Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Totale woning schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: totale woning schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: totale woning schilderen

Houten kozijnen opnieuw schilderen

Ik zoek een schilder die de kozijnen van mijn woning kan voorzien van een nieuwe verfbeurt. Het betreft de kozijnen aan de voor- en achterzijde op de eerste en tweede verdieping van een tussenwoning. Het betreft houten kozijnen.

Vrijstaande woning van binnen- en buiten schilderen

Voorlopige koopcontract is getekend. De sleuteloverdracht is binnenkort. Het gaat om een vrijstaande woning die van buiten en van binnen geschilderd moet worden. Alle kozijnen, boeiboorden, deuren, etc.

Boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen

Van een vrijstaande woning de houten boeiboorden vervangen voor kunststof maar wel graag in dezelfde kleurstelling. Tevens alle kozijnen (hardhout) opnieuw in mahonie beitsen/schilderen.

Woning laten schilderen, klein stukje stukwerk

Ik wil mijn hele woning laten schilderen. Moet af zijn voor 1 oktober. gedeelte van een want moet stukwerk gerepareerd worden of helemaal gedaan worden. vierkante meters onbekend, maar is woonoppervlak van 71 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen. Gaat om de eerste twee verdiepingen en eventueel wat buiten schilderwerk.

Schilderen alle buiten-kozijnen

Schilderen buitenkozijnen van 2-onder-1 kap woning, zowel voor als achter.

Woning laten schilderen

Graag wil ik mijn woning laten witten (binnen). het betreft begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Is het mogelijk om langs te komen en op basis van de afmetingen een offerte te ontvangen?

Buitenschilderwerk aan woning

Het gaat om; - Op de eerst verdieping de ombouw van de 2 kozijnen (witte deel) voor/onder/zijkanten (2.48 (b) *0.17 (d) * 1.45 (h), wit, RAL 9001?). - Boeideel tussen de begane grond en de eerste verdieping (5.15 (b) *0.45 (d) * 0.25 (h), wit, RAL 9001?). - Voordeur (grijs/wit, RAL 7004??). Schoon maken, ontvetten, schuren en schilderen. De kozijnen zelf zijn kunststof.

Buitenmuren onderhoud en schilderwerk

We hebben een nieuw huis gekocht en de gevel heeft achterstallig onderhoud. Ik zou de buitenmuren van het hele huis wit willen laten schilderen. De woning is van 1994, maar hier en daar zijn de stenen aan het afbladderen. Ook moet er naar de voegen worden gekeken rondom de ramen want beneden lekt het een beetje. Het totale muuroppervlak schat ik op 195m²

Binnenschilderwerk woning 60m2

Wij zijn opzoek naar een schilder om de eetkamer + zitkamer wanden te schilderen. Het gaat om ongeveer +/- 60 m2.

Woning behangen en schilderen

Kinderkamer van 3 bij 2 m behangen en schilderen .Hal sauzen incl. trapopgang en plafond. Daarnaast ook de overloop en klein herstelwerk gipsplaten in de voorkamer boven.

Partners

Partners van Casius