Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Deventer of directe omgeving.

1049 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, buitenzijde van hoekhuis schilderen, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Deventer:

Slaapkamer behangen

We willen graag onze slaapkamer van 12 m2 laten behangen. We weten nog niet welk type behang. De muren zijn behangklaar.

Plafond schilderen

Het gaat om een plafond met balken en tussendelen. Alleen de tussendelen moeten worden geschilderd. De oppervlakte is circa 40 vierkante meter.

Woonkamer spuiten

Het betreft het spuiten van muren en plafond in de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en het zal op 2 /3 mei uitgevoerd moeten worden.

Kozijnen en trapleuningen

Het gaat om het schilderen van 9 hoge kozijnen en 2 trapleuningen. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn hiervoor. De kozijnen zijn ongeveer 2 verdiepingen hoog.

Plafond wit en een muur in kleur spuiten

Wij willen het plafond van de kamer en keuken wit gespoten hebben in het appartement en 1 lange muur in de keuken in een kleur. De andere muren doen we zelf. De afmetingen zal ik later opsturen, ik moet dat namelijk nog gaan opmeten.

Gevel kaleien en hier en daar opnieuw voegen

Graag zouden wij de gevel willen laten kaleien. Ongeveer 20 vierkante meter. En sommige voegen opnieuw voegen. Er moet ook nog een achterdeur in de gevel gezet worden. Vraag is welke volgorde handig is?

Schilderwerk op het dakterras

Op ons dakterras hebben we voor de verkoop van het huis 2 muurtjes die geschilderd moeten worden. Het zijn 2 scheidingsmuren die beginnen af te bladeren. Ook in huis een paar kleine klusjes te doen. Hebt u tijd om dit werk bij ons uit te voeren op korte termijn?

Behangen van de woonkamer, keuken en gang

Ik wil het behang van de woonkamer, keuken en gang (30 m2) eraf hebben en glasvezelbehang erop en ik wil graag het tapijt uit de woonkamer en laminaat plus ondervloer en plinten laten leggen.

Slaapkamers behangen met glasvliesbehang

Wij willen binnenkort 2 slaapkamers laten behangen met glasvliesbehang. De hoogte van de kamers is 245 cm. Het gaat om 4 wanden van 230 cm breed, 4 wanden van 210 cm breed, 1 wand van 260 cm en 1 wand van 120 cm breed. De wanden van 210 cm lopen schuin af tot een hoogte van 25 cm. Op beide slaapkamers zit aan een van de aflopende wanden een radiator. Aan de wand van 260 cm breed is een wastafel bevestigd. Wij zullen zelf voor alle materialen zorgen. We ontvangen graag uw offerte.

Spuitwerk op wanden

375 meter spuitwerk nieuwbouwhuis. Wanden worden behangklaar opgeleverd.

Spuiten van plafond en wanden

Gehele plafond (42m2)wordt door stukadoor glad gestuct volgende week. Wanden ook (34 m2). Alles moet in Ral 9010 gespoten worden. Een wand (11 m2) wil ik in kleur. Kan ik zelf doen want heb de verf al. Graag zsm. Stucadoor komt volgende week maandag, dinsdag en woensdag. Donderdag 28 sept wordt vloer gelegd. Ik weet dat het zeer kort dag is. Bij gebrek aan hulp moet ik het uitbesteden op het laatste moment. Hoor graag zsm van u!!

Wanden, deuren en kozijnen spuiten of schilderen

4000 meter aluminium rasterwerk van systeemplafond (platen zijn reeds verwijderd). Het spuiten van alle wanden in het kantoorgebouw van circa 2800 m2 vloeroppervlakte. Het spuiten/verven van alle kozijnen en deuren van het gebouw binnen, ook allemaal aluminium.

Wanden en plafond met latex spuiten

Bestaande bouw wanden en plafond hal en woonkamer ed spuiten latex wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Trap schilderen

Het gaat om het schilderen van de spijlen van de trap, in de gang boven, de handgrepen, zowel van beneden als boventrap, en de bovenste trap. De benedentrap is gestoffeerd.

Hoekwoning buiten schilderen

Ik wil graag een hoekwoning buiten laten schilderen met Sikkens verf. 3 buiten verdiepingen, geen stellage nodig. Startdatum flexibel. Gaat om 2 woningen naast elkaar.

Muur woonkamer behangen

Muur woonkamer (gestuct en gesaust) vertoont scheurtjes. Die komen na het sausen steeds weer terug. Ik wil dit oplossen door het met glasvezelbehang te bekleden. Wel graag behang dat reeds is voor behandeld. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Behangen in woonkamer

Ik wil het oude behang van de muren in de woonkamer laten verwijderen. Vervolgens wil ik circa 18 rollen (10m x 53cm) behang laten aanbrengen op de muren. Het nieuwe effen vliesbehang en de lijm heb ik al in bezit. Betreft een grote muur met onder houten lambrisering en een grote muur met een deur. Graag ontvang ik een offerte.

