Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Overijssel.

312 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Overijssel:

vrijdag 29 mei 2020

Buitenboel tussenwoning schilderen

Graag offertes voor het schilderen van de buitenboel van mijn huis. Het gaat om 5 raamkozijnen, de dakgoot aan voor- en achterkant van het huis, voor- en achterdeur van het huis, inclusief deurkozijnen en de schuurdeur inclusief deurkozijn. De kleur van het schilderwerk is nu antraciet, maar moet naar wit. Dezelfde kleur als de buren (ralkleur door u te bepalen). Graag offertes inclusief materiaalkosten, zoals de verf. Foto’s van het huis kan ik op aanvraag naar u toesturen.
maandag 25 mei 2020

Gevel (deels) reinigen en geheel schilderen

Wij hebben een woning uit 1950 gekocht welke in 1962 is uitgebouwd. De uitbouw was slecht gefundeerd en wordt geheel herbouwd. De oorspronkelijke woning is sinds 1950 wit geschilderd. Op de oorspronkelijke woning zit een 'dikke' laag verf die craquelé is en her en der loslaat. Zowel het oorspronkelijke huis uit 1950 als de nieuwe aanbouw willen we wit schilderen met een zwarte onderrand. Graag zouden wij advies willen over hoe de witte gevel (ca. 80 m2) van het oorspronkelijke huis uit 1950 het beste gereinigd kan worden (stoomreinigen, zandstralen etc.). Ook zouden wij graag advies hebben over waarmee de gevel van het oorspronkelijke huis en de nieuwe aanbouw (totaal ca. 130 m2) het beste geschilderd (keim, latex etc.) kan worden. Naast het advies zouden wij graag een offerte ontvangen voor het reinigen en schilderen, met voor beide werkzaamheden een aparte prijsopgave. We kunnen ons voorstellen dat om een goed advies te kunnen geven en een goede offerte uit te kunnen brengen eerst een bezoek ter plaatse nodig is. Dat is geen probleem.
zondag 24 mei 2020

Buffetkast schuren en schilderen

Ik wil graag mijn buffetkast laten schuren en schilderen. Deze buffetkast is van hout, deze wil ik graag wit hebben gespoten. De afmetingen van de kast zijn 1,20 m breed en 2 meter hoog en 60 cm diep.
maandag 18 mei 2020

Buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit)

Jaren 70 woning moet aan de buitenkant gekaleid worden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
woensdag 6 mei 2020

Volledige voorzijde woning schilderen

Ik zoek een schilder voor het compleet schilderen van het voorhuis (wit en een band antraciet onderaan). Het betreft dus de bakstenen gevel en kozijnen aan de voorzijde van de woning. Het betreft houten kozijnen en ongeveer 180 m2 aan metselwerk. bakstenen gevel schidleren
donderdag 30 april 2020

Buiten schilderwerk en houtreparatie

Buitenschilderwerk en houtreparatie aan een vakantie woning in Holten. Onderdelen bestaan uit ramen, een schuifdeur, houten buiten bekleding en dakboeien/dakgoot. Deze moeten beschilderd worden en daar waar nodig ook houtreparatie op uitgevoerd worden. Graag ontvang ik vrijblijvende offertes. Men kan ter plaatse een inspectie uitvoeren tbv het opstellen van de offerte.
donderdag 23 april 2020

Schilderen kozijnen en dak omlijsting

Ik wil graag 12 kozijnen en een aantal daklijsten laten schilderen. Alles is al in grondverf, moet nog worden afgeschilderd.
maandag 20 april 2020

Deuren, ramen en kozijnen schilderen

deuren, ramen en kozijnen schilderen. Het betreft allemaal buitenwerk. Gaat om 6 deuren, 6 open gaande ramen en veel kozijnwerk.
donderdag 16 april 2020

Houten kozijnen voorzien van schilderwerk

Ik zoek een schilder die mijn houten kozijnen kan voorzien van schilderwerk. Het gaat om de kozijnen aan de begane grond. Het betreft 3 raam kozijnen en 1 deur inclusief kozijn. Het gaat om de binnen- en buitenkant van de kozijnen en deur.
donderdag 16 april 2020

Behangen

Vanwege een ongeluk met secondelijm die explodeerde is onze behangen/geschilderde muur beschadigd geraakt. De streep lijm zit op een muur van 4.30 lang en is overlappend behangen, daarom is het denk ik niet mogelijk om 1 baan te vervangen. Zelf hebben wij met verf het geprobeerd op te lossen, maar de lijm blijft erdoorheen schijnen.
woensdag 15 april 2020

Trap schilderen

Een dichte trap schilderen, zitten nu nog halve maandjes erop. Het zijn 13 treden. Ik weet niet of het gebruikelijk is dat ik de maandjes er af haal of u, voor beide sta ik open.
vrijdag 3 april 2020

Schilderen van ramen en deuren buitenzijde

Ik wil graag 4 deuren en 10 ramen aan de buitenzijde laten schilderen. De afmetingen durf ik niet te zeggen, ze hebben een normale afmeting. Een raam zit op zolder, voor de rest op de eerste verdieping en de begane grond. Aan de voor- en achterzijde kan een steiger geplaatst worden. Ik zou de offerte graag inclusief en exclusief materiaal kosten krijgen en het merk verf dat jullie gebruiken.
zondag 29 maart 2020

Kan mijn gevel gekeimd worden?

Ik heb gelezen over het keimen van de gevel ik wil graag horen of dat kan bij mijn huis en wat het kost. Nu heb ik een paar jaar terug mijn gevel laten impregneren maar wat er toen op gezet is weet ik niet. Ik kan geen contact met het bedrijf krijgen en weet niet wat erop is gedaan.
donderdag 26 maart 2020

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen van 6 grote deuren en 12 grote kozijnen van een vrijstaande boerderijwoning, grotendeels begane grond maar aan voor- en achterzijde lopen de kozijnen door tot in de nok
maandag 23 maart 2020

Woonkamer behangen

de gehele woonkamer moet worden behangen. geschatte vierkante meters zijn 60m2. behang en behanglijm zijn aanwezig. het gaat om patroon behang van schuimvinyl en effen vliesbehang. veel ramen en deuren.
zondag 22 maart 2020

Nieuwbouw betonvloer primen en schilderen

Nieuwe betonvloer (dus in nieuwbouwwoning) in de garage willen we graag geprimed en geschilderd hebben (met epoxy). Het gaat om 18,8 m2.
vrijdag 28 februari 2020

Slaapkamer waterschade

Door waterschade moet een slaapkamer opnieuw behangen worden en plafond gesausd en nieuwe vloer komen. Het gaat om bij 3 x 3 meter aan vloer van vinyl die vervangen worden. de wanden zijn 2,40 x 3 meter. Daarnaast 3 x 3 aan plafond.
maandag 24 februari 2020

Mdf schuifdeuren en mdf-bekleding van muur schilderen

Het gaat om het schilderen van 3 mdf schuifdeuren van 76 cm x 2,35 m per deel en om het schilderen van met mdf-stroken beklede muur 2,40 x 3,45 m Zie bijgaande foto's.
zondag 9 februari 2020

Binnenschilderwerk wanden nieuwbouwwoning

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen van het verfspuiten voor de woonkamer, keuken, hal, overloop. Kunt u de kosten per ruimte weergeven? Ook willen we op 1 muur van de keuken verf die je makkelijk kan schoonmaken en bestand is tegen vocht, vet en vuil (muurcoating). Ook is er de optie om alle ruimtes met krijt- of kalkverf te doen. Ik weet niet of dit gespoten kan worden? De oppervlakte van de keuken is 18 m2, woonkamer 49 m2, hal 10 m2 en overloop 10 m2. oppervlakte per ruimte?
zaterdag 25 januari 2020

Het uitvoeren van buitenschilderwerk

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 3 buitendeuren inclusief kozijnen, 12 raamkozijnen, 2 houten panelen en 1 houten schuifdeur inclusief kozijnen. De meeste kozijnen bevinden zich op de begane grond. De rest is verdeeld over de eerste- en tweede verdieping. Het betreft houten kozijnen en deuren.
dinsdag 21 januari 2020

Behang klus met glasvezel + schilder klus van 100 m2

Ik wil mijn muur behangen met glasvezel behang, het gaat om ongeveer 80 a 100 m2. Ik wil de muren ook laten schilderen. Ik weet nog niet of ik behang en de verf zelf koop of de vakman dit mag doen. De muren zijn behang klaar.
woensdag 15 januari 2020

Schilderen van 4 deuren

Het schilderen van 4 stompe nieuwe deuren
zondag 12 januari 2020

Plafond spuiten

Het betreft het spuiten van het plafond in de woonkamer, keuken en hal. Ik schat dat het 55 a 60 m2 betreft. Momenteel bestaat het plafond uit een korrelachtige structuur.
zaterdag 21 december 2019

Drie behangklare betonmuren stuccen en schilderen

Ik wil graag de muren in mijn woning schilderen en stucen. Muur woning: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 1: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 2: ca 1,5 meter breed: 2,60 hoog. Muren zijn van beton en behangklaar maar wil geen behang maar geschilderd (gebroken wit) vanwege alle pitjes in de muur lijkt me stuccen nodig.
zaterdag 21 december 2019

Glasvezel behang plakken en schilderen

Nieuwbouw woning, hal, trapgat naar boven, overloop en trapgat naar de tweede etage voorzien van glasvezelbehang en sausen in door ons gewenste kleur. Oppervlakte zou ik niet kunnen zeggen, muren zijn wel behang klaar.

Partners

Partners van Casius