doen? - Tot slot wat herstel stuc-stucwerk in e e keuken na de koor en de wand a 10 m2 of waterdicht en v lekvrij stuiven of verven met afneembare verf voor in de keuken. Ik ben erg nieuwsgierig naar tips en kosten. Btw de vloer gaat er uit en de keuken ook, dat scheelt plakken. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond witten en deel van de muur

Even geleden hebben onze bovenburen een lekkage gehad, waardoor er bruine kringen op ons plafond, en een klein stukje op de muur, is ontstaan. Graag zou ik deze plekken willen laten overschilderen/overspuiten. Het gaat om een stuk van ongeveer 1 m2, totale plafond is ongeveer 15 m2. Wij hebben de (witte) verf zelf niet. Ik weet ook niet welke verf hiervoor gebruikt is. Bent u hiervoor beschikbaar en wat zouden ongeveer de kosten hiervoor zijn?

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Plafond in badkamer behandelen

Badkamer: 2. 30 meter bij 1. 80 meter. Veel schimmel. Moet dus eerst verwijderd worden. Schilderen met schimmelwerende verf. Naast het plafond moet ook het bovenste muurgedeelte (0,60 meter) geschilderd worden. Misschien moet eerst een fixerende laag worden aangebracht.

Slaapkamer schilderen en/of stuken

1 Slaapkamer schilderen: -1 gevelkozijn en 2 kleine ramen -1 radiatorombouw 4,50 m2 -1 koof 1,50 meter -1 deur en kozijn 1 zijdig - wanden en plafond 35 m2 Verf voor muren/plafond hebben wij zelf merk Satin Veloute. Voor kozijnen en deur in principe ook maar dan van een ander goed merk. Graag tevens offerte voor muren en plafond totaal 35 m2 stucwerk.

Nieuwbouwwoning stucen en latexen

Graag gladde wanden voor een nieuwbouwwoning, inclusief afneembare verf/latex op de wanden. Plafonds graag fijn geschuurd. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Spuiten met latex verf wit, en gang met krasbestendige verf. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Buitenwerk Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius