Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Almelo of directe omgeving.

513 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Almelo:

Boeidelen schilderen

De boeidelen van mijn hoekwoning moet geschilderd worden. Het gaat bij elkaar om circa 12 meter (zie afbeelding). Graag een offerte inclusief materialen.

Buitenmuren schilderen

Ik wil graag 160 m2 nieuwbouw keimsteen schilderen.

Huis wit schilderen

Graag willen wij onze vrijstaande woning inclusief lostaande garage wit maken. Het huis gaat om 2 grote muren en 2 kleine muren. De garage heeft 1 grote muur en 1 kleine muur.

Sauswerk op diverse wanden aanbrengen

Het gaat om 30m2 wand in de woonkamer, laten sauzen

Plafond schilderen van een winkelpand

Plafond Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 400

Deuren en een raamkozijn schilderen

6 deuren en 1 voorraam kozijn schilderen.

Bestaande woning latexen

Het gaat om een bestaande woning met spack op de muur. Dit moet weer een mooie witte kleur krijgen. Er zijn 2 muren met glasvezelbehang, de 1 is zwart en moet grijs worden de ander is roze en moet ook grijs worden. Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Latex spuiten in de woning

Graag indicatie prijs spackspuiten per m2. Zowel kleur als wit. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Beitsen van het tuinhuis

Ik zou graag mijn tuinhuis willen laten beitsen. Het huisje is 3 x 4 meter en het hoogste punt is ongeveer 3 meter. Alles moet ontvet en geschuurd/kaal gemaakt worden en vervolgens 2 x gebeitst.

Woonkamer verven en plafond witten

Mijn woonkamer moet geverfd worden en het plafond gewit. Ik heb zelf haast geen tijd i.v.m. een eigen zaak onder de woning. Ben zelf al begonnen om de muren wit te maken ondergrond was bruin ofzo. Graag ontvang ik een scherpe offerte.

Buitenmuren wit schilderen

Wij willen een bungalow kopen dat heeft nu een donkere steen alvorens wij verder gaan met de koop willen wij een prijsindicatie hebben voor het wit maken en onderhouden van de buitengevels. Het huis heeft dus alleen begane grond en is voor het gemak 12 bij 12 meter. Het houtwerk willen wij antraciet/ zwart. Dat doen we zelf, waarschijnlijk en afhankelijk van prijs schilder.

Schilderen van meubels

Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het schilderen van mijn meubels in een lichte kleur, bijvoorbeeld gebroken wit. Het gaat on een eettafel, dressoir, tv meubel en 2 bijzettafels.

Schilderen van de woning aan de buitenzijde

Ik wil graag de bovenverdieping van een 1 gezinswoning (hoekwoning) laten schilderen. Het gaat om 5 kozijnen, windveren, boeidelen (zie bijgevoegde foto's). We hebben houten kozijnen. Verzoek tot een complete offerte, inclusief gebruikte materialen en eventueel voorrijkosten.

Winkelpand laten latexspuiten

Wanden zijn egaal wit en moeten legergroen worden. Het plafond is wit maar door spots vlekkerig. Moet opnieuw wit worden. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Muur spuiten met latex

Ik wil 1 muur gespoten hebben met blauwe verf, de ondergrond is spachtelputz. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter lang en 2.50 meter hoog. Ik wil de muur in december laten spuiten.

Sauswerk in de woning

Ik heb Flexa saus wit bij u gekocht maar nu heb ik nog iemand nodig om het aan te brengen op het plafon + de muur. plafond = 9x3 meter muur = 9x3 meter Graag een offerte hiervoor.

Divers schilderwerk in een 2-kamerappartement

Ik wil plafonds gewit hebben in woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging en hal. In totaal 55 m2. Ook wil ik graag de wanden in keuken en kamer (een ruimte), slaapkamer, hal en berging behangen hebben. Totaal 30 meter lang en 2,40 hoog. Ook wil ik graag 5 binnendeuren geschilderd hebben. En 1 radiator woonkamer 3 meter breed en 60 cm hoog en 1 radiator van 1 meter breed en 1 meter hoog en 1 radiator van 1.50 meter breed en 60 cm hoog. De woning is nog leeg. Kunt u in het weekend langskomen om de klus op te nemen en de juiste verf aan te bieden? Ik woon nog aan de andere kant van het land. Ik ben komend weekend in het huis. Ik ga proberen het behang te verwijderen. Mocht dat niet lukken, dan wil ik vragen of u dat ook kan doen.

Plafond en muren witten

80 m2 plafond en muren witten op de begane grond.

Vliesbehang aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand die vliesbehang kan aanbrengen in mijn woonkamer. Dit is een fotoprint (6 banen) met een breedte van totaal 3.18 meter (volledige hoogte 2.60 - 2.70 meter). Het behang zelf heb ik gekocht. Het is een kale muur.

Muur behangen met een fotoposter

Het betreft het aanbrengen van fotobehang 5.84 x 2.65 meter op de muur.

Fotobehang op een wand plakken

Willen graag een muur met een foto-poster laten beplakken. De afmeting is 368 x 254 cm. De muur is behangen en daar kan het fotobehang op geplakt worden.

Buitenkozijnen schilderen

Graag een offerte met prijs per m1 voor het schilderen van buitenkozijnen?

Sauzen en behangen in huis

Ik zoek iemand voor klusjes in huis. Het gaat om schilderwerk, sausen en behangen.

Plafond witten in de woonkamer en keuken

Graag offerte voor het witten van het plafond in de woonkamer die doorloopt in de keuken. Het is een gespoten plafond met een oppervlakte van plus minus 64 m2. Vloer plakken we zelf af.

Sauzen van de woonkamer en gang

We willen in de woonkamer het plafond en de muren laten sausen en in de gang de muren. De woonkamer zal ongeveer 60 m2 totaal zijn en de gang 20 m2.