Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamerplafond witten en behang vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamerplafond witten en behang vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamerplafond witten en behang vervangen

Woonkamerplafond witten en behang vervangen

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor het witten van het plafond in de woonkamer (lengte 11 meter, breedte 4.06 meter) en een muur laten behangen (lengte 12 meter, hoogte 2.70 meter een onderbreking van 2 schouwen, beide 1.22 cm breed). Onder het behang moet eerst nog isolatiebehang worden bevestigd.

Plafond witten of spuiten

Ik wil mijn woonkamerplafond witten of spuiten. Deze is 26 m2.

Woonkamerplafond witten en behang vervangen

Het plafond moet gewit worden en omdat te doen moet er eerst gestuct worden door de woningbouw. Door u moet het plafond dus gewit worden. Het plafond is ongeveer 50 m2. Ook moet er behang verwijderd worden van de wanden en opnieuw behangen worden. Het oppervlak is ongeveer 14 bij 4 meter (60 m2).

Binnenschilderwerk uit laten voeren

Wij hebben een eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 2008 en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. We zijn nu op zoek naar een schildersbedrijf dat direct op 2 augustus wil starten met het witten van het woonkamerplafond en het sausen van diverse muren in de woonkamer. Er moet 1 muur in kleur en de rest wit. Verder willen we de openslaande deuren en een raamkozijn in de keuken aan de binnenzijde laten schilderen, van de huidige kleur groen naar wit. We hebben nog geen sleutel en kunnen niet op locatie met u gaan kijken. Er staan wel foto's van de woning op internet en we kunnen u ook een tekening met de maten toesturen per mail. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Plafond laten witten

Betreft woonkamerplafond, ongeveer 35 vierkante meter het gaat om L vormige kamer. Verf is reeds aangeschaft.

Woonkamerplafond laten witten

In mijn L-vormige woonkamer wil ik het plafond laten witten. De oppervlakte is 35 + 20 m2.

Plafond woonkamer schilderen

Het betreft een woonkamerplafond van ongeveer 45 m2 laten witten. In het midden van de kamer zit een afzuigkap. Daar is het rondom wat vervuild door de recirculatiekap. Tevens is er gerookt in huis. Het is voor een woning die wij per 1 september in ons bezit krijgen. Begin september deze klus uitvoeren.

Woonkamerplafond en -muren witten

In de woonkamer wil ik het plafond en muren (totaal ongeveer 95 m2) laten witten.

Het witten van het woonkamerplafond ...

Het witten van het woonkamerplafond (gemeubileerd)

Het gaat om witten van een in goede ...

Het gaat om witten van een in goede staat verkerend woonkamerplafond en het behangen van woonkamer muren waar het oude ehang al van verwijders is.