Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor slaapkamers behangen met glasvliesbehang:

Slaapkamers behangen met glasvliesbehang

Wij willen binnenkort 2 slaapkamers laten behangen met glasvliesbehang. De hoogte van de kamers is 245 cm. Het gaat om 4 wanden van 230 cm breed, 4 wanden van 210 cm breed, 1 wand van 260 cm en 1 wand van 120 cm breed. De wanden van 210 cm lopen schuin af tot een hoogte van 25 cm. Op beide slaapkamers zit aan een van de aflopende wanden een radiator. Aan de wand van 260 cm breed is een wastafel bevestigd. Wij zullen zelf voor alle materialen zorgen. We ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamers behangen met glasvliesbehang uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning behangen met renovlies

Ik wil graag in onze nog op te leveren nieuwbouw woning de wanden glad laten stuken. Betreft: Woonkamer/ keuken circa 95 m2 Trappenhuis: circa 24 m2 Overloop 1e etage: circa 11 m2 Optioneel: 3 slaapkamers respectievelijk circa 32, 31 en 25 m2 Start gewenst direct na oplevering woning, verwachting eind februari/ begin maart 2018 vóór installatie keuken en vloer.

Behangen in appartement verzorgingswoning

Betreft ongeveer 25 rollen behangen. Een woonkamer, twee slaapkamers en een hal. We gaan vliesbehang kopen. Een nieuwbouw verzorgingswoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Deze week krijgen we de sleutel van de woning. Graag zo spoedig mogelijk.

Kamers in appartement behangen

Mijn ouders willen, ivm verhuizing, spoedig, 2 slaapkamers en 1 woonkamer laten behangen, circa 120 m2.

Slaapkamers en trapopgang schilderen en behangen

Het schilderen en behangen van drie slaapkamers en een trapopgang. Ik heb een slaapkamer van 10 m2, 7.50 m2 en één van 5 m2. De trapopgang is zo'n 3.50 - 4 meter. De wanden zijn nu ook behangen, dit graag verwijderen. Ik denk ook dat er één wand is die voorbewerkt moet worden.

Behangen van een kale muur

Een van onze slaapkamers bevat nog kale muren waarbij je direct op het beton kijkt. Het huis is +- 20 jaar oud maar oude behang wat er op zat was helemaal op. Kamer is 4. 55x3. 3 (met twee ramen en een deur) en plafondhoogte is 2. 5m. Er hoeft geen fancy behang op, het liefst gewoon strak & wit en dat het op een later moment nog overschilderbaar is.

Renovliesbehang aanbrengen in de gehele woning

Medio maart-april 2018 wordt de nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn dan behangklaar. We willen in ieder geval de wanden van de woonkamer, gang en trappengang laten behangen met renovlies. Eventueel kunnen we zelf texen indien we zeker weten dat we geen naden zien na afloop. Het betreft in dit geval een oppervlakte van ongeveer 150 m2. - Is het mogelijk om de wanden texklaar op te leveren? - Wat zijn de kosten met en wat zijn de kosten zonder verven? - Is het nodig om de oppervlakte "leeg" te laten behangen, of pas nadat de vloeren en keuken erin ziten? - Indien mogelijk is het fijn te weten wat de kosten zijn indien we ook de slaapkamers erbij nemen, dan zal het totale oppervlak ongeveer 260 m2 zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten. (Opdrachtgever wil graag in contact met vakman komen om over de soort behang te overleggen).

Glasvezelbehang aanbrengen in nieuwbouwwoning

Graag een offerte met totaalprijs of prijs per m2 voor het volgende. Voor een nieuwbouwwoning in Vlaardingen ben ik op zoek naar een vakman die de muren van mijn woning kan behangen met glasvezelbehang en schilderen. Dit dient te gebeuren voor de woonkamer+keuken, hal+overloop en drie slaapkamers. Bij elkaar ongeveer 200 m2. De hoogte van de woning is 2,60 meter. Gehele woning glad behangen zonder structuur en moet er uit zien alsof het gestukt is. Muren worden door de bouwer behangklaar opgeleverd. De klus kan in november 2017 uitgevoerd worden (exacte datum in overleg).

Renovlies aanbrengen en afkitten

Graag zouden wij onze nieuwbouwwoning met renovlies willen laten behangen en afkitten, zodat wij zelf de gewenste kleuren kunnen aanbrengen. Het zou gaan ongeveer 210 m2, onderverdeeld in woonkamer, keuken, trapgat, overloop, 3 slaapkamers, trapgat en zolder. Zie bijlage. Wij ontvangen de sleutel op 5 september. Wij zouden het graag in oktober laten uitvoeren. Graag zou ik een offerte willen ontvangen. Alvast bedankt.

Schuine wanden behangen met glasvliesbehang

In onze bungalow wil ik graag de wanden op de bovenverdieping netjes laten maken. Het gaat om de trapopgang, de overloop en ook de wanden in de slaapkamers. Er zitten diverse schuine wanden bij. Er zit nu een soort board op, waarvan de naden door de schilders al eens zijn gedicht. Het scheurt hier en daar en ik wil er nu graag glasvezelbehang overheen laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 100 m² in totaal. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang daarna graag u offerte.

Slaapkamers behangen

Ik wil twee slaapkamers behangen een van 16. 67m en een van 13. 47m.

Partners

Partners van Casius