Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer laten behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer laten behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer laten behangen

Glasvezel behang

Ik wil 10 m2 muren behangen in de woonkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Muur van woonkamer behangen

Wij zoeken een behanger voor één muur van 9 bij 2.83. Het behang is vlies en de muur is behangklaar. Graag ontvangen wij een offerte inclusief de lijm. Ik beschik inmiddels over het behang.

Behangen van woonkamer en gang

ik wil een muur in de woonkamer en een lange gang behangen. In de woonkamer staat een grote kast waarom heen behangen moet worden. Bij de woonkamer betreft het ca 11 meter(incl kast) De gang is 10 meter lang incl 4 deuren. Graag een offerte voor de optie woonkamer met gang, en een optie alleen woonkamer. Op dit moment zit er vliesbehang op, daaroverheen is dat geschilderd.

Behangen van een woonkamer

Wij hebben een woonkamer 6 meter lang x 2,65 hoog. Wij willen graag deze laten behangen. Een deel van de wanden zijn behangklaar. Een ander deel zijn gipsplaten. De vakman moet hiervan even de situatie bekijken, gezien eventuele lijmproblemen. Behang en lijm zijn aanwezig. Wat zijn de kosten voor deze woonkamer?

Behangen van een 2 kamer appartement

Ik wil graag een 2 kamer appartement laten behangen met 15 rollen behang. Het gaat om de entree, woonkamer en slaapkamer. De woonkamer is 5,20 x 4,90 meter en de slaapkamer is 3,47 x 3,52 meter. De wanden zijn behangklaar en ik beschik over al het materiaal behalve een plaktafel.

Behangen woonkamer

Deel woonkamer ca. 6 m breed en 2,40 hoog. Behang willen we bij u uitzoeken.

Renovlies behang in gehele woning en sauzen

Ik wil graag renovlies behang laten behangen en sauzen (schrobklasse 1) van ongeveer 300 m2 in een nieuwbouwwoning. De hoogte van onze woning is 310 cm. Van de 300 m2 is naar schatting woonkamer1 18 m2 in F2.05.65 (sikkens) woonkamer 2: 22 m2 in F2.04.74 (sikkens) hal 12 m2 in F2.04.74 (sikkens) slaapkamer 1: 15 m2 in B5.05.52 (sikkens) De overige m2 is in een gewone wittint Ral 9010.

Behangen en witten van een woonkamer

Wij willen de wanden van de woonkamer laten behangen en plafond witten. Oppervlakte bedraagt 8,5 x 3,5 meter. We halen eerst zelf het behang eraf. De wanden zijn niet in allerbeste staat, maar ik wil het absoluut niet eerst laten stucen.

Woonkamer behangen

Ik wil graag de woonkamer opnieuw laten behangen van ongeveer 30 banen. In de periode oktober.

Kleine behangklus

Ik wil graag een stukje van mijn woonkamer laten behangen. We hebben pas zelf de wc gedaan en besloten dat we dat dus beter aan iemand anders kunnen overlaten. Het gaat om een muur van ongeveer 9 m2, hoeft verder niks aan te gebeuren is glad.

Partners

Partners van Casius