Eetkamer tafel laten schuren en opnieuw lakken

We willen onze eetkamer tafel laten schuren en lakken de tafel is 90 centimeter bij 180 cm en 75 cm hoog. Wat zal dit gaan kosten? Wat is er mogelijk met het opnieuw aanbrengen van een beits, lak en of nieuwe kleur? De tafel is 7 jaar oud.

Wanden behangen met glasvliesbehang en sauzen

We willen 3 wanden laten behangen met glasweefselbehang. Het gaat om 2 vlakke wanden en 1 wand met een raam en radiator. Daarna moeten de wanden gesausd worden. De totale oppervlakte is globaal gemeten 16 m². Wij kunnen de materialen eventueel zelf inkopen. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Behang vervangen na waterschade

Ik wil namens mijn zus graag een offerte aanvragen. Deze zus heeft een verstandelijke beperking en woont in een appartement in een woonvoorziening. Er is daar lekkage geweest via het dak, waardoor het behang in haar woonkamer waterschade heeft. Wij willen het behang in haar woonkamer en slaapkamer nu beide laten vernieuwen. In de woonkamer gaat om 50 tot 60 m², het totaal schat ik op 70 m². Er is voor het werk in de woonkamer een offerte nodig voor de verzekering. Het zou fijn zijn als een bedrijf met wat behangboeken langs kan komen, zodat mijn zus zelf met onze hulp een keuze kan maken. Het werk kan dan ook even worden beoordeeld.

Eettafel laten schuren en aflakken

We zijn ooit begonnen met onze eettafel van 2.20 x 1 meter schuren. Dit is grotendeels gebeurd. Nu willen we hem graag af laten maken en aflakken in grey wash. Tafel is massief hout van Bert Plantagie. Hoeveel kost het ongeveer om de tafel mooi te krijgen? Graag mailen i.v.m. werk.

Muren en plafonds laten sauzen

Ik zou graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor het wit laten sauzen van alle muren en plafonds. Het betreft een woning uit de jaren '30. Alle wanden en plafonds zien er nu goed uit, maar we willen graag alles fris bij het betrekken van deze woning eind februari 2017. Het gaat om 240 m2 wanden, inclusief 30 m2 knalroze/paarse wanden, en 110 m2 plafonds. Op vloer ligt laminaat of hout, dit dient afgeschermd te worden.

Binnenzijde van de woning schilderen

In aansluiting op de offerte die ik eerder vandaag aanvroeg nog het volgende. Ik zou in de woning die ik heb gekocht graag een aantal schilderwerken laten uitvoeren. Te weten: - De rode muren van de woonkamer (beiden ca 5 meter breed en 3.5 meter hoog); de kleur zou wit of grijswit moeten worden; - De vloer van de achterkamer (is donker/zwart, zou dat opnieuw moeten worden maar de huidige verflaag is wat versleten), oppervlakte 4.3 x 3.9 meter; - Een aantal nieuw aangebrachte plafondbalken zijn nu niet geverfd, maar zou ik graag donker laten verven; totale lengte van die balken schat ik op 25 meter, het gaat om 2 kamers); - Een muur van een slaapkamer is nu gifgroen en zou ook wit moeten worden (oppervlakte 4 x 2.2 meter); - 1 deur van een ingebouwde kast is roze en zou wit moeten worden. Het gaat overigens om een rijksmonument, maar deze schilderwerken kunnen zonder vergunning. De woning wordt op 15 november opgeleverd en rond die tijd zou ik het schilderwerk graag laten uitvoeren.

Voorkant van de woning laten schilderen

Het gaat om een woning uit 1920. Ik heb 2 nieuwe kozijnen laten plaatsen maar de 3 raampjes boven elk van de 2 kozijnen is oud hout en een klein gedeelte moet worden opgevuld/gerepareerd. Verder dienen de deur, en 2 slaapkamerramen + de latten onder de windveren geschilderd te worden. Er is een foto beschikbaar.

Binnenkant alle muren en alle plafonds schilderen

Alle muren en alle plafonds schilderen. Het is een huis van 2005. Er zal gestuct worden tot behangklaar. Het is in totaal een kleine 300 m2. Begane grond: plafond 57 m2 en muren 60 m2 Verdieping: plafond 45 m2 en wanden 70 m2 Zolder: plafond is 26 m2 en de wanden 35 m2 Alles mat wit schilderen.