Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor fotobehang op muren basisschool laten plakken:

Fotobehang op muren basisschool laten plakken

Ik wil graag een historische foto laten aanbrengen op de muur bij de hoofdingang van onze school. Daarnaast wil ik het logo van onze school laten terugkomen op de muren in de gang. Bij de hoofdingang hebben we een muur van ongeveer 2 meter in de lengte en 1 meter in de hoogte. Dat lijkt mij een geschikte plek voor een historische foto. (Zie bijlage voor een foto van de muur en de historische foto). Is het mogelijk om een impressie te mailen van het eindresultaat? Daarnaast wil ik ons logo meer naar voren laten komen in het schoolgebouw. We hebben een muur van ongeveer een meter bij twee meter in de gang (zie bijlage muurlogopuzzelstukjes) en twee kleine ruimtes aan de andere kant van de gang (muurlogoeindehal) van ongeveer een halve m2. Is het mogelijk om ons logo of enkele puzzelstukjes (zie bijlage) terug te laten komen op deze muren? Kunt u aangeven wat de totale kosten zijn, inclusief het aanbrengen? Graag contact via de mail. Met vriendelijke groet,
Onze klant uit Beerzerveld (Overijssel) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fotobehang op muren basisschool laten plakken uit heel Nederland:

Muren behangen van een kleine kamer

Ik wil 2 wanden laten behangen, de één met fotobehang, de ander met effen behang. Beide wanden zijn behangklaar. Een wand van plm 4.00 meter met fotobehang en een wand van plm 3 meter met effen behang. Ik verzorg het behang, de vakman voor al het overige materiaal.

Fotobehang op muren laten plakken

Ik wil op 2 kamers fotobehang op de muren laten plakken. Alle muren zijn behangklaar. Ik beschik over het behang, graag overig materiaal opnemen in offerte. De afmetingen van deze muren zijn: breedte 424 x hoogte 247 cm. En Breedte 357 x Hoogte 247 cm.

Twee muren behangen

Ik zou graag twee muren willen laten behangen: 1. Muurtje van 1,8 meter behangen 2. Slaapkamermuur van 3,1 meter voorzien van fotobehang.

Behangen diverse muren in huis + tegelen nis keuken

Ik wil een aantal muren in huis laten behangen (alle behang is reeds aangeschaft), namelijk het volgende: 1. Patroonbehang in de huiskamer op een muur van ca 4/5 meter breed en 2,65 hoog 2. Fotobehang in de keuken, 1.65 breed, 2,65 hoog, bestaat uit een stuk 3. Fotobehang WC beneden, ca 1.50 breed bij 2.65 hoog. Op deze muur hangt een fonteintje wat er eerst vanaf moet. 2 banen 4. Fotobehang WC boven, ca 1.50 breed bij 2.20 hoog. 2 banen 5. Fotobehang Slaapkamer boven, ca 4.20 breed bij 4.00 hoog. 4 banen Ook moet een nis in de keuken getegeld worden met metro tegeltjes (al in bezit) van 0.50 bij 1.20.

Behangen van muren

Ik zou graag fotobehang willen laten plaatsen op onze muren. De muren zijn 30 m2. Ze zijn nu afgeschilderd.

Fotobehang en betonlook plaatsen

Begin maart 2019 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. In de slaapkamer willen we op 1 muur, ongeveer 10 m2, een fotobehang. In de woonkamer willen we op 1 muur, ongeveer 25 m2, een betonlook creëren met verf. Beide muren zijn momenteel gewit. Het zijn egale muren, geen reliëf, behang et cetera.

Muren voorbereiden

Van een kantoorruimte heb ik de grovee spachtelputz (bijna) verwijderd. Nu zou ik de muren willen laten voorbereiden voor verf en fotobehang.

Behangen en schilderen

Ik wil twee kleine muren behangen met fotobehang en een langere muur schilderen. Ik heb twee rollen behang voor 3 x 3 meter, dat is verdeeld over twee muurtjes met een deur ertussen. De langer muur is circa 5 meter lang en is gestuct en is al eens gewit. Daar moet latex op gezet worden. Voor 26 september uitvoeren.

Behangen in een slaapkamer

Het gaat om het behangen van het volgende: 1 muur van 4,4 meter krijgt effen vliesbehang, geen patroon. 1 muur van circa 2,15 meter idem. De overzijde bestaat grotendeels uit raam. 1 stuk van 30 cm en 1 stuk van 70 cm naast raam. Onder raam verwarming die onder en boven de verwarming opvullen met behang. Ook effen vliesbehang. De muur van 4,4 meter krijgt fotobehang van 2,80 meter bij circa 1,60 meter (6 banen van 46,5 cm). Daarom heen komt hetzelfde effen vliesbehang als op dezelfde muren. Soort fotolijst idee. Het is de bedoeling dat de kamer eind juli 2017 behangen wordt.

Behangen van een slaapkamer

Een kamer behangen van 23 m2. 1 zijde bestaat volledig uit ramen. Op 1 rechte muur komt fotobehang, dit behang is al helemaal op maat. De rest wordt behangen met vliesbehang. De ruimte heeft 2 deuren en muren met een standaard hoogte. De muren zijn vorige week strak gestuct en zijn inmiddels helemaal droog. NB om medische redenen zou deze klus met grote spoed uitgevoerd kunnen en moeten worden.

Partners

Partners van Casius