Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning en schuur keimen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning en schuur keimen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning en schuur keimen

Het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage

De boeidelen aan één kant van de woning. De garagedeuren, 2 ramen aan de zijkant van de woning van 70cm x 150cm. Een loopdeur met kozijn, en een raam 1.5 x 2 Deurkozijn en deur schilderen. 5 raamkozijnen en boeidelen voorzijde. De Nok van de woning, boeidelen. Daarnaast hebben wij twee grote multiplex deuren van een schuur, die ook geschilderd moeten worden. Deze deuren zijn 2.80 hoog x 3 meter breed plus een breed.

Woning en schuur keimen

Graag ontvangen wij offertes voor het keimen van onze woning en schuur. Het gaat om ongeveer. 300 m2.

Buiten schilderwerk achtergevel voorgevel

Ik wil 3 deuren en 3 kozijnen schilderen aan de voorkant van de woning, een schuur raampje, en 4 kozijnen aan de achterkant. Ik zal de verf kopen. Graag een offerte.

Buiten schilderwerk van de woning

Het betreft eengezinswoning, deze moet eerst gegrond worden en daarna wil ik laten verven (kozijnen, deuren). Bij de voordeur is houtrot bij de drempel. Dit wil ik repareren of indien nodig vervangen. Tevens bij de schuur aan de voorkant een aantal houten latten die geschilderd moeten worden.

Buitenboel schilderen

Ik wil mijn gevel laten schilderen. De voor- en achtergevel, grotendeels uit hout bestaand, de dakgoot, de dakkapel en de schuur achter het huis. Het huis met uitzondering van de uitbouw is twee kleurig (groen en beige) geschilderd. We praten over een jaren 60 woning, ongeveer 6 meter breed, twee verdiepingen. Het huidige schilderwerk is niet slecht (aan de achterzijde), Maar aangezien we het huis verkoopklaar willen maken, toch even een schilder alles weer fris laten maken.

Hele huis schilderen aan de buitenkant

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij de voor-, zij- en achterkant mag worden geschilderd. Totale oppervlakte durf ik niet te zeggen, maar het gaat om alle kozijnen, deuren, boeidelen en dakkapellen, inclusief materiaal. Er is ook een houten serre en een aangebouwde schuur die ook gedaan moeten worden. Bijgeleverde afbeelding is de achterkant van de woning ter indicatie.

Schilderwerk aan goten van woning en schuur

Dakgoten van schuur en woning schilderen. Ze zijn nu wit maar worden gebroken wit. De verf heb ik al en ik heb het zelf geprobeerd maar ben er fysiek niet meer toe in staat. Lengte van de goten 30-35 meter, hoogte 4-5 meter (woning) en 3 meter (schuur). Ik heb geen email dus als u mij kunt bellen, stel ik dat zeer op prijs.

Glasvezelbehang in de woning aanbrengen

Graag willen wij glad glasvezelbehang laten aanbrengen in een schuur die momenteel wordt omgebouwd tot zomer/gastenverblijf. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 28-30 m2 muur, onderverdeeld in een wand van ongeveer 18 m2, een wand van 7 m2 en nog twee kleine stukken wand. Graag informeer ik bij u naar de kosten en mogelijkheden om dit voor ons te realiseren.

Woning aan buitenzijde schilderen

Een tussenwoning van 2 verdiepingen en een dakkapel waarvan alleen de kozijnen moet worden gedaan. Ook is er een schuur aanwezig die gedaan dient te worden. Er is al wel begonnen maar niet afgemaakt. Voor zover er is geconstateerd door de glaszetter is er geen houtrot aangetroffen. Alleen in de schuurdeur en de achterdeur dit is al met epoxy behandeld maar nog niet volledig afgewerkt.

Buitenschilderwerk bij de woning

Het gaat om het schilderen van 12 kozijnen met diverse afmetingen en 2 deuren. In overleg dient de schuur ook geschilderd te worden. Het is een eengezinswoning en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius