Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Enschede of directe omgeving.

1170 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, buitenzijde van hoekhuis schilderen, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Enschede:

Nieuwbouwwoning stucen en afspuiten

Het gaat om het afwerken van de naden in wanden en plafonds, vervolgens vliesbehang en afspuiten met latex. Zou 250 m2 aan wanden zijn en 150 m2 aan plafonds.

Behangmuren schilderen

Ik wil graag de slaapkamer muren (8m2) schilderen en op zolder 2 muren schilderen (4m2) Het is verzekeringskwestie.

Deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen

Oud monumentaal pand, groot, moet volledig geverfd worden. Graag een offerte, kunt u langskomen?

Kozijnen schilderen (binnen en buiten)

Schilderen van kozijnen en deurposten van deze woning. Opdracht: Begane grond Deurpost bij voor en achterdeur inclusief beide deuren. Kozijnen erker, zij- en keukenraam. Eerste verdieping Kozijnen slaapkamers (4 stuks) en badkamer (1 stuk) Eventueel beide trappen.

Bovenverdieping binnenkant schilderwerk

Genoemde klus gaat om schilderwerk van de gehele bovenverdieping: 1 Alle kamers met uitzondering van de badkamer zijn reeds voorzien van glasvezelbehang. Er zitten wat kleine beschadigingen in van oa boorgaten dit dient te worden bijgewerkt. Maar het grootste deel van het glasvezel is in goede staat. Na het bijwerken kan het overgeschilderd worden in Creme wit. (Ral 9001) Deze kleur zit al op bijna alle muren en de overige muren zijn standaard wit. 2 De Badkamer is alleen een klein randje wat geschilderd dient te worden. 3 De Plafonds in alle kamers dienen wit geschilder te worden. 4 Werk kan worden uitgevoerd in de bouwvak dus een extra klus tijdens de normaal rustige periode. 5 Aanbieden als totaalprijs dus inclusief materiaal etc. 6 Zie foto in de bijlage voor alle maten! Offertes alleen per mail sturen!

Deuren schilderen

Er dienen 3 nieuwe deuren wit gegrond te worden.

Badkamer stucmuren waterdicht schilderen

Ik heb mijn badkamer helemaal laten stucen behalve het douche gedeelte. Dit zou ik allemaal waterdicht geschilderd willen hebben. Het gaat om 13 m2 ongeveer. Klant wil een indicatie.

Behanger gezocht

Het gaat om het behangen van een keukenmuur. Het oppervlak is ongeveer 10-15 m2. Het zal om ongeveer 3-4 rollen gaan.

Plafond laten sauzen

Ik wil mijn plafond laten sauzen. Het betreft een plafond van ongeveer 50 m2.

Muren spuiten met latex

Ik wil de muren laten spuiten. De muren zijn voorzien van spackspuitwerk en zijn nog niet eerder geschilderd. De woning is 6 jaar oud en bevat een aantal barsten die gekit dienen te worden en de gaten van schilderijen en planken moeten worden gedicht. De woning zal leeg zijn wanneer de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. We krijgen de sleutel op 28 september. Graag hoor ik of uw tijd heeft en wat het gaat kosten. Het gaat om een woning van 250 m2 met een inhoud van 900 m3.

Huis van buiten schilderen

Ik zoek een schilder die al het schilderwerk aan de buitenkant van mijn woning op zich kan nemen. Het gaat om het schilderen van alle kozijnen, (misschien) boeiborden en dakkapel. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning. Het werk moet uitgevoerd worden aan de voor-, zij- en achterzijde van de woning.

Gehele huis van binnen schilderen

Eengezinswoning waar binnenschilderwerk gedaan dient te worden. Het gaat om de wanden (bestaand en nieuw gestuct) schilderen op de begane grond en 1e etage (begane grond woonkamer wellicht voorzien van vliesbehang) en eventueel ook de deuren en kozijnen. Vanaf 17 september zou ik graag willen starten met het schilderwerk.

Behangen met glasweefsel

Het betreft het behangen van de begane grond (6 x 4.60 meter): de gang en het trappenhuis. Graag met glasweefsel. Graag een offerte met en zonder materiaal.

Schilderwerk op kunststof kozijnen opknappen

Het gaat om de kozijnen van de buitendeur en die van de erker aan de buitenzijde van de woning. Bij elkaar 6 kozijnen in verschillende maten (kunststof). De coatlaag bladert nu af en wij willen dit weer mooi zien te krijgen.

Tegels keuken schilderen

Graag ontvang ik een indicatie en advies voor het schilderen van de tegels op de achterwand keuken en rondom het kozijn en de vensterbank. De oppervlakte is 3,5 m2 en het dient in een hoogglans ral 9010 geschilderd te worden.

Kozijnen schilderen

Ik zoek iemand die de kozijnen van mijn woning kan schilderen. Betreft voor-, achter- en zijkant van het huis huis. 1 groot raam, 1 kleiner raam wat open kan beneden voor, 1 groot raam en 1 kleiner raam beneden achter. Boven: 5 ramen die open kunnen, 5 ramen die niet open kunnen. Sorry, de afmetingen weet ik niet precies.

Aantal muren sauzen

Ik wil graag een aantal muren gesaust hebben. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Latex spuiten in de woonkamer

We laten onze woonkamer en hal (inclusief plafonds) glad stucen. Voor de afwerking zoeken we een latex spuiter. Het plafond is circa. 41 m2. De muren circa. 53 m2. We willen in de woonkamer een muur in een kleur (creme?) laten spuiten. Deze muur is 22 m2. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Slaapkamer opnieuw behangen na waterschade

In de huurwoning van mijn moeder is een forse lekkage geweest, waardoor het behang in haar slaapkamer is beschadigd. De slaapkamer is 25 m² groot en moet opnieuw worden behangen. Ik zoek een vakman die voor mij de omvang van de schade kan opmeten en een offerte voor het behangen kan verzorgen. Deze is nodig voor de verzekeringsclaim. Ik begrijp dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het opmaken van de offerte.

Trap schilderen

Wij hebben een open trap naar boven en naar de kelder. Het zijn 28 treden waarvan er al 13 geschuurd zijn en in de grondverf zitten. Alle treden dienen te worden geschuurd, daar waar nodig gerepareerd en afgelakt. Het adres is in Gronau Duitsland.

Behangen met glasvezelbehang

Ik wil graag op 1 muur glasvezel behang hebben. De muur is 10 meter breed en de hoogte van de muur is 5 meter.

Verf op plafond spuiten

Plafond woonkamer laten verfspuiten. Het plafond is van hout, ongeschilderd. Ongeveer 40 m2.

Plafond van WC behandelen en witten

N.a.v. lekkage in de badkamer werd het spuitwerk (plafond) van de wc begane grond, beschadigd. Moet worden hersteld. Het betreft een rechthoekige plafond van circa 1 vierkantenmeter.

Nieuwbouwhuis schilderen binnen en buiten

Ik wil een offerte ontvangen voor binnen- en buitenschilderwerk. Binnen moeten plafonds en wanden worden gesausd en plinten en deurkozijnen worden geschilderd. Buiten moeten 4 dakkapellen, 2 buitendeuren, een veranda, boeidelen en de gevel worden geschilderd.

Plafonds behangen

Ik wil een aantal plafonds behangen met glasweefselbehang. Materialen heb ik reeds in mijn bezit. Gaat om ongeveer 17 vierkante meter. Het liefst zo spoedig mogelijk uitvoeren.