Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonboerderij wanden en plafonds kozijnen trap en keuken spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonboerderij wanden en plafonds kozijnen trap en keuken spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonboerderij wanden en plafonds kozijnen trap en keuken spuiten

Woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten

Graag zou ik de gehele woonkamer (wanden en plafonds, kozijnen) en keuken van de woonboerderij inclusief de trap laten spuiten. De wanden graag met latexspuiten, de rest graag met verf. Het te schilderen oppervlak is redelijk groot, maar ik weet de afmetingen niet precies. U kunt op Funda kijken, daar staat de woning nog op. Het te beschilderen oppervlak is deels gelakt, de deuren en trap zijn van hout, maar ik weet niet of daar beits of verf op zit. het plafond is op sommige plekken 5 m hoog met balken, daarom denken wij dat spuiten het mooiste is.

Muren en plafonds laten verfspuiten

Onlangs heb ik een woonboerderij aangeschaft en ik wil de muren en plafonds graag laten verfspuiten in een frisse en strakke witte kleur. Aan het plafond zitten veel traditionele donkerbruine houten balken, namelijk in de woonkamer, hal en slaapkamers. Er zijn ook meerdere houten balken als staanders. Voor het gemak heb ik enkele foto's bijgevoegd, zodat u een indruk krijgt van wat ik bedoel. Afmetingen: 10.94 x 1.64 woonkamer, 3.20 x 4.23 keuken, 3.80 x 4.90 slaapkamer-1, 3 x 4.90 meter slaapkamer-2, 3.85 x 4.90 slaapkamer-3, 11 x 3.25 hal-1, 4.10 x 3.70 hal-2, 2.15 x 1.40 hal-3 en de werkkamer is 5 x 3.85 meter. De wanden zijn 3.57 meter in de woonkamer en elders 2.72 meter hoog. De muren bestaan uit pleisterwerk. Ik wil de muren en plafonds graag in helder wit gespoten hebben en de balken in diep donkerbruin. Verfspuiten lijkt mij voor deze grote klus ook voordeliger, effectiever en netter in plaats van verven. Tenzij u daar anders over denkt? Het goed afplakken van de balken is natuurlijk een vereiste! De vloer moet nog geëgaliseerd en betegeld worden, dus op zich kan het geen kwaad als er nevel op de grond terecht komt. Het gaat om de woonkamer, werkkamer, drie hallen en drie slaapkamers. Plattegrond met maten is bijgevoegd. Kunt u mij een prijsopgave/offerte toedoen?

Wanden latexspuiten

Wij zijn geinteresseerd in een offerte voor het latexspuiten van de muren in onze verbouwde woonboerderij. Het gaat om twee ruimtes, te weten de woonkamer en de keuken die door middel van een boog/doorgang met elkaar verbonden zijn. De te spuiten oppervlakte bedraagt tussen de 35 en 40 m2.