Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Overijssel.

316 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: woning en schuur keimen, het reinigen, voegenherstel en keimen, 16 huizen schilderen (3 types 1 vrijstaand 2 type 2 onder 1 kap), buitenmuur schilderen, buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis, wanden en plafond behangen, 2 onder 1 kap woning spackspuiten 350 m2, gehele woning schilderen, buitenschilderwerk, gevlinderde betonvloer behandelen 460 m2, voordeur schilderen, schilder of spuitwerk binnenshuis, behangen sausen aflakken nieuwbouw woning, buiten schilderwerk en kraan vervangen, nieuwbouw woning renovlies behang + sauzen muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Overijssel:

vrijdag 28 februari 2020

Slaapkamer waterschade

Door waterschade moet een slaapkamer opnieuw behangen worden en plafond gesausd en nieuwe vloer komen. Het gaat om bij 3 x 3 meter aan vloer van vinyl die vervangen worden. de wanden zijn 2,40 x 3 meter. Daarnaast 3 x 3 aan plafond.
maandag 24 februari 2020

Mdf schuifdeuren en mdf-bekleding van muur schilderen

Het gaat om het schilderen van 3 mdf schuifdeuren van 76 cm x 2,35 m per deel en om het schilderen van met mdf-stroken beklede muur 2,40 x 3,45 m Zie bijgaande foto's.
zondag 9 februari 2020

Binnenschilderwerk wanden nieuwbouwwoning

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen van het verfspuiten voor de woonkamer, keuken, hal, overloop. Kunt u de kosten per ruimte weergeven? Ook willen we op 1 muur van de keuken verf die je makkelijk kan schoonmaken en bestand is tegen vocht, vet en vuil (muurcoating). Ook is er de optie om alle ruimtes met krijt- of kalkverf te doen. Ik weet niet of dit gespoten kan worden? De oppervlakte van de keuken is 18 m2, woonkamer 49 m2, hal 10 m2 en overloop 10 m2. oppervlakte per ruimte?
zaterdag 25 januari 2020

Het uitvoeren van buitenschilderwerk

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 3 buitendeuren inclusief kozijnen, 12 raamkozijnen, 2 houten panelen en 1 houten schuifdeur inclusief kozijnen. De meeste kozijnen bevinden zich op de begane grond. De rest is verdeeld over de eerste- en tweede verdieping. Het betreft houten kozijnen en deuren.
dinsdag 21 januari 2020

Behang klus met glasvezel + schilder klus van 100 m2

Ik wil mijn muur behangen met glasvezel behang, het gaat om ongeveer 80 a 100 m2. Ik wil de muren ook laten schilderen. Ik weet nog niet of ik behang en de verf zelf koop of de vakman dit mag doen. De muren zijn behang klaar.
woensdag 15 januari 2020

Schilderen van 4 deuren

Het schilderen van 4 stompe nieuwe deuren
zondag 12 januari 2020

Plafond spuiten

Het betreft het spuiten van het plafond in de woonkamer, keuken en hal. Ik schat dat het 55 a 60 m2 betreft. Momenteel bestaat het plafond uit een korrelachtige structuur.
zaterdag 21 december 2019

Drie behangklare betonmuren stuccen en schilderen

Ik wil graag de muren in mijn woning schilderen en stucen. Muur woning: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 1: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 2: ca 1,5 meter breed: 2,60 hoog. Muren zijn van beton en behangklaar maar wil geen behang maar geschilderd (gebroken wit) vanwege alle pitjes in de muur lijkt me stuccen nodig.
zaterdag 21 december 2019

Glasvezel behang plakken en schilderen

Nieuwbouw woning, hal, trapgat naar boven, overloop en trapgat naar de tweede etage voorzien van glasvezelbehang en sausen in door ons gewenste kleur. Oppervlakte zou ik niet kunnen zeggen, muren zijn wel behang klaar.
vrijdag 20 december 2019

Nieuwbouwwoning stucen en afspuiten

Het gaat om het afwerken van de naden in wanden en plafonds, vervolgens vliesbehang en afspuiten met latex. Zou 250 m2 aan wanden zijn en 150 m2 aan plafonds.
dinsdag 17 december 2019

Gehele woning binnen verven, mogelijk behangen of stucen en kozijnen schilderen

Het gaat om prijsopgave volledige woning binnen wit verven waarvan de lange muur in de woonkamer een andere kleur en muur er tegenover. De afmetingen staat in de bijlage. Op de bovenste verdieping is een punt dak. Op sommige muren is geschilderd over het beton. Ik wil graag weten wat het kost om hier een glad behang over te laten plaatsen en dan te schilderen of wat het mij zou kosten om dit glad te laten stucen. Graag de materiaalkosten apart op de offerte vermelden. Ook graag de houten kozijnen schilderen op 2 slaapkamers en woonkamer en de dakramen. In de slaapkamers gaat het om 4 kozijnen van 1 x 5 meter breed. De dakramen hebben een beetje standaard maten, ik durf niet te zeggen wat, omdat ik er nog niet woon. Dan zijn er twee deuren, waar in totaal de kozijnen 2,5 x 2,5 meter zijn. Bijgevoegd de plattegrond van het toekomstige huis waar in naartoe ga. Rond half maart graag beginnen.
zondag 1 december 2019

Muur behangen met een patroon

In de slaapkamer moet er een muur behangen worden met een patroon. Ik beschik over het behang en zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan. De oppervlakte bedraagt 4.4 x 2.38 meter.
dinsdag 26 november 2019

Behangmuren schilderen

Ik wil graag de slaapkamer muren (8m2) schilderen en op zolder 2 muren schilderen (4m2) Het is verzekeringskwestie.
maandag 25 november 2019

Open haard en kast schilderen

Ik wel graag een open haard en een hoge kast in de zelfde kleur spuiten of verven. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.
maandag 18 november 2019

Glasvliesbehanger gezocht

Ik wil graag de wanden van mijn toekomstige woning laten behangen met glasvlies behang. Ik beschik zelf over het behang. De wanden van ongeveer 100 m2 worden behangklaar opgeleverd.
donderdag 7 november 2019

Trap schilderen

Schilderen van trap van de begaande grond naar de eerste verdieping. Alleen de zijkanten en de onderkant in de trapkast en de trapleuning. De trap van de eerste verdieping naar zolder, de zijkanten, de onderkant van de trap + de trap leuning, en op zolder het hekje rond het trapgat. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 5 november 2019

Plafond overkapping schilderen en plafond badkamer sausen

Het plafond van de badkamer moet gesaust worden, ongeveer 20 m2. En het plafond van de overkapping moet geschilderd worden ongeveer 30 m2 en daar ook 3 kleine kozijntjes ook. En het is zakelijk, het is voor een klant van mij, dus wil graag een scherpe prijs want dan heb ik denk wel meer werk voor jullie..
maandag 4 november 2019

Nieuwbouw spackspuiten

Ik heb een nieuwbouwhuis toegewezen gekregen, de muren zijn behang klaar. Ik hoopte dit te kunnen sausen maar schijnt niet te kunnen. Helaas is er niet extra voor gebudgetteerd. Ik zoek dus naar een goedkope oplossing. wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
zondag 3 november 2019

Een hoge muur behangen

Ik wil graag behang op een muur die 4.10 m hoog is en 3.85 breed. Het is vliesbehang met een patroon. De muur is begin klaar.
zondag 27 oktober 2019

Wanden beton look schilderen

Ik ben op zoek naar een schilder die beton look kan schilderen op 20 m2. Gaat om 2 wanden.
zondag 13 oktober 2019

Muren spuiten

Betreft een nieuwbouwwoning waarvan de muren van de begane grond en 1e verdieping gespoten dienen te worden. Het gaat om 150 m2. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 8 oktober 2019

Wanden schuren, bijwerken, sausen van ons nieuwe appartement

Binnenwerk, nieuw appartement 74 m2, hal, 2 slaapkamers, berging, woonkamer, keuken. Deze dienen allen geschuurd te worden en gesausd Toilet en badkamer is helemaal af.
maandag 7 oktober 2019

Twee muren behangen

Ik wil oud behang verwijderen en nieuw behang aan laten brengen op een muur van 4 meter en een muur van 1 meter (waar een raamkozijn in zit) en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 16 september 2019

Beton look vloer realiseren

Wij willen de vloer van onze huiskamer, circa 50 m2 laten verven. We hebben nu een houten vloer liggen en willen hier een beton look verf overheen laten brengen. Kan dat? Mocht het niet over de houtenvloer kunnen, dan is afvoeren optioneel. Ik verneem graag mogelijkheden en prijs.
maandag 16 september 2019

Open houten zoldertrap schilderen

Een open trap naar zolder die vorig jaar geschilderd is maar de kleur valt tegen tevens 2 trapleuningen en het hekwerk op de eerste etage en de zolder.

Partners

Partners van Casius