Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Overijssel.

324 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Overijssel:

donderdag 14 juni 2018

Behang aanbrengen in huis

Ik wil mijn huis graag laten behangen. Dit is 180 vierkante meter.
woensdag 13 juni 2018

Boeidelen schilderen

De boeidelen van mijn hoekwoning moet geschilderd worden. Het gaat bij elkaar om circa 12 meter (zie afbeelding). Graag een offerte inclusief materialen.
donderdag 7 juni 2018

Divers schilderwerk in de woning

Wij willen graag de keuken schilderen inclusief het houten plafond met eventueel de trap. Indien mogelijk ook de hal (kozijnen en zuilen) en het toilet. Tot slot de vraag of jullie ook tegels schilderen.
maandag 28 mei 2018

Schilderwerk op kunststof kozijnen opknappen

Het gaat om de kozijnen van de buitendeur en die van de erker aan de buitenzijde van de woning. Bij elkaar 6 kozijnen in verschillende maten (kunststof). De coatlaag bladert nu af en wij willen dit weer mooi zien te krijgen.
maandag 21 mei 2018

Buitenmuren schilderen

Ik wil graag 160 m2 nieuwbouw keimsteen schilderen.
donderdag 17 mei 2018

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen voorkant van het woning.
vrijdag 4 mei 2018

Trappen schilderen

Het gaat om het schilderen van 2 nieuwe open trappen in een woonhuis. Beide trappen hebben 15 treden.
vrijdag 4 mei 2018

Fotobehang aanbrengen

De klus bestaat uit het aanbrengen van fotobehang van 1 muur in de slaapkamer. De muur is 351 cm breed en 246 cm hoog. Het fotobehang en lijm heb ik al.
dinsdag 1 mei 2018

Behangen met vliesbehang

Op een gladde muur met bouwbehang wil ik graag vliesbehang laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en dient voor begin juni gedaan te worden.
zaterdag 28 april 2018

Tegels keuken schilderen

Graag ontvang ik een indicatie en advies voor het schilderen van de tegels op de achterwand keuken en rondom het kozijn en de vensterbank. De oppervlakte is 3,5 m2 en het dient in een hoogglans ral 9010 geschilderd te worden.
woensdag 18 april 2018

Behang-, schilder- en sauswerk

De kamer is 4 x 3 m. , raam schilderen en plafond witten, Wil graag prijs en evtl. Referenties. Tijd nog open.
zondag 15 april 2018

Plafond spuiten

Ongeveer 50 m2 plafond laten spuiten/ witten
woensdag 11 april 2018

Gevel kaleien en hier en daar opnieuw voegen

Graag zouden wij de gevel willen laten kaleien. Ongeveer 20 vierkante meter. En sommige voegen opnieuw voegen. Er moet ook nog een achterdeur in de gevel gezet worden. Vraag is welke volgorde handig is?
vrijdag 6 april 2018

Huis wit schilderen

Graag willen wij onze vrijstaande woning inclusief lostaande garage wit maken. Het huis gaat om 2 grote muren en 2 kleine muren. De garage heeft 1 grote muur en 1 kleine muur.
woensdag 4 april 2018

Schilderwerk

Schilderen voordeur binnen en buiten, bovendeel glasdelen onder dicht. Buitendeur wasruimte binnen en buiten, 50% glas 50% dicht. Ongeveer 20 m1 dakgoot, langs en onderzijde (20-22m2)
maandag 2 april 2018

Bovenverdieping van sauswerk voorzien

Ik ben op zoek naar iemand die mijn bovenverdieping kan sausen. Ondergrond heeft nu een lichtroze behang. Behang kan blijven zitten, kan er over heen worden gesausd. Radiatoren in de slaapkamers ook. Slaapkamer 1 = 3,8m x 3,1m. Slaapkamer 2 = 2,4mx3,1m. Slaapkamer 3= 2,5x2,4m. Slaapkamer 4= 2,5mx3,8m. Overloop= 1,8 x 2,5m. Kleur RAL 9010. Optioneel om de deuren/kozijnen ook mee te nemen. 1 muur op de grootste slaapkamer in early dew (groen/grijs tint). Belangrijk: uit te voeren tussen 7 april en 18 april 2018.
zondag 25 maart 2018

Gevel behandelen met kalei

10 jaar geleden is er een witte dampdoorlatende verf aangebracht op ons jaren '60 huis . Met dicht op de grond een zwarte verf. Graag zou ik offertes willen ontvangen voor het opnieuw uitvoeren van dit schilderwerk. Ook wil ik weten of het schilderswerk met kalei kan worden uitgevoerd en of dat meer kost. Het gaat om een vrijstaande jaren '60 woning met uitbouw (alleen BG) van in totaal 166 m2 woonoppervlak. Ik wil graag offertes van schilders uit de omgeving.
zondag 25 maart 2018

Schilderwerk op het dakterras

Op ons dakterras hebben we voor de verkoop van het huis 2 muurtjes die geschilderd moeten worden. Het zijn 2 scheidingsmuren die beginnen af te bladeren. Ook in huis een paar kleine klusjes te doen. Hebt u tijd om dit werk bij ons uit te voeren op korte termijn?
woensdag 21 maart 2018

Kozijnen schilderen

Ik zoek iemand die de kozijnen van mijn woning kan schilderen. Betreft voor-, achter- en zijkant van het huis huis. 1 groot raam, 1 kleiner raam wat open kan beneden voor, 1 groot raam en 1 kleiner raam beneden achter. Boven: 5 ramen die open kunnen, 5 ramen die niet open kunnen. Sorry, de afmetingen weet ik niet precies.
vrijdag 16 maart 2018

Salontafel andere kleur geven

Salontafel een nieuwe kleur geven. Het is nu een licht eiken tafel, willen het een wat donkerder hebben.
donderdag 15 maart 2018

Sauswerk op diverse wanden aanbrengen

Het gaat om 30m2 wand in de woonkamer, laten sauzen
dinsdag 13 maart 2018

Buiten schilderwerk

Een aantal schilderklusjes, het betreft in totaal 7 ramen (standaard afmetingen, ongeveer 0.80 x 1 m), 1 buitendeur en de kozijnen. Ik zoek iemand die een complete offerte kan opstellen met werkzaamheden, materialen en manuren.
zaterdag 10 maart 2018

Hele woning laten behangen

Wij willen graag het hele huis laten behangen, beneden- en bovenverdieping, inclusief hal. Woonkamer 2 x 8,5 meter bij 4,10 (met ramen), 2 x halletje met trap naar boven, 3 kamers boven (2 x 8,5 meter bij 3 x 3,5 meter).
vrijdag 9 maart 2018

Aantal muren sauzen

Ik wil graag een aantal muren gesaust hebben. Het gaat om ongeveer 25 m2.
donderdag 8 maart 2018

Plafond schilderen van een winkelpand

Plafond Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 400

Partners

Partners van Casius